Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנא אנשים תנהגו בזהירות ובחורף היו יותר זהירים אני מבקש.

אף אחד לא מתייחס לזה ברצינות עד שלא הופכים לחלק מן הסטטיסטיקה.

בן דוד שלי נהרג בתאונת דרכים,בן 22 במותו.

בבקשה היו זהירים שלא תגיעו למצבים מצערים כאלו,עכשיו כל המשפחה כואבת וסובלת והכאב בלתי נסבל והכי כואב שהוא בן יחיד.

בכל מקרה תיהיו זהירים זה מציל חיים...

פורסם

ראשית, אני משתתף בצערך ובצער המשפחה. מעבר לכך, תוכל לספר לנו על נסיבות התאונה? היכן התרחשה? מה בדיוק התרחש, כך שכולנו נשכיל ונלמד מהמקרה?

תודה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בכיף,אומנם זה לא קרה בארץ אבל עדיין...

זה קרה בגרמניה,הם שם עם זכות לעבוד בן דוד שלי ז"ל ואמא שלו (דודה שלי).

הוא הלך עם חברה שלו ביום הולדת שלה לאכול שווארמה בעיר ובחזור חברה שלו נהגה כי הוא שתה כמה בירות וכדי לא להיות שתוי על ההגה הוא נתן לה לנהוג.

על הכביש הצטברה שכבת קרח וכשהם נסעו בחזרה לבית רכב מקדימה בלם בפתאומיות וחברה שלו נלחצה בלמה [אסור להגיב בחריפות במצבים כאלה עדיף היה לה להיכנס ברכב מקדימה אבל בגלל שיש לה רישיון רק 3 חודשים לא היה לה את הניסיון הזה וגם זה היה מצב מלחיץ] והרכב סטה לנתיב הנגדי והסתובב כמה פעמים ומיניבוס נכנס בצד איפה שבן דוד שלי ישב וזה גמר אותו ישר הוא שבר את המפרקת וכל האיברים הפנמיים נקרעו

הרכב שהם נסעו בו היה מסוג אופל קורסה....

בכל מקרה אני יודע שהמצב של השלג לא רלוונטי לארץ אבל כשיורד גשם הכביש מאוד חלק אל תמהרו תיסעו לאט ובטוח...

עדיף לאבד רגע מהחיים מאשר את החיים ברגע..

פורסם

משתתף בצער המשפחה שלא ידעו עוד צער.

שלג לפעמים יכול להיות רלוונטי גם בארץ, בתקופת השירות הצבאי שלי ירד כמה פעמים שלג בירושלים, ונאלצתי לראות שאפילו המדרכה שאתה הולך עליה היא חלקה, אז קל וחומר הכביש.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

משתתף בצערך.

לפני כיומיים עצרתי ברמזור שהתחלף לאדום.

נכנס בי רכב מאחורה על 100 קמ"ש לא בלם העיף אותי 50 מטר

ורק אחרי כ200 מטר הוא הצליח לעצור.

מצבי כרגע בסדר אבל הייתי בבית חולים ועוד כמה מצבים לא נעימים.

תנהגו בזהירות ותשמרו מרחק בטוח!

אנא תנהגו בזהירות חוויה בכלל לא נעימה

מהאוטו כמובן לא נשאר כלום ומזל שלא יצאתי במפרקת שבורה.

שוב פעם תנהגו בזהירות!

פורסם

צר לי לשמוע על בן דודך, משתתף בצערך, ובהזדמנות זו ואני מבקש מכל הנהגים - אנא מכם שמרו מרחק.

• תוכן חדש...