Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

srack, שוב, אני מתנצל על התהיות שבטח לך נראות טיפשיות, ואולי אני באמת לא מבין בזה מספיק, אבל מה שכתבת נשמע כמו המון ממבו-ג'מבו שאני לא מצליח לראות את הקשר בינו לבין הנושא, וגם לא פותר לי את התהיה בנוגע ל-70% מהחברה שאתה קיבלת רק על עצם היותך המנכ"ל וזה שהביא את המשקיעים. אם זה אכן כך, והחברה אכן מצליחה, אז באמת כל הכבוד לך. רק ששוב, לא הצלחתי עדיין אפילו להבין מה החברה עושה... (ועכשיו אני באמת מרגיש קצת טיפש :-P )

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה על התגובות.

SRACK - כל הידע שאתה מביא לשרשור, חוץ מניסיון, כמובן, בא מתואר שני במנהל עסקים? ז"א, רשמת פה לא מעט דברים מעניינים וממש לא מובנים לכל אחד.

אני כרגע בלימודי מנהל עסקים ונמצא שם רק כדי להבין חצי מהדברים שרשמת :).

יכול להיות שזה נשמע מיותר להגיד זאת עוד הפעם, אבל תודה גדולה לכולם.

דרך אגב,

הרעיון שלי, כרגע, הוא בדיוק ההפך ממה שציינתי - אני מעוניין לפנות לכיוון היזמות וכרגע חושב על כמה רעיונות מעניינים בתחום ההיי טק, אך לצערי תכנות וכדומה הם לא דברים הקרובים אליי.

אני, "האדם הרביעי" מעוניין להכיר את "שלושת האנשים הראשונים", ע"מ ליישם רעיון לא רע בכלל.

דבר אחד שלמדתי מהשרשור הנ"ל הוא שהיזם (=הוגה הרעיון) מקבל את החלק הנכבד, במידה וקיים, בפרוייקט.

באמת שרשור מעניין :).

פורסם

שוב, לא מדוייק, וגם אין לזה ממש כללים - כל חברה זה סיפור אחר.

אני יכול לספר לך מניסיוני (10 שנות ליווי של יזמים וסטרט-אפים), שאם בסוף (כלומר במכירת החברה או הנפקה) ליזם נשארו 10%, אחרי שנכנסו משקיעים למיניהם וחולקו אופציות לעובדים (בד"כ בין 10-15%, אף פעם לא 70%), הוא צריך להיות שמח. זה מה שרלנבטי לחברות מוטות השקעה.

בחברות אחרות, לפעמים היזם נשאר עם יותר, אבל רעיון לכשעצמו ללא מי שיממש אותו, ממש לא ישאיר אותך עם הרבה אחוזים. אתה צריך לחבור לאנשים שיודעים להוציא אותו אל הפועל או שהידע שלהם מספיק רלבנטי, כדי לשכנע משקיעים שישימו עליכם כסף. גם אם הכסף הזה כולל שכירת אנשי מקצוע, בד"כ מצפים שמהצד שלך יהיה משהו מעבר לרעיון, כמו השקעה כספית מינימאלית או איש מקצוע.

תרגיש חופשי לפנות בה"פ אם יש לך עוד שאלות, אנו (עו"ד) מייצגים הרבה יזמים וסטרט-אפים, וגם חברות גדולות יותר שעשויות לעניין אותך. אשמח לענות לך על שאלות נוספות (בלי שום חיוב, כמובן...).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

במקום לנחש, בדוק מספר חברות סטרטאפ שצמחו או עשו אקסיט.

בדוק חברות אמיתיות, לא סדרת טלויזיה.

תגלה שחלק מהיזמים היו :

1. בחורים צעירים יוצאי יחידות צבאיות בעלי נסיון במחשבים.

2. בחורים צעירים (אפילו לפני צבא) שהשתתפו בקורס / תחרות יזמים צעירים / גילוי כשרונות ומצאו ספונסר.

3. בחורים פחות צעירים, בעלי השכלה בתחום, ונסיון כשכירים בענף.

4. כל התשובות נכונות.

ישנו אחוז מזערי של יזמים שהגיעו משום מקום, ללא שום נסיון, חשבו על מוצר והרימו אותו יש מאין.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

BAR72,

במידה ואצטרך אדם להתייעץ איתו, אזכור אותך.

תודה על כל הייעוץ עד כה.

RAZMEL,

המשפט האחרון שציינת הוא המשפט שאמור לייצג אותי, במידה ואחליט סופית כי זהו הכיוון שלי (ואני די קרוב לכך).

פעם המילים "אחוז מזערי" גרמו לי לאבד כל תקווה, היום הן הסיבה העיקרית שלי לחיות :).

תודה.

פורסם

לפי דעתי מנסיון שלי, תנסה להוציא סטרטאפ בתחום הלוגיסטיקה ובמיוחד לנסות לשווק אותה בחו"ל.

עם זה ניהולי מכנסים ועוד, היום (במיוחד פה בשוויץ) כל הקטע של לימודי המחשבים תופס תאוצה בקצב מפחיד, אשר כמעט

כל אחד פותח לעצמו חברה לאינפורמטיקה, ובסוף רובם מוצאים אתם עצמם מחוסרי עבודה.

דווקא פיתוח בנושא הלוגיסטיקה יניב הרבה תוצאות (וכמובן כסף).

פורסם

אותי יותר מעניין האם הBX שהם העיפו מהצוק בפרק הראשון הייתה מליסינג?

ואם כבר הם היו בעניין של לעשות כסף, למה הם לא גרטו אותה במקום?

Polo 2012

• תוכן חדש...