Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כול מכשיר שהוא עם BT מן הסתם הוא בעל דיבורית מובנת

אולם לא כול רדיודיסק BT גם תומך ב-A2DP.

קח למשל סרטון הדגמה של הקלריון שבא גם מתאם שליטה מההגה בעלות נוספת של 400\500 שח למתאם.

סרטון הדגמה של ה-3600 סוני :

http://www.youtube.com/watch?v=d-cKdMG6sZ4&feature=related

פורסם
כול מכשיר שהוא עם BT מן הסתם הוא בעל דיבורית מובנת

אולם לא כול רדיודיסק BT גם תומך ב-A2DP.

קח למשל סרטון הדגמה של הקלריון שבא גם מתאם שליטה מההגה בעלות נוספת של 400\500 שח למתאם.

סרטון הדגמה של ה-3600 סוני :

http://www.youtube.com/watch?v=d-cKdMG6sZ4&feature=related

תודה

יש המלצות על רדיודיסק עם BT וA2DP פשוט זול וטוב?

תודה רבה רבה

פורסם

אני עדיין לא מבין למה ללכת על שמיעה דרך בלוטוס אם יש AUX?

מישהו מהמומחים יכול לאמת שהאיכות דרך בלוטוס טובה יותר ?

אולי זה יותר נוח , אבל ישנה תוספת במחיר לרדיו דיסק תומך מאשר רדיו דיסק עם כניסת AUX

פורסם

מוטי - AUX היא כניסה אנלוגית , A2DP הוא פרוטוקול שמאפשר שליחת שמע דיגיטלית , כל פעם שאתה קופץ על עוד כבל אנלוגי והמרת אודיו כזו - הרווחת בסאונד.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

זה ממש לא 500 ש"ח תוספת בימינו לרדיודיסק באותה רמה.

יותר סביב ה200-300

ואז כן - זה שווה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הקלריון המדובר מכשיר מאוד נחמד. מותקן אצלי ברכב. אם תרצה, תחכה ומחר אני אעלה לך סקירה של איך אפשר לנגן מוזיקה מהסמארטפון (גם אצלי הוא של אנדרואיד, HTC דיזייר, לצורך העניין) איך אפשר לשלוט במוזיקה שמתנגנת, איך הכי נוח, ואיך שומעים הכי טוב.

מה שכן, אני יכול להגיד לך בוודאות שלנגן מוזיקה דרך הבלוטות' זה נוח ש-בהיעדר מילה אחרת- אין דברים כאלה

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...