Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש יונדאי I30 שנת 2009 עם אזעקת קוברה דגם 4197 מותקנת מאז שהרכב נקנה חדש.

היום בצהריים רציתי להתניע את הרכב והוא לא מתניע. למזלי הייתי ליד הבית.

חשבתי על כמה דברים שיכלו לקרות אך הכי מתאים פה לפי דעתי זה בעיה באזעקת קוברה, ויותר מדויק בפונקציית ניתוק מנוע שלה.

במצב הרגיל כאשר האזעקה עובדת כמו שצריך תהליך ההתנעה עם הצפצופים היה כזה:

1. מנטרל את המערכת ע"י לחיצה על כפתור הפתיחה בשלט (הזמזם החיצוני מצפצף פעם אחת והמהבהבים פעם אחת).

2. מכניס את קוד האזעקה 4 ספרות וכוכבית (הזמזם הפנימי מצפצף פעם אחת ארוכה להתריע שניתוק מנוע נוטרל).

3. מכניס את מפתח למתג ההצתה ומסובב למצב AC ולאחר מכן למצב ON. (כאשר אני מגיע למצב ON אני שומע נקישה אחת בינונית מכוון המנוע, אני מבין שזה המשבת מנוע מחבר את המנוע או משהו)

4. מניע את הרכב.

היום השלב השלישי לא עבד. עשיתי את כל הרשום מעלה הקודן פעל כמו שצריך אך כאשר סובבתי את המפתח למצב ON לא נשמעה שום נקישה מכוון המנוע, וכאשר ניסיתי להתניע הרכב פשוט לא הניע כאילו המשבת מנוע לא נוטרל בכלל.

ניסיתי כמה פעמים, חשבתי אולי הכנסתי את הקוד לא נכון והמערכת נכנסה למצב השהייה. אך היום בערב חזרתי לבדוק ושוב לא מתניע כמו בצהריים.

יכול להיות שנשרף פיוז כלשהו וצריך להחליף אותו ?

המצבר תקין לחלוטין כי המנוע מנסה להתניע ומסתובב אך האזעקה (או משהו אחר) לא נותן לו להניע.

מה יכולה להיות הבעיה ואיך לפתור אותה ?

תודה רבה מראש לעזורים

יורי

פורסם

בדוק שידית ההלוכים במצב P .

אם כן, הפעל את מערכת האזעקה, המתן מעט, נטרל, כנס לאוטו, הקש קוד, קבל צליל אישור לקליטת הקוד , נסה להניע.

אם לא הולך, פנה לאחריות הרכב.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

כן, כמובן. הידית הילוכים על P.

כפי שאמרתי חיכיתי חצי יום, ולאחר מכן בערב ניסיתי שוב להניע רגיל אבל שום דבר לא הצליח.

השאלה היא האם צריך לפנות לאחריות הרכב או האזעקה עצמה? שלחתי אמייל לשירות לקוחות של קוברה, כבר קיבלתי תשובה עם מספר טלפון של הטכנאי שלהם, מחר בבקור אצור איתו קשר כדי לבדוק מה הבעיה ומה ניתן לעשות.

פורסם

על מנת להניע אתה צריך לזהות מנורה צהובה בצורת מפתח משמאל בלנורת ה ESP שנדלקת בעת הדלקת סוויצ

זה מראה על אישור וניתוק המשבת.. לא קליק ולא שמיק

אני במקומך בלי לחשוב פעמיים מתקשר למוסך שאתה מטפל בו.. הוא כבר ידאג לשאר

פורסם

ובכן הבעיה בסוף הייתה במצבר גמור :shock:

ואני מאוד מופתע מזה כי הרכב הוא בסך הכל בן שנתיים ואני אף פעם לא השארתי אותו עם אור דלוק או משהו כזה כשהמנוע מכובה לכן הבעיה שהמצבר נגמר ממש לא מוצאת חן בעיניי.

בקיצור במוסך בדקו ואמרו שהכל תקין הטעינה מהמנוע מתבצעת כראי והמצבר כמו חדש רק שפשוט הוא נגמר והאוטו לא הניע.

מה שכן זה שדבר ראשון שעשיתי כאשר האוטו לא הניע זה לנסות להניע אותו דרך כבלים מרכב אחר, וזה לא הצליח לי לכן חשבתי שהבעיה היא או בניתוק מנוע או בסטארטר !

בסוף הטעינו לי את המצבר במוסך ללא עלות בגלל האחריות.

• תוכן חדש...