Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש HU של פיוניר שיהיה גם בעל USB וגם בעל BLUETOOTH.

ראיתי מספר דגמים ב ZAP.

השאלות שלי הן כאלה :

1. האם ה HU מוגבל בנפח שיכול לקרוא מה D.O.K ? או שהוא יכול לקרוא כל דגם וכל נפח ?

2. האם ה BT מתפקד בצורה יעילה וטובה? ז"א שמע טוב בשני הצדדים וללא בעיות התנתקות מהמכשיר הסלולרי ?

3. האם יש דגם ספציפי מומלץ יותר או מומלץ פחות שנתקלתם בו ?

4. יש לשים לב לדברים מיוחדים לפני הרכישה ?

תודה רבה מראש!

פורסם

5250 ממליץ בחום.

1. DOK אני לא יודע בדיוק מה זה. וגם אני לא יודע בדיוק בדיוק אילו קבצים הוא קורא, אבל אני לא נתקלתי עד היום בבעיה שהוא לא קרא לי קובץ.

2. בקשר לזה גם אני לא אוכל להביא לך תשובה מדוייקת, אבל יש לי חבר רחוק שגם לו יש את הפאנל הזה ולמיטב ידיעתי הוא מרוצה מאוד.

3.כמו שאמרתי 5250.

פורסם

אני יכול רק לדבר בשם עצמי , מניסיון של שני מכשירי פיונייר הכוללים בירבורית BT .

אחת חדשה יותר מבוססת מודול של PARROT , דווקא נוחה לשימוש אך איכות השמע פחות טובה.

שניה וותיקה יותר (בת 3 לערך ) DEH-P65BT היא היא היחידה הטובה יותר !

ראשית איכות הסאונד מצויינת.

אין לה אמנם חיבור USB אבל לי יש מתאם IPOD שמתאים לרוב סוגי האיפוד פרט לאלו החדשים ביותר :x אחרי שאפל החליטו כי לא צריך יותר להטעין איפוד ב 12V אלא רק ב 5V.

האיכות ? מעולה! אין ניתוקים, שומעים אותך ברור , והצד השני נשמע צלול ונקי. מבחינת פונקציות הוא לא משהו. וקשה לעבוד איתו לדפדוף בשיחות אחרונות או להעביר לו את ספר הטלפונים. - DOWN SIDE רציני יש לו בכפתור קבלת סיום שיחה,

DEH-P65BT_ES%D7%91.jpg

הכפתור הגדול הוא זה שמשמש לקבלת שיחה ובעוד שהקטן משמש לניתוק בלבד... (למה אי אפשר היה שהקטן יהיה גם לקבלה וגם לניתוק - אלוהים יודע.

לחייג ממנו לא כדאי - אבל אפשר להגדיר את מקשי התחנות לחיוג מהיר.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

• תוכן חדש...