Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1. לגבי המגאן (בתור בוגר 8 שנים של אחזקת מכוניות רנו בבעלותי הפרטית) המכונית אכן זולה לקניה ולביטוח. הטיפולים והתיקונים לעומת זאת לא זולים כ"כ, במיוחד כאשר יש תקלות שמצריכות החלפת חלקים שאינם מוחלפים בד"כ בתחזוקה הסדירה.

2. קשה מאוד להעריך את ירידת האמיתית שתהיה לכל רכב שתקנה, ואני בכלל לא בטוח שמאזדה 6 תהיה נוחה יותר מקורולה 2007, אם כבר להשתדרג הונדה סיוויק תהיה שדרוג נאות (מה גם שאתה כבר מכיר אותה)

3. מכל המכוניות שהזכרת, נראה לי שהייתי הולך על קורולה 2007 (אני עוד מתעגע לקורולה 2004 שהיתה לי בליסינג...) גם המאזדה 3 הינה בחירה ראויה וטובה, ובתקציב שלך תוכל לקנות כזאת מודל 2008 עם עודף.

4. אגב, האם קניה של הרכב בו אתה נוהג באה בחשבון? ואם לא - אולי סיוויק אחרת?

איך הסיוויק מבחינת בטיחות? יש לה ESP?

פורסם

הבטיחות סבירה אך לא מדהימה (4 כוכבים מתוך חמישה) ESP משנת 2008 בטוח - לגבי השנים קודם - טעון בדיקה

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

נראה שאני מתביית על סיויק LS 2007. ראיתי היום אחת כזאת ורציתי לשאול:

1. איפה בודקים את מספר המנוע? חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי.

2. האם ניתן לנטרל את כרית האויר של הנוסע (כדי לשים תינוק)?

תודה!

פורסם
נראה שאני מתביית על סיויק LS 2007. ראיתי היום אחת כזאת ורציתי לשאול:

1. איפה בודקים את מספר המנוע? חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי.

2. האם ניתן לנטרל את כרית האויר של הנוסע (כדי לשים תינוק)?

תודה!

מישהו ?????

• תוכן חדש...