Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 120,000 לרנו מגאן דיזל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מגיע אוטוטו לטיפול 120,000 במגאן דיזל שלי.

הרכב שנת 2007 ורכשתי אותו ממש עכשיו, מה עלי להחליף בטיפול זה?

ידוע לי כי הוחלפה רצועת טיימינג בטיפול הקודם.

שבת שלום,

גדי

פורסם

רק היום ביקרת במוסך מורשה רנו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=351414

מדוע לא ביקשת שידפיסו הצעת מחיר לטיפול הבא?

זאת זכותך לדעת מה בדיוק עושים כל בטיפול.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

טיפול 120000 הוא טיפול גדול בנוסף להחלפת קיט טימינג .מחלפים.פילטר שמן.שמן מנוע.פילטר אויר. פילטר סולר.פילטר מזגן. (נוזל קירור ונוזל בלמים תלוי גם בפרק זמן שעבר)פירוק 4 גלגלים ובדיקה כללית.

פורסם

יוסי, טיימינג במגאן DCI מחליפים ב 100 אלף ק"מ במורשה (והוא כבר הוחלף, תראה הודעת הפתיחה).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ראיתי שהבחור כתב שהחליף טימינג לכן כתבתי בנוסף להחלפת טימינג.דרך אגב רכב זה מבצע טיפול כל 30000 ק"מ ובאטודטה החלפת טימינג כל 115000 בכל מקרה הוראת יצרן היא שקובעת את זמן ההחלפה.

פורסם
ראיתי שהבחור כתב שהחליף טימינג לכן כתבתי בנוסף להחלפת טימינג.דרך אגב רכב זה מבצע טיפול כל 30000 ק"מ ובאטודטה החלפת טימינג כל 115000 בכל מקרה הוראת יצרן היא שקובעת את זמן ההחלפה.

לא מדויק, רכב זה מבצע טיפול כל 20 אלף קילומטר או שנה ועשו לו טיימינג בזמן ב 100 אלף.

• תוכן חדש...