Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק קח בחשבון שעם הקוני אתה מקבל שנת אחריות אחת בלבד ואחר כך אין עם מי לדבר, מניסיון עבר אני אומר לך את זה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם לבילשטין טענו אחריות לכול החיים ותראה את המקרה שרץ בפורום המשפטי!

ווימקס שנתיים אחריות שזה גם לא מי יודע מה

כמה נותנים על KW וויטק ?

פורסם

שים לב כאשר אתה מזמין קיט, לבדוק את ערכי הקפיצים. הקשיחות לא צריכה להגיע מהבולמים, זה פשוט לא נכון !

הפיתרון ה"חאפרי" (אין לי מילה אחרת, למרות שלא מדובר בחאפריות לשמה) הוא לשים קיט שלא עונה על הדרישות,

ואז לכוון את הברז של הבולם על קשיחות מקסימלית (או קרוב לזה) והוא סופג את רוב העומס במקום הקפיץ.

כיוון שכזה, על פי אחד ממהנדסי קוני שכתב מאמר במיאטה נט, הוא לקוי ושגוי וגורם להרס די מהיר של הבולם.

מעבר לכך, זה פשוט לא נכון משום שמדובר בהעברה של עומס למכלול שלא נועד לספוג את כל העומס המדובר.

לכן אני אחזור ואומר - תבדוק ערכי קשיחות של הקפיצים ותשווה בין הקיטים השונים, זה המדד הקריטי עבורך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לכן אני אחזור ואומר - תבדוק ערכי קשיחות של הקפיצים ותשווה בין הקיטים השונים, זה המדד הקריטי עבורך.

זה א'-ב'- בבחירת מיתלים חדשים.

אם עוד לא עשית את זה אז אני לא מבין למה אתה מחכה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אם הקשיחות מעניינת אותו, והקשיחות מקורה בערכי הקשיחות של הקפיצים, איך הוא יוכל להשוות בין קשיחות הקיטים השונים ללא מידע זה ?

הוא פשוט יתקין כל קיט וייסע ויראה אם זה מספק אותו ? אין דרך אחרת, מה גם שזה לא מדע טילים, סה"כ להשוות נתון מספרי מול נתון מספרי,

ועל הדרך לבדוק האם מדובר בקפיץ ליניארי או פרוגרסיבי. קנייה ללא מידע זה שקולה לקניית חתול בשק. ולא חתול חמוד כמו ההוא בסרט "שרק".

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אם הקשיחות מעניינת אותו, והקשיחות מקורה בערכי הקשיחות של הקפיצים, איך הוא יוכל להשוות בין קשיחות הקיטים השונים ללא מידע זה ?

הוא פשוט יתקין כל קיט וייסע ויראה אם זה מספק אותו ? אין דרך אחרת, מה גם שזה לא מדע טילים, סה"כ להשוות נתון מספרי מול נתון מספרי,

ועל הדרך לבדוק האם מדובר בקפיץ ליניארי או פרוגרסיבי. קנייה ללא מידע זה שקולה לקניית חתול בשק. ולא חתול חמוד כמו ההוא בסרט "שרק".

מסכים איתך באלף אחוז , אבל

שבונים רכב לגילגול 120 זה לא ממש משנה אם הבולם יהיה קשיח יותר או פחות , העיקר שלא יתרומם כמו הבולם המקורי

אחרי לא יודע כמה שנים שהאוטו הזה חי

פורסם

andernalin בדיוק מה שאני צריך ,וגם לצאת מהמקום שאני יוכל לשחק עם הגובה ולהגביה את החלק האחורי למקסימום, ולהוריד את הקידמי למקסימום .

פורסם
מסכים איתך באלף אחוז , אבל

שבונים רכב לגילגול 120 זה לא ממש משנה אם הבולם יהיה קשיח יותר או פחות , העיקר שלא יתרומם כמו הבולם המקורי

ומה מונע שקיעה של חלק אחורי?

קפיצים קשיחים.

אבל כבר הבנו שפותח השרשור לא ממש מעוניין לבחון ערכי קשיחות של הקפיצים - אז שיהיה לו בהצלחה.

יהיו כמה שירוויחו הרבה מהבורות שלו.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

תודה שאתה דואג לי ,אבל לא כזה מהר אני הולך לקנות ,יש עוד פורום שאני עוקב אחריו עם הרבה יותר חומר ובמיוחד על רכבי דראג .

ככה שאני גם מסתמך על הנסיון שיש שם וגם קצת פה .

פורסם

משחקי הגובה שאתה רוצה לעשות הם חסרי משמעות.

מה שאתה רוצה למנוע אלו העברות משקל, והעברות משקל נמנעות בשל קשיחות הקפיצים והתנגדותם לעומס של כיווץ.

פורסם
andernalin בדיוק מה שאני צריך ,וגם לצאת מהמקום שאני יוכל לשחק עם הגובה ולהגביה את החלק האחורי למקסימום, ולהוריד את הקידמי למקסימום .

לצאת מהמקום ? לפני שבועיים הסכמת לפרק את הסליקים כדי לא להוציא כסף על גיר

ועכשיו אתה רוצה לצאת מהמקום ? :roll:

אתה נכנס פה לדקויות שאין לך צורך , אתה עדיין לא בונה רכב דראג ייעודי אז אל תשבור ת'ראש

אגב, אחרי איזה פורום אתה עוד עוקב ? מעניין אותי לראות עוד תגובות

פורסם

אני עוקב בעיקר אחרי הפורום של ורטקס ,יש שם אנשים וחברה בעלי חנויות וסדנות מהשורה הראשונה .

בקשר לצאת מהמקום עם ישבר ישבר אני לא יתבעס מזה

וזה שאני לא בונה רכב יעודי לדראג ,לא אומר שלא כדי לי להשקיע בזה .

• תוכן חדש...