Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום נסעתי מבאר שבע לערד ומשהו כמו 2 קילומטר לפני צומת שוקת קפץ לי שוטר לכביש וסימן לי לעצור, מיד הסתכלתי על מד המהירות ושמתי לב שאני על 110 קמ"ש לאחר שאני כבר לוחץ על הברקס. הוא ניגש אלי ואמר לי בוא לראות את המהירות שלך.

ניגשתי אליו והוא הראה לי באקדח הלייזר שלו 118 קמ"ש ואין לי שום וויכוח בנושא וכנראה שבאמת נסעתי במהירות הזאת, פשוט לא שמתי לב. התחננתי אליו שימיר לי את הדוח בעבירה אחרת וללא נקודות כי אני נהג משאית וזה עיסוקי וקיבלתי כבר נקודות בעבר כך שאני די פוחד לאבד את הרישיון.

הוא הוריד לי 5 קמש ונתן לי דוח על סך 250 שקל וללא נקודות.

יש לי כמה שאלות:

1. בכביש בו מותר לנסוע 90 קמ"ש מהיא המהירות המקסימלית שאני יכול ליסוע בלי שיצלמו אותי או יותר נכון מהוא טווח החריגה ?

2. מה קורה עם הנקודות ? שמעתי משהו על ביטול הנקודות אבל זה שמועות וסתם דיבורים ואני לא בטוח מה נסגר עם השיטה הזו.

פורסם

השוטר לא עשה לך טובה, הוא פעל על פי איך שהחוק מחייב אותו.

הוריד 5 קמ"ש מהמהירות על הממל"ז על פי חוק, ונתן לך דו"ח על 113 קמ"ש בכביש של 90 קמ"ש. זה 250 ש"ח קנס וללא נקודות אאל"ט.

בתכלס, הוא יצא בן של זונה. כנראה שהוא פשוט לא עמד במכסת הקנסות היומית שלו.

לגבי הנקודות, קרא פה:

http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=336:shitat-nikud-takanot&catid=72:drv-points-c&Itemid=86

אם צברת עד 12 נקודות, התוקף של הנקודות יהיה לשנתיים ולאחר מכן הן ימחקו מהספירה ולא יקרה כלום.

פורסם

בתכלס, הוא יצא בן של זונה.

ללא מילים...

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

למה אתה לוקח שני משפטים שלא קשורים אחד לשני ומוציא אותם מהקשרם בשביל לנסות לטעון משהו שאף אחד לא טען?

עכשיו כאילו מה? אתה מרגיש גבר?

כן, השוטר פעל על פי חוק כאשר הוא הוריד 5 קמ"ש מהמהירות ההופיעה על גבי הממל"ז. הוא לא עשה לפותח הדיון טובה או משהו כזה. הוא היה חייב להוריד את אותם 5 קמ"ש. חייב על פי חוק.

כן, השוטר יצא בן של זונה על זה שהוא בכלל עצר אותו במהירות כזאת. זה לא שונה (וגם כולל אותו קנס בדיוק) ממצב שבו הוא היה נותן לו דו"ח על 91 קמ"ש.

פורסם

הוריד 5 קמ"ש מהמהירות על הממל"ז על פי חוק, ונתן לך דו"ח על 113 קמ"ש בכביש של 90 קמ"ש. זה 250 ש"ח קנס וללא נקודות אאל"ט.

בתכלס, הוא יצא בן של זונה. כנראה שהוא פשוט לא עמד במכסת הקנסות היומית שלו.

לגבי הנקודות, קרא פה:

http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=336:shitat-nikud-takanot&catid=72:drv-points-c&Itemid=86

אם צברת עד 12 נקודות, התוקף של הנקודות יהיה לשנתיים ולאחר מכן הן ימחקו מהספירה ולא יקרה כלום.

קודם כל רב תודות על התשובה המהירה.

תודה גם על הקישור. נכנסתי, קראתי והבנתי.

על פי מה שאתה אומר, כל שוטר מחויב להוריד 5 קמ"ש כי כבר הוכח בעבר שהמכשיר לא ממש מכויל או מדויק, מעניין מה היה קורה לולא הייתי מתחנן אליו שיעשה משהו בנידון כי מקום עבודתי תלוי ברישיוני :roll:

השאלה שלי כרגע היא עד כמה באמת ניתן לחרוג מהמהירות המותרת בחוק ועדיין לא להיתפס במצלמה ? זאת אומרת, בכביש שמותר לנסוע בו 90 קמ"ש מהיא החריגה המותרת בשביל להיות בטוח שלא יתפסו\יצלמו\יעצרו אותך בגללה ?

בתודה מראש.

פורסם

סטיית הקרן היא עד 10% מהמהירות.. הוא היה צריך להוריד לך יותר קמ"ש לדעתי. בכל מקרה ההוראה היא לא לאכוף עד 100 בכביש של 90 קמ"ש, והיית מעבר ל-110 כמו שאתה אומר.

פורסם

ציטוט:

למה אתה לוקח שני משפטים שלא קשורים אחד לשני ומוציא אותם מהקשרם בשביל לנסות לטעון משהו שאף אחד לא טען?

עכשיו כאילו מה? אתה מרגיש גבר?

בדיוק דיברתי עם הידיד שלי, שחזר מארצות הברית.

הוא נעצר על 20 קמ"ש מעל המותר.

רק בגלל שהתנהג נכון לשוטר (למעשה, התחנן בפניו), הוא שילם קנס "רק" 600 דולר, ולא נלקח לתחנה.

שני החלקים שצירפתי נלקחו מההודעה שלך, והם כן קשורים אחד לשני, וגם לסגנון הכתיבה, שמשום מה לא זוכה לעריכה\מחקה כאן בפורום.

אתה זה מרגיש "גבר" וחושב שמותר לעבור על החוק, אבל כאשר נתפסים, השוטר שנותן דו"ח הוא הכתובת לקללות.

פותח השרשור נסע 23 קמ"ש מעל המותר (אחרי ההפחתה), לא שנסע על פי חוק, והלבישו עליו את העבירה.

לכן מה שרשמת על השוטר לא במקום .

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
סטיית הקרן היא עד 10% מהמהירות.. הוא היה צריך להוריד לך יותר קמ"ש לדעתי. בכל מקרה ההוראה היא לא לאכוף עד 100 בכביש של 90 קמ"ש, והיית מעבר ל-110 כמו שאתה אומר.

דעתך ממש לא מדוייקת.

לא על פי חוק אלא על פי פסיקת בית המשפט העליון יש להוריד מכל קריאה 5 קמ"ש ולא משנה כלל אם המהירות שנתפסת היא 60 קמ"ש או 190 קמ"ש

5 קמ"ש נשאר לכל אורך הסקלה.

ולגבי השוטר והמקצוע של אמא שלו ממש לא לעיניין.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מה ז"א 5 קמ"ש נשאר לכל אורך הסקלה? אם הבנתי נכון אז תן לי לציין משהו, האקדח לייזר עובד ע"י שליחת שני אותות לייזר ובדיקה של מרווח הזמן בין האותות בקבלתם חזרה, מה זה נשאר על הסקלה?

פורסם

הכוונה היא, שתמיד מפחיתים 5 קמ"ש ולא אחוז מסויים.

הסקלה - מ 0 ועד 250 קמ"ש (או יותר).

• תוכן חדש...