Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שנעזרתי בעצותיכם הנפלאות לפני מס. חודשים כשגוף החימום במכונת הכביסה שלנו שבק חיים. אני פונה שוב לבקש את עצתכם ועזרתכם.

בפעם האחרונה שהאשה עשתה כביסה, המכונה לא סיימה את תהליך הכיבוס ונעצרה כשהנורה שאמורה לדלוק ולסמן כי המכונה סיימה את הכיבוס, מהבהבת במקום לדלוק ברציפות. דלת המכונה נשארה נעולה חשמלית וניכר היה שיש מים במכונה. כלומר, המכונה לא מוציאה מים ולא סוחטת.

הפעלה מחדש, והתוצאה זהה. המכונה נעצרת כשהנורית מהבהבת במקום לדלוק ברציפות.

מיהרתי להתקשר לטכנאי מכונות כביסה עליו מצאתי המלצות באינטרנט. סיפרתי לו שהמכונה לא מוציאה ולא סוחטת.

הטכנאי פטר אותי ב "תפתח את הדלתית בחלק הקדמי של המכונה ותנקה את הפילטר. 90% מהתקלות האלה נגרמות מפילטר סתום".

היום פירקתי את המכונה מאחור {אני לא מכיר דרך אחרת}, ניתקתי את הצינור שמוציא את המים החוצה והצלחתי לרוקן את המים הרבים שנותרו במכונה לדלי.

כשחיפשתי את הפילטר, גיליתי לאכזבתי שפתח ריקון המים מהתוף, משאבת המים ומן הסתם גם הפילטר - כולם ממוקמים בחלק הקדמי של המכונה ואין לי שום גישה מהחלק האחורי.

אך שוד ושבר, אין לי שמץ מושג כיצד לפרק את החלק הקדמי כדי שאוכל לבדוק את הצנרת, הפילטר ומשאבת המים.

אנא מומחים, עזרו לפלטינום למצוא את הדרך לפרק את קדמת המכונה ולהנות מכביסה נקיה וריחנית.

מדובר במכונה מתוצרת סימנס, הדגם נקרא WM-860 או WXM-860. מצורפת תמונה של דגם אחר להמחשה.

תודה מראש לכל העוזרים.

siemens_wxlm_1162_1.jpg

פורסם

בכל מכונה יש דלתית קטנה או פתח שירות לצורך הניקוי של מסנן משאבת המים, בחזית המכונה.

ייתכן מאוד ואצלך הפתח הזה נמצא מאחורי הגריל פלסטיק בחזית המכונה (בתחתית). נסה לשלוף אותו בעדינות ובדוק האם יש סימן לפתח כלשהו.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

המון תודה איציק,

בחנתי היטב את חזית המכונה ומצאתי שחלקה התחתון מכוסה במכסה פלסטיק לבן וצר.

פירקתי את המכסה ומאחריו התגלה פתח כמו של מילוי הדלק ברכב שיש לפתוח את המכסה שלו בסיבוב.

המכסה לא נפתח ללא קרב ולבסוף כשנכנע, התגלה מקור הבעיה. גרב של ילדתי הקטנה שנסחפה עם המים ונתפסה ברוטור של המשאבה. אני מקוה שלמשאבה לא נגרם נזק והיא תמשיך לעבוד.

• תוכן חדש...