Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני כרגע חייל לפני שחרור ורציתי לקנות רכב

התקציב הוא סביב ה 30K אפילו קצת גמיש

השיקולים הם שיהיה זול להחזקה , שלא ישתה הרבה דלק , שיהיה שימושי בשטח

אני לא מדבר על שטח אגרסיבי מידי אך עדיין שמצריך 4X4

אחרי הרבה שעות קריאה באינטרנט הבנתי שגימיני יענו הכי טוב על הצרכים שלי אך אני לא מצליח להבין מה הטווח מחירים , כולם רוצים עליו מעל המחירון בנוסף כל הג'ימני שראיתי באינטרנט עושה רושם כאילו חרשו עליהם (מספר ידיים גבוהה , קילומטרז גבוהה)

רציתי לשאול מהם השיקולים שאני צריך לקחת כשאני בודק ג'ימיני משומש, איזה בעיות נפוצות יש להם (ידוע שלכל אוטו יש את המחלה שלו עם חלקים מסויימים) , על איזה שנתון לכוון עם התקציב שיש לי , האם להתפשר ולקנות גימיני שנראה כאילו חרשו עליו או לחכות למצוא "מציאה"

והאם יש עוד גיפים באותו סגנון שיענו על הצרכים בצורה טובה

תודה על העזרה :)

פורסם

גימיני אוטומטי, לא יהיה חסכוני בדלק!

ידני, כן.

הרגישות העיקרית לתקלות היא הגיר האוטומטי. מלבד זה לרכב עמידות גבוה מאוד.

רכבים שמורים הם נדירים ובגלל הביקוש לכאלה, המחיר הנדרש עבורם גבוה...אפילו גבוה מאוד.

אחרי 3 שנים עם אחד שכזה, מדובר ברכב מצויין, שים לב שאיכות הנסיעה ורמת הבטיחות בגימיני נמוכה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תראה הג'ימיני למרות היותו קטן וספרטני הוא אחד הג'יפים הטובים לשטח [גם שטח קשה]

היות והוא קל מאוד ויש לו היחוך כח ונעילות.

הרכב הזה והקיה ספורטג' הישנות הן בין הג'יפים האהובים על אנשים שאוהבים שטח ולא רוצים להוציא הרבה כסף.

תסתכל בלוחות המודעות ותראה שרובן המכריע משופרות [החל מהגבהות וכלה במהלכי מתלה רצחניים].

בכל מקרה קח בחשבון שג'יפ שנסע בשטח יעבור בלאי יותר מרכב שנסע בכביש וג'יפ ישן שלא טופל כהלכה יכול להיות בור ללא תחתית להוצאות. [כבר ראיתי משהוא שהשקיע סכום שווה לאיסוזו טרופר שהוא רכש בסביבות ה50K והוציא משהוא בכיוון ה40K על תיקונים ].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

talroze, איזה נעילות יש לו, זה לא רוביקון :lol:

ניתן להרכיב בג'ימני נעילות אוטומטיות במחיר של כ-2000 2500 ש"ח כולל התקנה לנעילה, וניתן להרכיב נעילות נשלטות במחיר שעובר 6000 ש"ח לנעילה כולל התקנה.

צריכת הדלק באוטומט, אצלי עושה בין 9:1 ל-10:1 עם צמיגי שטח מלאים והגבהה קטנה.

וכפי שסולל הדרך כתב הרכיב הכי יקר ודורש תשומת לב בג'ימני זה הגיר האוטומטי.

אתה צריך למצוא אחד כזה תקין בלי בעיות ואז לנסוע איתו בחוכמה בשטח עם תפעול ידני של בורר ההילוכים.

אצלי גם הוספתי לו קולר חיצוני נפרד.

ג'ימני וסמוראי אלו הג'יפים האמיתים היחידים שמשלבים אחזקה כוללת זולה מאוד יחד עם יכולת שטח מעולה ופוטנציאל אדיר.

בכביש לא נוחים וחלשים יחסית, כך זאת בחשבון, תעשה סיבוב לראות אם זה מתאים לך.

במחיר של כ-30 אלף אתה מכוון לג'ימני 99 או סמוראי סלילים,96-98.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

האם יש שוני מהותי בצריכת הדלק בין הגיר אוטומתי לרגיל בג'ימני ?

מהי צריכת הדלק בגיר ידני ?

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

הי

אישית יש לי ספורטאז 96 אוטומט עם הגבהה קטנה,אני מרוצה מהרב גם בכביש וגם בשטח

החסרון המשמעותי של הרכב זה הדלק,במידה ומדובר על ידני שאמור לקחת פחות או אם אתה מוכן להשקיע עוד קצת בדלק או בהסבה לגז זהו רכב שטוב לכביש ולשטח עם תא מטען ומרווח גדול מגימני

• תוכן חדש...