Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

החלפת אורות חנייה ברכב

יש לי יונדאי I25 2012 איך אני יודע איזה סוג? ואם אני רוצה להחליף איזה כדאי לד או פשוט אור לבן חזק יותר?

איך מחליפים כי את זה אף פעם לא ניסיתי

בתודה מראש

פורסם

שלום לכולם, יש לי סקודה ראפיד 2013, אני מעוניין לרכוש נורות H7 שכמובן יהיו (לפי סדר חשיבות):

1. לא מסנוורות אחרים

2. חוקיות

3. לבנות!

הבנתי שיש Diamond Vision ו Night Braker ועוד רבים, אשמח לכיוון.

בנוסף אני מעוניין להחליף את אורות תאורת הפנים הצהובים והמגעילים שלי ללדים בהירים, יפים ולבנים, זה כולל את האורות מעל הראש של הנהג, האורות מעל הראש של הנוסעים והתאורה בתא מטען, האם מישהו יכול לכוון אותי איך לחפש לדים שיתאימו לרכב שלי?

בנוסף, האם קיימת אופציה לנורות של אור חניה/אור גבוהה/אורות ערפל ואפילו בפנסים האחוריים להחלפה למשהו מתקדם יותר? לדים/אורות לבנים (עדיפות כמובן לאותו גוון של האורות דרך)

בסדר חשיבות דומה לאורות הדרך.

תודה מראש!

פורסם

חוקי, אבל ממש לא בגוון שאתה מחפש.

עכשיו לשאלות: נורות ראשיות H7 הייתי קונה מ - powerbulbs.com.

את כל שאר נורות הרכב אתה כמובן יכול להחליף ללד, כל נורה תוחלף בלד מאותו הסוג (חיבור).

איך אתה יודע איזה נורות נמצאות אצלך ברכב? כאן: http://am-application.osram.info/en פעל לפי ההנחיות.

לגבי סוג הנורה הראשית, אצלך יש רפלקטור או פרוג'קטור?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

את כל שאר נורות הרכב אתה כמובן יכול להחליף ללד, כל נורה תוחלף בלד מאותו הסוג (חיבור).

איך אתה יודע איזה נורות נמצאות אצלך ברכב? כאן: http://am-application.osram.info/en פעל לפי ההנחיות.

מה חוקי? הדיימון?

פורסם

האקסטרים שאתה הצעת לו. הציטוט הכחול שהוא נתן זה מהתיאור של הנורה באיביי.

You may kiss the bride.

פורסם

פרוג'קטור, ולכן חייב שיהיה הלוגן ולא קסנון.

פורסם (נערך)

מצטער על הדאבל, רק עכשיו אני שם לב שרשמתי את ההודעה הנ״ל בפוסט הלא נכון :oops:

עריכה: ומעוד מבט, זו לא טעות פשוט איחוד שרשורים של ההנהלה (?!)

זאת ההודעה אליה התיחסתי:

החלפת אורות חנייה ברכב

יש לי יונדאי I25 2012 איך אני יודע איזה סוג? ואם אני רוצה להחליף איזה כדאי לד או פשוט אור לבן חזק יותר?

איך מחליפים כי את זה אף פעם לא ניסיתי

בתודה מראש

עריכה אחרונה על ידי Michael_N

You may kiss the bride.

פורסם

שלום לכולם,

איפה ניתן להתקין קסנון לוולוו s40 בארץ שנתון 2006? עדיפות לדרום.

מה העלות ואיך זה עובד מבחינת חוקיות?

כנ"ל לגבי השחרה, מקום מומלץ?

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם (נערך)

צירוף מקרים אכזרי במיוחד. נשרפה לי מנורת ברקס ימנית אבל גם מנורה רגילה H4 של פיליפס דיאמונד ויז'ן.:roll:

בדקתי בPOWERBULBS, עולה כ152 שקלים. כבד מאוד עליי כרגע.

מישהו יודע האם ניתן להשיג את זה בזול יותר או לחלופין מנורת דמוי קסנון גם של חברה מוכרת בפחות מ100 שקל? מהארץ גם אולי ?

ייאמר לזכות הדיאמונד שהחזיקו לי כמה שנים טובות:).

לא הבנתי למה אני לא רואה הכי טוב בלילה, עד שבדקתי אתמול ובקושי יש אור מהמנורה. הלדים השתלטו אבל הם לא מאירים חזק.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו

• תוכן חדש...