Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פריצת אייפון 4 גירסא 4.2.1 help me

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, לאחר שימוש של חודש במכשיר המדהים הזה(נקנה באורנג') , אני מבין שכבר יצאה פריצה יציבה (או מה שזה לא יהיה) לגירסא שלי .

אנא ממכם צדיקים בני צדיקים שיודעים לפרוץ אייפון , תעזרו לי גם להינות מנפלאות החינם.

וכן קראתי מדריכים באינטרנט , אבל כל הטוקבקים שם הורידו לי את הלב לתחתונים , לאחד המכשיר קפא ,השני לא יכול לגלוש באינטרנט ולשלישי האייפון הפך לנוקיה אן 97 (סיפור אמיתי8)).

תודה מראש.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם

מה שהוא התכוון זה, שתוריד את זה:

http://cache.greenpois0n.com/dl/gp_win_rc6_final.zip

תפעיל אותה, תעקוב אחר ההוראות בשביל להכנס למצב DFU, אחרי שהתוכנה זיהתה את המכשיר במצב הזה, תלחץ על הכפתור JAILBREAK, ותן לה לעבוד.

תוך כמה שניות יתחילו לרוץ פקודות על המסך של האייפון, עד שתראה את התפוח המוכר, פתאום נהפך לגולגולת.

המכשיר יעלה, ותוכל לראות שנוספה אפליקציה חדשה, LOADER.

כנס אליה ותתקין את סידיה. ברגע שיש את סידיה, כנס אליה, בפעם הראשונה היא מארגנת את עצמה ונסגרת.

כנס אליה שוב, תבחר ב USER, ותזרום הלאה.

תן לה להיטען בפס השחור למעלה, בינתים כשהיא נטענת, תגלול במסך הראשי שלה ותלחץ על MAKE MY LIFE EASIER.

מה זה עושה בדיוק? זה סיפור ארוך... חפש בגוגל את המילה SHSH.

אחרי שהיא סיימה להיטען, היא תקפיץ לך הודעה שיש עדכונים. תבחר ב COMPLETE UPGRADE ואז CONFIRM.

אחרי ריסט לאייפון, כנס שוב לסידיה, הפעם תלחץ על MANAGE למטה, ואז SOURCES.

EDIT למעלה ואז ADD. תכתוב את זה:

http://cydia.hackulo.us

ADD SOURCE ואז ADD ANYWAY. אחרי שהסורס נוסף, כנס אליו, תגלול למטה עד INSTALLOUS, תבחר אותו ותתקין אותו ע"י INSTALL ואז CONFIRM.

תהנה :)

Stay Dirty

פורסם

תפעיל אותה, תעקוב אחר ההוראות בשביל להכנס למצב DFU, אחרי שהתוכנה זיהתה את המכשיר במצב הזה, תלחץ על הכפתור JAILBREAK, ותן לה לעבוד.

תוך כמה שניות יתחילו לרוץ פקודות על המסך של האייפון, עד שתראה את התפוח המוכר, פתאום נהפך לגולגולת.

כנס אליה ותתקין את סידיה. ברגע שיש את סידיה, כנס אליה, בפעם הראשונה היא מארגנת את עצמה ונסגרת.

תן לה להיטען בפס השחור למעלה, בינתים כשהיא נטענת, תגלול במסך הראשי שלה ותלחץ על MAKE MY LIFE EASIER.

אחרי שהיא סיימה להיטען, היא תקפיץ לך הודעה שיש עדכונים. תבחר ב COMPLETE UPGRADE ואז CONFIRM.

ADD SOURCE ואז ADD ANYWAY. אחרי שהסורס נוסף, כנס אליו, תגלול למטה עד INSTALLOUS, תבחר אותו ותתקין אותו ע"י INSTALL ואז CONFIRM.

סליחה שאני נודניק (המכשיר הזה קרוב לליבי ואני לא רוצה להכאיב לו:roll:)

זה הכל?

לגביי ההראות של ה dfu זה פשוט? דביל כמוני יבין את זה?

יש עוד איזה משהו שאני צריך לדעת לפני שאני מתחיל ? אני פשוט לא יכול להרשות לעצמי לטעות ולהיות בלי פלאפון אפילו יום אחד.

אהה ותודה רבה על העזרה:-D

פורסם

אל תדאג, אם היה סיכון בפריצה הייתי מזהיר אותך לפני. זה תהליך בטוח לגמרי, וגם אם איכשהו כן הצלחת להשבית את המכשיר, הוא לא יכול להגיע למצב של בריק, כי יש לו מצב ריקוברי.

בשביל להכניס אותו למצב DFU, תחבר אותו למחשב, תחזיק את כפתור כיבוי ובית ביחד, עד שהמסך נהיה שחור. תתעלם מה״החלק לכיבוי״, פשוט תמשיך ללחוץ. ברגע שהמסך שחור, תמתין 2 שניות ותעזוב את כפתור הכיבוי. את הבית אל תעזוב! תמשיך להחזיק עד שתראה שווינדוס זיהה חומרה חדשה.

Stay Dirty

פורסם

אסף אני ממנה אותך בזאת לאייפוניסט הפורום.

תתכונן עוד שבוע וחצי יגיע לי האייפון 4 אני הולך לשגע אותך :)

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

שוב תודה!

סיימתי את השלב של "complet upgrade" , לגביי הריסט , אני צריך לעשות אותו? ואם כן , זה פשוט לכבות את המכשיר ואז להדליק אותו?

פורסם

סידיה לא ביקשה ממך לעשות REBOOT למכשיר אחרי שסיימת להתקין את העדכונים?

אם לא, בכיף, הרווחת חצי דקה :) תמשיך הלאה להוספת הסורס.

Stay Dirty

פורסם

סידיה לא ביקשה ממך לעשות REBOOT למכשיר אחרי שסיימת להתקין את העדכונים?

אם לא, בכיף, הרווחת חצי דקה :) תמשיך הלאה להוספת הסורס.

למען האמת היה לי מסך שחור ולמטה היה אופציה ל reboot אבל אז היה לי טלפון ועניתי ,ולאחר בערך 5 דק' שניתקתי את השיחה מצאתי את עצמי ב home-cydia

פורסם

לא נורא, תעשה לו ריסט עכשיו או אחרי שתוסיף את הסורס, לא קריטי.

ריסט = לנתק את המכשיר מהמחשב, ואז כיבוי + בית 15 שניות.

Stay Dirty

פורסם

בחיים לא האמנתי שזה כזה קל,

עשיתי מה שרשמת אסף, בהתחלה חשבתי שימחק לי כל מה שיש וכו',

פשוט 2 שניות ויש פריצה.

בדקתי שיחות, הכל עובד (למרות שראיתי שכתבו בגוגל שעוד לא יצא פירצה למודם או משהו)

מה אומר UNLOCK למודם בכלל ?

אוקיי יש אינסטלוס,

איפה כל הדברים המגניבים ?

פורסם

שמח שהצלחת :) אין סיבה שמשהו יימחק, כמו שראית הפריצה בסה"כ מתקינה לך את סידיה על המכשיר.

UNLOCK = פתיחת אייפון לכל הרשתות הסלולריות.

עוד לא יצא UNLOCK לאייפון 4 בגרסא 4.1 ומעלה.

אם יש לך שיחות למרות שאתה על 4.2.1, כנראה שקנית את האייפון באחת החברות הסלולריות בישראל, או שקנית אותו בח"ול, אבל הוא סים פרי יצרן.

Stay Dirty

• תוכן חדש...