Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

התחדשתי בפיג'ו 307 XT משנת 2003.

יש צפצוף שנשמע שאני עובר את ה120 קמ"ש ברכב, ברגע שאני מוריד את המהירות - נפסק הצפצוף.

הכנסתי את הרכב לטיפול במוסך מורשה לטיפול תקופתי והעלתי את הבעיה בפני מנהל המוסך. מנהל המוסך לא שמע את הצפצוף(הוא לא הגיע ל120 קמ"ש) והוא לא מכיר את התופעה.

למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה ו/או איך ניתן להשתיק את הצפצוף?

בתודה מראש.

פורסם

לדעתי זה סוג של "מגביל מהירות" שמתריע ברגע שאתה עובר מהירות מסויימת שקבעת.

יש לאמא שלי מערכת כזאת בC3,אחד הפיצ'רים הכי מיותרים שיש לדעתי.

תנסה לבדוק איך מכבים את זה בספר רכב.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

תתקשר לשירות הלקוחות של היבואן- שם בטוח יהיה מי שיסביר לך איך לעשות את זה, יש את ההתראה הזו גם בסקודה שלנו וזה ממש פשוט לבטל...

פורסם

התקשרתי היום לשירות לקוחות של "לובינסקי" הם אמרו לי לפנו למוסך מורשה.

אמרתי לנציג שירות שהייתי במוסך והם לא יודעים על מה מדובר. הנציג ביקש ממני לחזור למוסך ואמר לי שאהיה שם, לבקש ממנהל המוסך שיצור קשר עם המנהל טכני אזורי להתייעצות.

פורסם

מדובר במערכת מיגון שמחוברת ל-VSS (חיישן מהירות) ומתריעה על מהירות גבוהה. אני ינסה מחר לבדוק איך מבטלים את זה בתיכנות דרך הלוח מקשים. אתה יכול לבטל אותו גם ע"י חיתוך החוט הזה.

תתאר לי איך נראה לוח המקשים או שתעלה תמונה?

מצלמות דשבורד איכותיות לרכב

פורסם

יש לך בקרת שיוט ברכב? כשמופיע הצפצוף לא מופיעה גם נורה על לוח המחוונים?

אם כן - מדובר במגביל מהירות וניתן לבטל אותו דרך בקרת השיוט. אם לא - צריך ככל הנראה לבטל את זה במוסך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עדכון:

חזרתי היום למוסך מורשה. חיברו מחשב לרכב ומצאו שקיימת "התראת מהירות" מ120 קמ"ש.

העלו את ההתראה ל150 קמ"ש ומעלה.

• תוכן חדש...