Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

+1 - גם לי אין פרצוף-ספר ולכן לא ידעתי, עכשיו המאבק הרבה יותר מסוקר ואני מקווה שזה יצבור תאוצה.

בכל אופן זה לא נורא, אני מקווה מאוד שזו רק ירית הפתיחה, בפעם הבא אני וכל מי שיכול או ירצה לבוא איתי שם.

תודה לכל המארגנים.

מנהלים - יש מצב להדביק את השרשור הזה ? נראה לי מספיק חשוב.

• תגובות 311
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה לכל מי שהגיע לשיירת המחאה. למרות שלא היינו רבים, הצלחנו בהצהרת כוונות והד תקשורתי.

כאמור, זו הייתה יריית הפתיחה בלבד.

בפעם הבאה מצטרפים אלינו ארגון המובילים (משאיות \ אוטובוסים), וארגון מורי הנהיגה.

בנוסף, יש מגעים עם ארגון נהגי המוניות וארגוני הנכים.

כוחנו במספרנו. אל תגידו לא "לא ידעתי", ואל תצפו מאחרים לעשות את העבודה. בואו בהמוניכם, תפיצו את המחאה בין המקורבים לכם. תוציאו אותם מהאדישות הרגילה והאופיינית כל כך לישראלים.

עליית מחירי הדלק היא רק הטריגר, או הקש האחרון. יש בממשלה ובאוצר מגמה הולכת ומתמשכת של הכנעת ושחיקת מעמד הביניים, אותו מעמד עליו נשענת הכלכלה הישראלית, ע"י מיסוי דרקוני ללא פרופורציות בתואנות שונות ומשונות.

כמו שכבר כתבתי בעבר, אנחנו עוד נתגעגע לימים שמחיר הדלק עמד על 7.14 שקלים. אל תגידו לא ידעתי. חיבים לעצור את הרכבת המשתוללת הזו !

פורסם

אני הגעתי לגלילות על הבוקר והצטרפתי,

אני חייב לומר שהתאכזבתי מהיענות של האנשים.

(לצערי ולשמחתי זאת המחאה הראשונה שאני משתתף בה אי פעם וחשבתי שאם כבר אני מגיע אז הרבה מאוד יגיעו)

אין לי מושג מה היה האפקט בתקשורת, כי רק עכשיו התאוששתי (אני לא איש של בוקר בכלל).

אני חייב לספר שהדהימה אותי היכולת של המשטרה להחזיר רכבים של המחאה לנתיב הימני!!

באיזשהוא שלב כשהיינו באיילון רצתי קדימה כדי לעקוף איזו אלטו מעצבנת שלא הייתה קשורה לשיירה (קלטתי שהיא פשוט לא מאפשרת לשרון גל [מלילה כלכלי] לחזור לימני בביטחה במרצדס שהוא הגיע איתה, כל הכבוד שהגיע - את דידי הררי לא ראיתי שם)

כשסיימתי להאיץ אני קולט את אחת הניידות של המשטרת תנועה שהצטרפה לשיירה עוקפת רכבים וטסה אליי!

לא הבנתי מה עשיתי שהיה כל כך חמור ואולי ינפיצו לי דו"ח על "תאוצה מהירה?!"

בסוף כל זה היה בשביל לעמוד במקביל אליי ולצעוק לי ברמקול שאחזור לימני! (וזה היה באיילון בכביש של 4 נתיבים)

רציתי לצעוק אליהם בחזרה "ממתי אוכפים נסיעה בנתיב הימני? תבואו כל יום."

נראה לי שהנסיעה שלנו בימני כמו רכבת רק הסדירה את התנועה בכביש, כי היו פקקים בכל הארץ ואצלנו התנועה זרמה חבל על הזמן. (עד אתמול חשבתי שרכב בודד מסוגל לייצר פקק באיילון רק ע"י כמה תרגילים, נראה שטעיתי)

ובחזרה לעניין,

אני באמת מאוכזב שלא הגיעו עוד הרבה חבר'ה לאחר כל ההתקשקשות בפורום.

פורסם

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/196/360.html

טוב לפחות דיברו על זה בתקשורת. איזה דיכאון יאללה ללכת עכשיו למלא מיכל במחיר של 7.14 שקל זה פשוט שחיטה. למה אף אחד לא עושה כלום? אז מה גם אם נגיע עם רכבים להפגין זה לא יפריע לתנועה כי המשטרה מפנה את כולם לצד ימין? פשוט דיכאון איך לאנשים לא אכפת לשרוף עוד 800-1000 שקל בשנה על דלק ולהיות המדינה מקום 3 בעולם במחירי דלק?

לדעתי מה שצריך לעשות זה פשוט לעשות עצרת מחאה ענקית בכיכר רבין או מול הכנסת. אולי אפשר לבקש ממתנחלים להצטרף או מדתיים שהם יודעים לעשות בלגן ולהבעיר צמיגים? שידברו עם אלי ישי שידליק את כל החרדים מה להם אין מכוניות?

