Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבקשה בכותרת, אישתי אנוכי והתינוק מגיעים בפסח לארץ ולא בא לנו לבזבז את הזמן לחינם, אנחנו רוצים לנסוע לטייל, לבקר באטרקציות ולנצל את הזמן כראוי, רק שיש המון אתרים חדשים שנפתחו ואנחנו לא מכירים ולכן אשמח לעצות לאיפה כדאי לנסוע.

אין הגבלה גיאוגרפית (אנחנו מהמרכז,ניידים), כן יש "הגבלה" של תינוק בין חצי שנה (יהיה בפסח).

בנוסף, אנוכי רוצה לעשות צניחה חופשית, איפה מומלץ לעשות ? סדר גודל של מחירים ?

רוב תודות לעוזרים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

צניחה חופשית, אני חושב שיש רק אתר אחד בארץ שבאמת שווה, ועל כן הוא הכי גדול והכי מצליח בארץ. פאראדייב (Paradive) בעתלית. אתה צונח ומצד אחד יש לך את הר הכרמל ומהצד השני את קו החוף והים התיכון.

מתמונות שראיתי (סטילס ווידאו, אני מפחד פחד מוות מדברים כאלה) נראה לי תענוג לא קטן.

לפני קצת פחות יותר משנתיים עשיתי לחברה שלי דאז מתנת יום הולדת + שחרור מצה"ל והיא לא הפסיקה לחייך משהו כמו שבוע.

המחיר לצניחת טנדם (עם מדריך) וDVD היה אז בסביבות 1700 ש"ח (זה כלל 10% הנחה כי הייתי חייל)

היום, בעקבות העלייה במחירי הדלק, אני מאמין שהמחיר כנראה בסביבות המיליארד שקל בערך

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

+1 לזה שמעליי.

אני עשיתי צניחה חופשית שם לפני כשנתיים, כולל ה-DVD.

אין מילים לתאר את התענוג וההרגשה. מחיר מדויק אני לא ממש יודע, כי זו היתה הפתעה ליום הולדת מאישתי (שגם כן עשתה צניחה חופשית).

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

גשר המיתרים בי-ם

הבניין המרובע בעזריאלי

הגשר החדש של מחלף גלילות

נתיב האגרה ממחלף בן גוריון עד ת"א

השיפוץ של אבן גבירול בת"א

השיפוץ של הבימה בת"א

האצטדיון החדש בפ"ת

מחלף רעננה צפון החדש

מק-פלאפל