Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייי לכולם!

אני מבקשת עזרה בבעיית התחממות בפ'גו 206 :?

אני בעלת פג'ו 206 מנוע 1400 שנת 2001

לפני כשנה נתקעתי פעם ראשונה עם האוטו והכנסתי למוסך מורשה ונאמר לי שהטרמוסטט הלך והחלפתי אותו

לאחר כחצי שנה בערך האוטו התחיל להתחמם (המחוג התחייל לטיייל לו לאורך כל המד) רק בנסיעות במהירויות גבוהות מחוץ לעיר וכשהייתי נוסעת בעיר לא הייתה התחממות, שוב הכנסתי את האוטו למוסך, עשו ניקוי רדיאטור שלא עזר ולבסוף נאמר לי שזה ראש מנוע וטיפלתי גם בזה. השבוע כחצי שנה אחרי שוב התחילה התחממות מחוץ לעיר.. בדקתי מים לפני כשבועיים ולא היה חסר כלל היום בדקתי שוב והיה חסר מלא! השאלה מה יכולה להיות הבעיה?? האם שוב ראש מנוע?? ואם כן המוסך צריך לתת לי אחריות על התיקון הקודם?? אשמח לכל תשובה ועזרה תודה רבה רבה רבה

פורסם

אני ינסה לעזור לך עד כמה שאני יכול.

גם לי יש 206 וגם אני עברתי את כל הסרט הזה של ההתחממות.

החלפתי טרמוסטט,דוד עליון של הרדיאטור+ניקוי,משאבת מים,בדקו חיישן יוניט,כולל הכל.

בסופו של דבר הרכב לא עובד לי את ה90 בתוך העיר בכלל אבל מחוץ לעיר מטפס עד לקו של אחרי האמצע ונשאר שם.

עכשיו מה שאני מנסה להגיד לך,שכנראה הרכב הזה לא אמור להיות על ה90 כמו ביפניות מה שאני הבנתי אחרי השקעה של הרבה הרבה מאוד כסף וחבל.

אם תסתכלי בספר רכב שלך מה רשום שם על מצב מד חום שזה תקין אז רשום שעד הקו האדום זה תקין!

על כמה המד חום שלך עומד שאת חושבת שהוא מתחמם?

תבדקי מה קורה עם המשאבת מים שלך ויכול להיות שהרדיאטור עוד פעם נסתם.

גם אצלי המצב ככה השלמתי עם זה שככה הרכב.

ודרך אגב אחרי שהחפתי כל מה שאמרתי לך בדקתי גם ראש מנוע ב2 מקומות ובשניהם יצא תקין ב100 אחוז!

אז לא נראה לי שיש לי עוד מה להחליף והוא עדיין מתחמם.

פורסם

הייי קודם כל תודה על העזרה!!!!

המד חום נע בין 90 ל 110 (קו אחד לפני הקו האדום) ומשחק פעם עולה פעם יורד..... לאורך הנסיעה

אתמול פשוט היה חסר מלא מים שחזרתי אחרי נסיעה ובדקו לי שאין נזילה!!!

זה אותה תופעה שהייתה לי לפני חצי שנה ואז עשו ראש מנוע....

בהנחה שיש שוב אותה בעיה המוסך אמור לתת לי אחריות על התיקון?? או שאני צריכה לשלם שוב???

יש לי עוד שאלה אתמול שנסעתי עם מזגן המד חום נשאר רוב הנסיעה על 90 ומדי פעם עלה קצת וירד אבל לא כמו בנסיעות בלי מזגן אז אולי אומר על בעיה אחרת??

שוב תודה על העזרה

כי אני כבר מפחדת שעובדים עליי במוסך...

פורסם

תשמעי לפי מה שאת אומרת עשית הכל חוץ מהמשאבת מים.

אני מציע שתיכנסי למוסך שיבדקו לך את המשאבת מים אם היא עושה סירקולציה כמו שצריך.

ועל הדרך תנקי את הרדיאטור.

