Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל להחליף את היאריס, ואני רוצה לדעת מה הן האלטרנטיבות שלי בדגמי הסופר מיני האוטומטיות.

בגדול אני מחפש משהו דומה, ואף זהה. סוג של יאריס רק בשינוי אדרת. כרגע אני נהנה מאוד מהנוחות החזקה של הרכב, והצריכה (15/16 לליטר בנסיעות משולבות), והטיפולים התקופתיים שלא קורעים את הכיס.

חשבתי אולי לעבור לרכב דיזל, באמונה שזה אף יצמצם את הצריכת דלק וישאיר לי בכיס עוד כמה שקלים.

אז להלן הקטגוריות ע"פ חשיבות-

1. אמינות

2. בטיחות

3.צריכת דלק

מה שגם יהיה טוב, זה רכב שחביב על לוי יצחק כמו היאריס, שאומנם בשנתיים האחרונות ספגה מכה, אבל בד"כ הוא מאוד אופטימי איתן ודואג ללקוחות היאריס היטב.

פורסם

מה זה נוחות חזקה? :shock:

אני לא יודע באמת כמה תוכל "להשתדרג" ביחס ליאריס מכיוון שרכב משנת 2006 לא נחשב כרכב ישן, והתקציב שלך יאפשר סופרמיני רק משנה-שתיים אולי שלוש קדימה, לא יותר.

גם לדעתי לא תמצא רכב חסכוני יותר, ליאריס יש יתרון כמעט בלתי מנוצח בסעיף צריכת הדלק. רכב סופר מיני דיזל יהיה אולי חסכוני יותר אבל:

א. לך תמצא אחד שמור.

ב. עלויות טיפולים גבוהות יותר.

אם בכל זאת אתה נעול על החלפת הרכב, הייתי בודק מה המחירון של יאריס משנת 2007, הדור השני של היאריס.

עוד אופצייה יפנית מצויינת היא הסוויפט שהשוק מוצף בהן ולא יהיה קשה במיוחד למצוא אחת שמורה.

הסיריון לדעתי מעט מיושנת ולא תהווה שדרוג לעומת היאריס, מלבד אולי תחושה של רכב מרווח יותר.

C3 \ פאביה \ פונטו \ איביזה \ 206-7 - כולן מהוות "קפיצת מדרגה" בתחושת האיכות ונוחות הנסיעה בהשוואה ליאריס אם כי יציעו צריכת דלק טובה פחות ועלולות גם להציג מוניטין אמינות שונה מזה שהורגלת אליו.

אני הייתי נשאר עם הנוכחית.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נוחות החזקה (במידה ואני המצאתי את המושג), מדבר על העובדה שמבחינה פיננסיתי הרכב לא קורע לך את הכיס.

אני לא נעול להחליף לרכב חדש, אבל אני בורר את האופציות שלי והאם זה משתלם. היאריס רכב נפלא, אבל מרגיש שמשהו חסר בו.

אולי בגלל שהוא צפוף, או אולי שאני כבר לא מתלהב ממנו, פשוט משהו מרגיש לי חסר.

בקריאה חוזרת שמתי לב לכמות האיזכורים שלי ל"יאריס", יכל להיות שבעצם מה שאני מחפש זה את הדגם החדש של היאריס.

פורסם

כמו שכתבו למעלה אם טוב לך עם הרכב תשדרג ליאריס 2007

אם אתה מעוניין בכיוון היפניות עם מרכב בתפיסה שונה שמשאירה מרווח ממש גדול וצריכת דלק מעולה

תלך על הג'אז של הונדה

הבעיה היחידה היא שאין הרבה וקשה למצוא

יוסי

פורסם

התכוונת לנוחות אחזקה, לא החזקה. לא שנוחות היא מילה סופר מתאימה כאן...

אם אתה נוסע המון - אולי דיזל יהיה עדיף. אחרת - אין טעם.

נשמע שאתה לא מתכוון להוסיף הרבה בשביל לקנות רכב חדש יותר, כך שאם אתה מרוצה מהיאריס, אני באמת לא רואה סיבה להחליף.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לפני שקניתי את הגולף עשיתי סקר שוק די רציני על קטגוריית הסופר מיני - היאריס השאירה אבק למתחרות, הסיבה היחידה שאין לי אחת כרגע זה המחיר המגוחך שלה - פשוט לא ייאמן.

* אני במקומך לא הייתי מחליף את הרכב רק בגלל כאב הראש של למצוא אחת שמורה - אם שלך לא עושה בעיות תשאר איתה. אחלה של רכב.

אם אתה מתעקש להחליף, אני הייתי שוקל את הנקודות הבאות:

1. תחליף רק על יאריס חזקה יותר, כלומר גרסת ספורט 1500 (אם אני לא טועה זאת האלטרנטיבה היחידה). אלא אם כן אתה רוצה לעשות קצת כסף ואז אתה יכול להחליף לרכב אחר - אני לא הייתי עושה את זה.

2. החולשה העיקרית של היאריס היא כמובן המחיר - אם אתה יכול להחליף ליאריס חזקה יותר בלי הפסד גדול של כסף לך על זה, אבל אל תחליף רכב שלא עושה בעיות בשביל לעלות שנה-שנתיים בשנתון.

Bimmer

פורסם

הרכב היחיד שאני חושב עליו, לפי הדרישות שהצגת ("מין יאריס" ,שמירת ערך, חיסכוני ואמין) - הונדה ג'אז, היא גם מווחת יותר מיאריס.

תוכל להתקדם שנה, אולי שנתיים ( הדגם הקודם, החדש הגיע עם גיר רובוטי).

אבל מה - הביטוח יותר יקר, והטיפולים לא מהזולים.

דיזל משומש לא ישאיר לך בכיס שום עודף בהשוואה ליאריס - הטיפולים והתיקונים יותר יקרים, ההבדל בצריכת סולר לא כזה גדול

והקושי במציאת רכב דיזל משומש במצב טוב גדול מאוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גם אני ממליץ על הג'אז. אבל:

1. היא פחות מהנה לנהיגה מהיאריס.

2. היא פחות נוחה לנסיעה מהיאריס.

3. היא יותר רועשת מהיאריס.

יש לי ג'אז ואני חושב שהיאריס מכונית טובה ממנה, גם אם פחות חסכונית.

פורסם

סיריוס תודה על התיקון. מצטער אם הטעתי מישהו.

תודה רבה חבר'ה. אני אברר קצת בנוגע ליאריס 07, אם כי מכר שלי אמר לי שהגיר הרובוטי שהם מתנהג כרצונו ובנסיות עירוניות העברת הילוכים נעשת בצורה גרוע אשר מקפיצה את כל הרכב.

בכל אופן אבצע ניסע בעצמי וארגיש זאת על בשרי.

שוב תודה.

פורסם
גם אני ממליץ על הג'אז. אבל:

1. היא פחות מהנה לנהיגה מהיאריס.

2. היא פחות נוחה לנסיעה מהיאריס.

3. היא יותר רועשת מהיאריס.

יש לי ג'אז ואני חושב שהיאריס מכונית טובה ממנה, גם אם פחות חסכונית.

איזה שנה הג'אז שלך מהדגם החדש ?

• תוכן חדש...