Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום הנכבדים :)

כבר הרבה זמן אני קורא שאלות ותשובות בפורום הזה והגיע הזמן שאני אשתתף - אז ברוך הבא לעצמי.

בכל מקרה,

יש לי פורד פיאסטה 1.3 ידנית שנתון 2001 - בובה של אוטו.

הרכב לצערי סובל משתי בעיות, האחת אני חושב תקינה בסה"כ והשניה זקוקה לטיפול ואשמח לשמוע את דעתכם:

1. הרכב לא היה מתחמם, וכשהיה מתחמם - תוך נסיעה קצרה של 2 דקות בבין-עירוני הוא היה מתקרר חזרה (בוא נגיד וחם תקין זה חצי, הוא היה יורד לרבע...). החליפו טרמוסטט ותושבת טרמוסטט באוטו, החלפיו צנרת ושיפצו שם עוד כמה דברים שקשורים לזה.

עכשיו האוטו מתחמם, אמנם לא מהר, אבל מתחמם. אבל עדין נשארה הבעיה שהוא מתקרר בנסיעה מהירה. אני חושב שזה תקין אבל אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

2. הטורים של המנוע עושים לי בלגאן.

פעם ראשונה החליפו לי בקר סרק משום שהוא היה גמור לגמרי וזה אכן פתר 80% מהבעיה, האוטו היה מרים טורים לבד בזמן נסיעה כשהייתי מכניס לסרק, ושומר על סביבות 3000 טורים, לפעמים טיפונת יותר, לפעמים לכמה שניות, ולפעמים יכול לסוע ככה שעה וחצי.

העובדה היא, שהוא לא היה רק מרים טורים, הוא גם היה באמת מאיץ ונותן כוח לאוטו - לא משהוא קריטי, אבל על הילוך ראשון למשל היו מרגישים את זה מצויין.

אמר לי איזה מוסכניק שאני סומך עליו בעיניים עצומות, שאולי זה קשור לסעפת של המנוע.

ביננו? לא מבין בזה מספיק בשביל לדעת.

הוא בדק יומיים ברציפות ואמר שהוא לא רואה שום בעיה בסעפת או במנוע, והבעיה של הטורים לא הופיעה לו.

נו ככה זה, כשהולכים לרופא מרגישים טוב.

עכשיו הבעיה חזרה שוב ואני כבר אובד עיצות.

יש למישהוא רעיון מה עושים עם זה?:-(

פורסם

בעניין החום מנוע ככל הנראה לא התקינו לך את הטרמוסטט הנכון.

בעניין הטורים תריץ חיפוש דובר רבות. יכול להיות מכמה סיבות צריך לבדוק .

פורסם
בעניין החום מנוע ככל הנראה לא התקינו לך את הטרמוסטט הנכון.

בעניין הטורים תריץ חיפוש דובר רבות. יכול להיות מכמה סיבות צריך לבדוק .

בדיקה מקיפה שעשיתי לאוטו אתמול העלתה פיוז חצי-שרוף מקורי של האוטו מאז 2001.

החלפתי אותו באחד חדש ובצורה מוזרה ביותר זה תיקן את הבעיה של הטורים וגם את החום. לא יודע להסביר למה, אבל זה עובד יפה :)

• ספונסר פורום
פורסם

נשמח לקרוא קצת יותר פרטים לגבי הפיוז המסתורי שפתר את הבעיה.

היכן הוא ממוקם? מה היה ערכו? למה הכוונה "חצי שרוף"?

פורסם

מצטרף לשאלה..זה שבעיה נפטרה זה מאולה...

תסביר בקשה מי נגד מי שם כדי שנוכל להשכיל קצת

פאסאט 1.8T-מלמדת אותי מה זה רכב:twisted:

מיצובישי קולט99-יפנית מתוקה :mm_wink:-נמכרה לידיים טובות!

• תוכן חדש...