ושיראו שהטרמוסטט שלך נפתח כמו שצריך.

יכול להיות גם שהמאווררים שלך לא עובדים בכלל שבגלל זה האוטו לא מצליח להתקרר שיבדקו גם את זה ומתי הם נכנסים לפעולה.

ולגבי ראש מנוע אם יגידו לך שזה עוד פעם לכי לבדיקה כמו שצריך במקום אחר.

יש חומר מיוחד ששמים לך במיכל עיבוי ואם הוא מאתר שיש גזים משהו כזה שגורם מראש מנוע אז הוא צובע את עצמו בצבע אחר ולא נשאר בצבע של מים ירוקים.

ודרך אגב לפי מה שהבנתי ממוסכניק תותח ומתעסק עם פג'ו הוא אמר שקו אחד אחרי ה90 זה לא 100 זה 95 ואחריו זה 100.

ולא כמו שחשבת בגלל שיש 70 קו ואז 90.

ומותר בפג'ו עד 98 מעלות אז זה בערך טיפה טיפה לפני הקו האדום.

אבל למרות זה תבדקי מה שאמרתי יכול להיות שיש פה בעיה

פורסם
תשמעי לפי מה שאת אומרת עשית הכל חוץ מהמשאבת מים.

אני מציע שתיכנסי למוסך שיבדקו לך את המשאבת מים אם היא עושה סירקולציה כמו שצריך.

ועל הדרך תנקי את הרדיאטור.

ושיראו שהטרמוסטט שלך נפתח כמו שצריך.

יכול להיות גם שהמאווררים שלך לא עובדים בכלל שבגלל זה האוטו לא מצליח להתקרר שיבדקו גם את זה ומתי הם נכנסים לפעולה.

ולגבי ראש מנוע אם יגידו לך שזה עוד פעם לכי לבדיקה כמו שצריך במקום אחר.

יש חומר מיוחד ששמים לך במיכל עיבוי ואם הוא מאתר שיש גזים משהו כזה שגורם מראש מנוע אז הוא צובע את עצמו בצבע אחר ולא נשאר בצבע של מים ירוקים.

ודרך אגב לפי מה שהבנתי ממוסכניק תותח ומתעסק עם פג'ו הוא אמר שקו אחד אחרי ה90 זה לא 100 זה 95 ואחריו זה 100.

ולא כמו שחשבת בגלל שיש 70 קו ואז 90.

ומותר בפג'ו עד 98 מעלות אז זה בערך טיפה טיפה לפני הקו האדום.

אבל למרות זה תבדקי מה שאמרתי יכול להיות שיש פה בעיה

חבל שאתה מטעה אנשים....

כל שנתה במד חום מסמנת 10 מעלות לכן קו אחרי ה90 זה 100 מעלות אחרי 110 ואחרי זה 120 שזה כבר הקו האדום!

בפיזו עצמו המחוג לא אמור להיות קבוע על ה90 מעלות אלא משחק קו אחד מתחת ומעל ל90 מעלות וזה תקין.

לפי מה שאמרת שכשאת מדליקה את המזגן האוטו מתקרר ובלי מזגן מתחמם זה יכול להעיד על בעיה ביוניט של המאוורר כי כאשר את מדליקה מזגן אז המאוורר של המזגן נדלק ואז האוטו מתקרר כמו שאמרת.

כמובן שזוהי דעתי הצנועה והלא מקצועית אז לקחת דברים בערבון מוגבל.

תעדכני כשאת יודעת יותר ובהצלחה!

פורסם

הייי אז ככה נסעתי חזרה לתל אביב ובדרך בכביש 1 נתקעתי ונדלקה לי נורת ה-stop הזמנתי גרר , מחר אני אכניס את האוטו למוסך . האיש משגריר בדק ואמר שזה הטרמוסטט אני מאוד מקווה .....שסה זה...... בכל מקרה שוב בדקתי ואין מים אחרי שמילאתי אז האם יש סיכוי שזה באמת הטרמוסטט? או משהו אחר?

• תוכן חדש...