Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני נהג חדש כרגע ובחודש הבא יהיה לי שנתיים רישיון משמע אני כבר לא יהיה נהג חדש.

לפני כשנה וחצי בערך ב תאריך 27.5.2009 ביצעתי עבירה "אי ציות לכיוון הנסיעה ברמזור" הקנס היה 500 ש"ח ולא קיבלתי נקודות.

היום קיבלתי מכתב ממשרד התחבורה שרשום בו כך:

הנדון נהג חדש , רשיון נהיגה מספר XXXXXXX

כידוע לך רשיון הנהיגה שברשותך הינו לתקופה מוגבלת , עקב היותך נהג חדש.

על פי סעיף 12א. לפקודת התעבורה נהג חדש שהורשע באחת מן העבירות המנויות בתוספת השלישית לפקודה - חידוש רשיונו מותנה בבחינות ובבדיקות שתקבע רשות הרישוי.

בהתאם לרישומינו הורשעת באחת מן העבירות המנויות בתוספת השלישית.

להלן פירוט העבירות שנרשמו לחובתך

[כאן רשום התאריך מס' דו"ח תקנה תאור מקוצר של התקנה]

עלייך לפנות בהקדם למשרד הרישוי באזור מגוריך - לקביעת החינות והבדיקות לצורך חידוש רישיונך.

אם הורשעת על ידי בית משפט - נא הבא עמך את כתב האישון וגזר הדין.

נא הקפד לנהוג רק עם רישיון בר תוקף.

רצתי לדעת מזה הדבר הזה אזה בדיקות האם יכול להיות שאני לא יצתרך באמת לעשות בדיקות והם שולחים את המכתב הזה לכל מי שנהג חדש ועשה עבירה לפםני חידוש הרישיון.

יש בזה משהו...

פורסם

לך למשרד הרישוי ותסדיר את הסיפור הזה כמה שיותר מהר, כי אחרת לא יחדשו לך את הרשיון.

בעיקרון, יכול להיות שלא ידרשו ממך כלום, או שידרשו:

מבחן תיאוריה ו/או טסט מעשי ו/או שנתיים נוספות נהג חדש.

ההימור שלי - טסט לא תידרש לעבור שוב, אבל תיאוריה אולי כן ונהג חדש שנתיים נוספות סיכוי טוב שכן.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מאה אחוז.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא.

אתה הולך לקבל נהג חדש לעוד שנתיים וכנראה גם תאוריה(עד שאתה לא תלך למשרד הרישוי אתה לא יכול לחדש את הרישיון).

פורסם

השנתיים הנוספות הן דבר קבוע בחוק.

גם המבחנים והבדיקות נקבעו בחוק אלה שכאן יש לרשות הרישוי מרחב תמרון מתוך מגוון אפשרויות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

אם עברתם עבירת תנועה בזמן הנהג חדש, שבעקבותיה דרש משרד הרישוי שתעברו תיאוריה, אל תשכחו -

לתיאוריה אתם צריכים להגיע עם ת"ז, טופס ירוק, והטופס של משרד הרישוי (זה שביאס אתכם ואמר לכם שאתם לא יכולים לחדש את הרישיון).

אם איבדתם את הטופס - תלכו למשרד הרישוי עם הטופס הירוק, והם יכתבו על הדף כל מיני שטויות וישימו חותמת, שיחליפו את הדף של משרד הרישוי.

בכל מקרה, אתם לא צריכים לעשות שוב בדיקה גופנית ובדיקת ראייה.

בהצלחה.

פורסם

מה?? אלו תקנות חדשות או שרק נדמה לי?

מה הייתה העבירה בפועל?

עברת באדום או שנתפסת במצלמה על מהירות?

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

• תוכן חדש...