Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אז ככה לפני כמה ימים היתה לי בעיה שהרכב נכבה ולא ניתן היה להניע אותו,

לאחר ניקיון חליל מזרקים הניע,

בהורדת הילוך היה לעיתים נפיל טורים, הנפילה היא או עד 500 או לכיבוי ב500 עולה חזרה מיד,

היום ניקיתי את בית המצערת (חובבני) יצא משם ומהאגזוז הרבה איכסה:

20101031140532464.th.jpg

עשיתי הרצה קטנה בנסיעה בעומס או רגוע בעליה או מישור ובתאוצה הכל פיקס בעצירת "חרום" עצירה חדה המנוע מאבד טורים נופל וחוזר או נופל ונכבה..

בדקתי כמו כן פלאגים שנראו לבנים קצת בקצה, עד כמה שאני יודע זה נגרם עקב חימום יתר, היתה לי בעיה של התחממות פעם ומאז לא הוחלפו פלאגים,

יש למישהו רעיון?

תודה מראש!

פורסם

עוד ממצא קטן..

עמדתי בניוטרל, העלתי ל 3000 סל"ד ועזבתי במכה האוטו נכבה..

הדבר הזה לא עקבי אבל זה די מתאר את הבעיה..

פעם כן פעם לא יש למישהו קצת אור לשפוך?

פורסם

מתחת לבית המצערת ממש. שני ברגים משני הצדדים, ברגי כוכב.

אם אתה לא יודע, כדאי שתבקש ממי שמכיר, יש לחלק הזה ראש פלסטיק שנשבר רוב הפעמים אם מתנהגים "לא יפה" איתו.

החלק עצמו עולה יקר ובחברה לא אומרים שהבעיה היא ניקוי. הם מחליפים ישר וזה מאד יקר.

פורסם

שים לב לא לסובב את הראש שלו, כל רבע סיבוב זה צעד וזה משנה את הטורים בערך ב 200

צריך לנקות את הבור שלו בעיקר ואותו גם

פורסם

טוב או שאני דביל או שאין בדגם הזה מנוע צעדים,

מדובר עם 306 שנת 95, XR 1.6 ידני.

מישהו יכול לכוון אותי? שעות חיפשתי כל דבר דומה הכי קרוב שהגעתי זה חיישן ספיקת אויר

פורסם

מתעלק, גם אצלי ישנה בעיה:

מדובר ב 306 שנת 2000 נפח 1400 (מנוע TU).

במשך היומיים האחרונים, הרכב ממש ממש מתנהג מוזר.

1. הרכב נותן גז בעצמו, גם אם אני בהילוך.

2. כאשר משלבים הילוכים בנסיעה, יש הרגשה לא נעימה, כאילו דפיקה כזו (כמו בשיעורי נהיגה ראשונים...).

3. הרכב לעיתים לא מחזיק סל"ד סרק ומתכבה.

4. יצא לי כבר מספר פעמים בפקק, כאשר הרכב בניוטרל, שהסל"ד טיפס עד ל 4000 ורק הפתעה של לחיצה על הגז הורידה אותו בחזרה.

5. הבוקר כשהנעתי, הטורים זינקו מיד ל 5000, על מנוע קר, באסה...

מה עשיתי ?! - הוצאתי את המנוע צעדים החוצה, הפין שלו היה דביק ומפוייח - אז ניקיתי אותו בעזרת מטלית עם WD וכן את פנים הקדח שבו הוא נמצא.

כאשר שמתי לב שהבעיה עדיין קיימת, ניתקתי את מחבר המתח למנוע הצעדים - וזה לא שינה דבר !

היום ביקרנו בינקו, והוא התחבר למחשב הרכב, וקיבל 2 תקלות:

1. מנוע צעדים.

2. חיישן מצב מצערת.

יכול להיות שאני קצת חצוף, אבל אני חייב לנסות:

האם יש חבר פורום פה בעל 306 בשנתון שלי שיכול לסייע בהשאלת החיישנים האלו לכמה דקות ע"מ לבודד את התקלה ?

תודה מראש, אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

• תוכן חדש...