פשוט על הפנים מה שקורה במדינה זה שגומרים אותך ביום יום בלימודים שלך בעבודה ואתה בא הבית אין לך כח לעשות כלום, אפילו להלחם מול חברות כמו הוט וספקי אינרטנט על מחירים נוחים אין כח כי גומרים אותך כל היום + מצב ביטחוני + הישרדות בכבישים רק בנסיעה הבית אתה צריל להזהר שלא יהרגו אותך אז כבר אין כח לכלום:-(

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

spun24, אל תגיד למה אף אחד לא עושה כלום כי זה מה שכולם אומרים - תצא החוצה להשמיע קול מחאה.

אני אישית יצאתי מהבית לבד ב5-6 בבוקר מסטול מעייפות כאשר בערב לפני המשפחה שלי, החברה וכל סובביי חשב שהשתגעתי ונהגתי על 30 קמ"ש במשך קילומטרים!

אתה יודע איזה קשה זה לנסוע 30 קמ"ש בGTI? (חוצמזה שהרכב בזבזני ביחס לרכבים רגילים במהירות כזאת ועשה 1:12/13)

בנוסף להיות בסיטואציה של להיעקף בכביש מהיר במהירויות משולשות ומרובעות מהמהירות שלך היא לא סימפטית בכלל. (עכשיו אני יודע איך סבתות מרגישות בעת הנהיגה בכביש מהיר)

כל מי שבוכה על יום עבודה, לימודים והכנות מראש...

כולנו במחאה הגענו ללא הכנות מוקדמות, בזבזנו יום עבודה, דלק ועצבים והיא הייתה יכולה להיות הרבה יותר אפקטיבית אם היו באים עוד אנשים ואז בטח לא היו יכולים להחזיק אותנו כמו "עדר כבשים" רק בנתיב אחד וזה היה גם עושה יותר רעש על הדרך.

מילא היו באים אנשים לגלילות ומבצעים נסיעה קצרה על איילון על מנת להביע סולידריות.

מעצבן אותי לשמוע אנשים מסביבי שאומרים שזה עוד כמה שקלים, צריך להרוויח יותר כסף וכו'...

לרוב האנשים במחאה אם לא לכולם עמד עקרון מאחוריי המחאה הזאת, הוא שלא נקבל כל גזירה כאילו נפלה משמיים ואף אחד לא מסכן ובגלל זה הגיע כאילו זה מוצאו האחרון לשרוד פה.

ממש הופתעתי ששום מועדון רכב לא התארגן עם רכבים למחאה הזאת. (הרי אם אנחנו מבינים במשהו אז זה רכב ונהיגה)

אני מקווה שתהיה עוד פעילות בהמשך בסדר גודל של מאות ולא עשרות.

פורסם
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/196/360.html

טוב לפחות דיברו על זה בתקשורת. איזה דיכאון יאללה ללכת עכשיו למלא מיכל במחיר של 7.14 שקל זה פשוט שחיטה. למה אף אחד לא עושה כלום? אז מה גם אם נגיע עם רכבים להפגין זה לא יפריע לתנועה כי המשטרה מפנה את כולם לצד ימין? פשוט דיכאון איך לאנשים לא אכפת לשרוף עוד 800-1000 שקל בשנה על דלק ולהיות המדינה מקום 3 בעולם במחירי דלק?

לדעתי מה שצריך לעשות זה פשוט לעשות עצרת מחאה ענקית בכיכר רבין או מול הכנסת. אולי אפשר לבקש ממתנחלים להצטרף או מדתיים שהם יודעים לעשות בלגן ולהבעיר צמיגים? שידברו עם אלי ישי שידליק את כל החרדים מה להם אין מכוניות?

פשוט על הפנים מה שקורה במדינה זה שגומרים אותך ביום יום בלימודים שלך בעבודה ואתה בא הבית אין לך כח לעשות כלום, אפילו להלחם מול חברות כמו הוט וספקי אינרטנט על מחירים נוחים אין כח כי גומרים אותך כל היום + מצב ביטחוני + הישרדות בכבישים רק בנסיעה הבית אתה צריל להזהר שלא יהרגו אותך אז כבר אין כח לכלום:-(

אחת מהדרכים לשימור כוחם של בעלי ההון היא שחיקת המעמדות הנמוכים באופן בו כל האנרגיות של אלו יירתמו לנסיונות השרדות שלהם ושל כל אלו התלויים בהם, כך שמאבקים במי שגורמים לאותה שחיקה, פשוט יהיו מחוץ ליכולתם הן הנפשית והן הפיזית. ואת זה לא אני המצאתי, אלא יהודי שקבור היום בלונדון בשם קרל מרכס. ככה פשוט עובדת השיטה.

פורסם

תראו, מחירי הרכב עם מעל 50% מס. מחירי הדלק במקום 2 בעולם. ההרגשה שדוחפים אותך החוצה מהמדינה הזאת.

עכשיו תסבירו לי: אם יש לי אופציה לעזוב למדינה אחרת (אירופה או ארה"ב) למה שאני אשאר כאן?

