Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

 

כדרכי בקודש אני פונה לעזרתכם בזיהוי ופתרון העניין הבא.

 

בחודשים האחרונים התולעים שבתמונה החלו להופיע אצלי בבית. הן מופיעות כבודדות ולא כלהקה ובדר"כ במצב מת או קרוב לכך (למיטב הבנתי ומאחר וערכתי ריסוס בבית).

 

את הראשונה, גיליתי על הקיר באמבטיה אך לאחר מכן התחלתי למצוא אותן בכל מיני נק' (סלון, חדר עבודה וכו').

 

יש לציין, שתודות לאשתי, הבית שלנו מאוד נקי ומסודר ואין פינות רבות מידי בהן הדבר יכול לצמוח לממדי ענק. כמו כן יצא לי להיתקל בתולעים דומות גם בחדר המדרגות.

 

הן לא מהוות ממש מטרד והאמת גם לא ממש מגעילות אותי (מה שלא ממש נכון לאשתי וזו בעצם הסיבה שאני דן בנושא).

 

אשמח לעזרתכם בזיהוי וטיפול

 

בן.

 

עריכה,

מצטער על הטעות הלשונית בכותרת ועקב בעיה לא הצלחתי להעלות את התמונות ולכן אעלה אותן בהמשך

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אומנם לאחר עיכוב קל אבל הנה התמונות של התולעים

 

בן.

IMG_7835.jpg

IMG_7837.jpg

IMG_7838.jpg

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
אה, אלה... אני יודע מה זה.

זה איכס ! :lol:

 

כן , את זה כבר שמעתי מאשתי.

 

האמת, לא מדובר בשלשול למשל ולכן לא ברור לי מה זה.

 

כפי שציינתי, פה ושם ואחת לכמה זמן אני נתקל באחת כזו באיזושהי פינה.

 

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

יש סיבה שאני לא בא אליך הביתה.

הן לא נראות לי מזיקות.

 

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

נראה כמו זחל.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מישהו עם מידע מעט יותר קונקרטי?

 

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

לפני כמה שנים, כשעוד היינו בדירה שכורה בר"ג, היה לנו מקרה דומה. יום בהיר אחר ראינו, פה ושם, איזה תולעת (דומה מאוד למה שרואים בתמונות שלך, רק שאצלנו הן היו בהירות בהרבה יותר - ממש על גבול הלבנות\שקופות).

 

טו מייק אלונג סטורי שורט, התולעים האלו "נוצרו" מתוך שקית של חטיף מתוק (כמו עוגיות קטנות כאלה) שנפתח ונסגר בצורה לא 100% הרמטית ו"שכב" בארון הרבה זמן.

בחיפוש הראשון שעשינו, לא עלינו על זה. בחיפוש השני כבר בדקנו את תוכן השקיות\חטיפים ואז נתגלתה הבשורה. יש לציין כי כל תכולת הארון באשר היא (שקיות שלא היו סגורות הרמטית מהחנות) נזרקה לפח כי לא רצינו לקחת שום סיכון שאולי אחת התולעים חדרו לשקית אחרת (כי אם הן הספיקו לצאת מהשקית ואז מתוך הארונית ולהגיע לתקרה, השמיים הם הגבול בשבילן...).

 

בצע סריקה נוספת בכל פינה אפשרית ונסה למצוא "מוקד" שבו הן נמצאות הכי הרבה (סביר להניח שמהאיזור הזה הן מגיעות). בצע חיפוש יסודי בכל פינה אפשרית בבית לאיתור המקור שמהן הן מגיעות (מאחורי המקרר, בתוך הארונות מטבח והארונות בגדים, ריהוט ישן\חדש וכו').

 

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

זה לא תולעת, זה רב-רגל שחור, לא מזיק, אוהב מאוד לחות לכן הוא מבקר אותך עכשיו ואין לו אויבים טבעיים כי בשעת סכנה הוא מפריש חומר שבסיסו- ציאניד.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

×
×
  • תוכן חדש...