Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה מופיעה בכותרת. העניין הוא כזה. ישנה נזילת מים מהצינור המתחבר למנוע. הגישה נורא מוגבלת השאלה שלי היא כזאת האם ישנו חומר שיכול לעמוד בטמפרטורות האלה ולאטום או שאין לי מנוה ואני חייב להסיר מכשולים ז"א לפרק כל מה שנקרה בדרכי ולגשת לשם ולעשות עבודה יסודית לקלף את הקורוזיה למרוח את חיבור הצינור בחומר איטום ולעטוף בבאנד חדש?

תודה והמשך יום נעים

דודי.

פורסם

באיזור המיים החמים לא עושים תיקוני אטימה, מחליפים לחדש. לא שווה בשביל כמה גרושים לסכן את המנוע

לא רשמת על איזה רכב מדובר, אבל באופן כללי לפי מה שאתה מתאר צריך להחליף את כל הפלאנג' ואם אתה כבר עושה את זה אז תחליף את הטרמוסטט (אם הוא לא מהשנתיים האחרונות) ורצוי מאד גם את הצינור.

פורסם
השאלה מופיעה בכותרת. העניין הוא כזה. ישנה נזילת מים מהצינור המתחבר למנוע. הגישה נורא מוגבלת, השאלה שלי היא כזאת האם ישנו חומר שיכול לעמוד בטמפרטורות האלה ולאטום או שאין לי מנוס, ואני חייב להסיר מכשולים ז"א לפרק כל מה שנקרה בדרכי, ולגשת לשם ולעשות עבודה יסודית, לקלף את הקורוזיה למרוח ,את חיבור הצינור בחומר איטום ולעטוף בבאנד חדש?

תודה והמשך יום נעים

דודי.

דודי שלום רב !

ראשית ערוך את הכותרת, לפי איך שאני ערכתי לך אותה, ולהבא הקפד לציין את סוג הרכב שברשותך, בכותרת, או בתוכן השרשור שאתה פותח.

ולשאלתך, לאחר הפרוייקט שפתחת בנושא ישור הקו

לרכבך, שכלל תמונות, אני מצפה שלהבא תעלה תמונות של האזור ב במדובר, שהוא כאמור קשה לגישה.

בקשר לתיקון שהמלצת בעזרת דבקים או כל חומר אטימה אחר, אני ממליץ להמנע מכך, ולהחליף כל צנרת מתכת וגומי, בנראה סימני קורוזייה חלודה, או צנרת גומי יבשה,

וכך תמנע מפיצוץ צנרת, בכביש, שאתה נמצא בשום מקום, ליד סוף העולם שמאלה, ולאלתר תיקון זמני, א הוא בלתי אפשרי, ואין אפשרות להגיע הביתה, או למוסך קרוב, הוא בלתי אפשרי.

אני מניח שמדובר בצנרת מתכת באזור התרמוסטט, וצנרת החימום לרכב, שהוא מקום מיועד לפורענות ברכב זה, והגישה אליו, ללא ליפט קשה מאד, עד בלתי אפשרית.

בהזדמנות זאת מומלץ, לאחר היחפת כל הצנרת הבלוויה, להחליף לנוזל קירור איכותי.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
דודי שלום רב !

ראשית ערוך את הכותרת, לפי איך שאני ערכתי לך אותה, ולהבא הקפד לציין את סוג הרכב שברשותך, בכותרת, או בתוכן השרשור שאתה פותח.

ולשאלתך, לאחר הפרוייקט שפתחת בנושא ישור הקו

לרכבך, שכלל תמונות, אני מצפה שלהבא תעלה תמונות של האזור ב במדובר, שהוא כאמור קשה לגישה.

בקשר לתיקון שהמלצת בעזרת דבקים או כל חומר אטימה אחר, אני ממליץ להמנע מכך, ולהחליף כל צנרת מתכת וגומי, בנראה סימני קורוזייה חלודה, או צנרת גומי יבשה,

וכך תמנע מפיצוץ צנרת, בכביש, שאתה נמצא בשום מקום, ליד סוף העולם שמאלה, ולאלתר תיקון זמני, א הוא בלתי אפשרי, ואין אפשרות להגיע הביתה, או למוסך קרוב, הוא בלתי אפשרי.

אני מניח שמדובר בצנרת מתכת באזור התרמוסטט, וצנרת החימום לרכב, שהוא מקום מיועד לפורענות ברכב זה, והגישה אליו, ללא ליפט קשה מאד, עד בלתי אפשרית.

בהזדמנות זאת מומלץ, לאחר היחפת כל הצנרת הבלוויה, להחליף לנוזל קירור איכותי.

בברכה

צביקה

אני לא יודע כיצד לערוך כותרת לנושא :oops:

אני אצלם בהקדם ואעלה תמונות ע"מ שתוכלו לסייע לי מנסיונכם האישי.

נוזל קירור איכותי וודאי שהוחלף! רק חבל שמנסיעה לנסיעה הוא הולך לאיבוד :shock:

לצערי אם היה ברכב נוזל קירור איכותי מלכתחילה כנראה שכל הסיפור והנזק

שנגרם כתוצאה ממי ברז שגרמו לחלודה וקורוזיה היה נחסך.

פורסם

ראשית אני רואה שאתה יודע לערוך כותרת.

ושנית אכן ספק תמונות, ששוות אלף מילים, ואל תסתכל אחורה בזעם, על האפשרות שאם היו מראש ממלאים מי קירור איכותיים, הצנרת לא היתה נרקבת, עכשו תפקידך לשנות את ההזנחה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...