Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לעזרה. חיישן הקרבה באמצע שיחה עובד לי פעם כן פעם לא וזה כבר מציק. כל הזמן נלחץ לי כפתור ההשתק/רמקול. הקטע שהוא עובד. ב10 שיחות רק פעמיים או שלוש יוצא לי לראות שהוא עובד. כבר התייאשתי. זה קשור לפריצה? טוויק כלשהו?

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קשור לחיישן קרבה עצמו,רוב הסיכויים שיש לך אייפון 4. ניתן לתיקון ע״י החלפה של הכבל פלאט עם החיישן.

כמו כן קיים טוויק בסידיה שנועל לך את המסך ברגע שאתה לוחץ send/חייג,נקרא calllock.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

החלפת מסך במקרה? אם כן אז חסרה לך עדשת סינון אור על החיישן, בדרך כלל שוכחים לשים אותה אם היא נפלה :) או שהמסך תחליף זול מידי ואין מחיצה בין חיישן תאורה לבין חיישן קרבה.

חוץ מזה תריץ iPhone Configuration Utility ותבדוק באמצע שיחה את הקריאה של החיישן.

לחלופים אתה יכול להוריד תוכנה בשם PROXSENSOR מסורס apt.iguides.ru שעוזרת לאבחן את החיישן ללא שיחה.

לגבי החלפת השלייף עצמו, לפני זה תתפוס שנייה שבה החיישן לא עובד, קח פלאפון אחר, כנס למצלמה ותראה דרך המצלמה אם חיישן התאורה מוציא אור אדום, אם לא אז תחליף אם כן אז כנראה שיש סיבה אחרת לתקלה.

אודי A4

דימה.

פורסם

בכל אופו עשיתי ריסטור כדי לקחת את הטלפון לחברה הוא עוד באחריות.

מאז, הטלפון נדפק. אם אני מעלה גיבוי של אנשי קשר+תמונות הוא מוחק לי מההגדרות את הרקעים המקוריים של האייפון.

עשיתי שיחזור לאייפון כאילו חדש ללא גיבוי והעלתי רק את האנשי קשר מה-icloud.

imessages לא עובד לי, אפליקציות מהאפסטור לא יורדות. ממש באלגן.

מה עושים במצב כזה?

פורסם

נכון כשמחברים את האייפון למחשב אז עולה הודעה שהמחשב מזהה את האייפון כהתקן חיצוני ? אז משום מה רשום לי בשם ההתתקן

DAN ולא את השם שלי , יש אפשרות לשנות?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אייל, נסה את TRYGPSOUT5 שנמצא בסורס הזה:

http://ihacksrepo.com

עריכה: התוכנה הזאת משדרת את סיגנל ה GPS מהאייפון שלך למכשיר חיצוני.

אם אתה צריך בדיוק ההפך, אז לזה נועד ROQYBT. לצערנו אי אפשר לפרוץ אותו :\

Stay Dirty

פורסם

למה אתה נכנס ליוטיוב דרך הספארי ?

תתקין מסידיה את PROTUBE ותראה סרטונים כמו בנאדם/תשמור את הוידאו/סאונד למכשיר.

Stay Dirty

פורסם

גם בפרוטיוב זה אותו דבר :?

עדכון:

חזל״ש ,פתרתי את זה בעזרת שינוי השפה לאנגלית.

כנראה שהתצוגה המוזרה הזאת הייתה תוצאה של נסיון כושל של יישור לימין

V5

פורסם
maxcher

כפתור ימין > מאפיינים ותשנה את השם :)

נו באמת נראה לך שלא ניסיתי?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי

• תוכן חדש...