כל מי שהוא אוכלוסיה חזקה ומכניסה (מיסים) תמיד יש לו אופציות לעזוה כי רוצים אותו בכל מקום.

מי שישאר כאן זה האוכלוסיה החלשה וזהו.

פורסם

זה לא כ"כ פשוט לעזוב, וגם לא כ"כ רוצים אותך בכל מקום.

יש אומנם לא מעט שמצליחים למצוא עבודה מסודרת להם

ולבני זוגם, ועוזבים, אבל גם למי שנחשב "אוכלוסיה חזקה"

זה לא ממש קל ומצריך הרבה תכנון ומחשבה.

פורסם

בכל פעם שעולים בי הירהורים על עזיבת הארץ, אני נזכר באבי, ניצול שואה, ובאמי לוחמת האצ"ל, ובכל אלה ששפכו דמם כדי להגן על זכותינו לחיות כאן מבלי להיות נרדפים.

אפשר לוותר על הכל ולרדת מכאן, להשאיר את הארץ לשכבת האליטה שתתפורר מהר מאוד בעקבות כך, או....

להלחם על זכותינו לחיות בארץ אבותינו בכבוד, ולהפוך את מוסדות המדינה לכאלה שפועלים לרווחתינו ולא כנגדנו.

ההחלטה שלכם. רובכם הרי לא יעזבו באמת את הארץ, אבל ימשיכו לבכות על מר גורלם.

הכח בידינו. בידי כל אחד ואחת מהאזרחים. אם המדינה הכריזה על מלחמה כנגדנו, הגיעה השעה להחזיר מלחמה.

אם שטייניץ החליט להפיל את מעמד הביניים על בירכיו, אנחנו נדאג להפיל את שטייניץ.

אני אעדכן לגבי המשך המאבק הקרוב.

gas.jpg

פורסם

אני חושב שההפנגה לא הופצה מספיק, אני אישית לא שמעתי עליה.

יש צורך לארגן הפגנה לעוד חודש למשל, לתת לידיעה להגיע לכל מקום שרק אפשר.

לדבר אם ארגונים כמו שעשיתם, לגייס כמה שיותר נהגים, לחסום כבישים.

כמו שרצו להעלות את מחירי הביטוח לאופנועים, אלפי אופנועים יצאו וחסמו כבישים ותיראו, זה הצליח!

ככה גם אנחנו צריכים לעשות!

לארגן ולדבר עם כל מי שרק אפשר, להפיץ ולדחוף את זה בכל חור אפילו על לוחות מודעות, על קירות ברחוב, פייסבוק, לגרום לזה להופיע בחדשות.

כמובן שביום ההפגנה להשיג כיסוי תקשורתי מלא מערוץ 2 וכד', ערוצים עם הרבה רייטינג.

ומשם תבוא הישועה.

כמובן כל הכבוד למארגנים שקמו ועשו וממשיכים לעשות!

מאחל לכם המון בהצלחה! ואשתדל לעזור!

פורסם
אני חושב שההפנגה לא הופצה מספיק, אני אישית לא שמעתי עליה.

יש צורך לארגן הפגנה לעוד חודש למשל, לתת לידיעה להגיע לכל מקום שרק אפשר.

לדבר אם ארגונים כמו שעשיתם, לגייס כמה שיותר נהגים, לחסום כבישים.

כמו שרצו להעלות את מחירי הביטוח לאופנועים, אלפי אופנועים יצאו וחסמו כבישים ותיראו, זה הצליח!

ככה גם אנחנו צריכים לעשות!

!

סלחו לי על הבורות , אבל מחירי הביטוח של האופנועים לא הועלו בסופו של דבר ? ( שאלה רצינית )

--> ובעקבות כך מספר המסירות שלהם ירד .

פורסם

בת'כלס, גם 100 שיירות מחאה שיצרו פקקים שיהדהדו בכל אזור המרכז לא יהפכו את הגזירה.

זה לא עזר בעבר (אפשר למצוא עשרות הפניות לכתבות על מחאות, שיירות, ופקקים שבוצעו בעבר ולא הניבו פירות), ולא יעזור בעתיד.

הדרכים היחידות לחולל שינוי הם:

1. אלימות קשה - עד שלא יהיה דם ברחובות לאף אחד זה לא יזיז (ואני אומר את זה בשיא הצער)

2. חרם כלכלי ממושך - כמו שהציבור החרדי יודע לעשות (כמה רשתות שיווק, חברת תעופה וכו' הם הצליחו להכניע?)

כל שיירות המחאה האלה רק מכניסות עוד כסף לבעלי ההון --> עוד פקקים = עוד דלק שנשרף על ידי מאות אלפי כלי רכב מזדחלים = עוד כסף בקופות תחנות הדלק ואוצר המדינה.

אני לצערי כבר התייאשתי מהמדינה הזו, ואני נמצא בסופו של תהליך הגירה אל מעבר לים.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

• תוכן חדש...