Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אבקש עצתכם בעניין רכישת טויוטה יאריס החדשה משנתונים 2007-2008

כאחד שנהג בלא מעט כלי רכב של הפירמה (החל מלנדקרוזר "סהרה" מודל 1984 ועד בכלל) סה"כ אני די שבע רצון

חלק מהלבטים שלי הינם בשל התיבה הרובוטית הידועה לשמצה (עדיין לא ביצעתי נסיעה בדגם הנ"ל אך מכיר את טיבן של תיבות אלו) וכמו-כן, גם בעניין צריכת הדלק.

שאלתי היא האם יש לתיבה זו ביאריס בעיות מוכרות (לא בעניין נוחות הנסיעה) והאם צריכת הדלק שלה כמובן באופן יחסי למתחרות כגון מיקרה/פונטו/סוויפט טובה יותר וכו'.

ובכלל באם יש למישהו ניסיון עם הרכב הנ"ל אשמח לחלוק מידע זה.

בתודה מראש

יוגב

פורסם

תצרוכת הדלק של היאריס חריגה לטובה גם עבור רכב בקטגוריית הסופר מיני, הרבה מזה תודות לתיבה. אפשר להתרגל אליה,

אבל בשום פנים ואופן לא הייתי שוקל יאריס לפני שביצעתי נסיעת מבחן ארוכה ככל הניתן. אתה יכול לעשות נסיעת מבחן על רכב

ההדגמה של היבואנית - הוא אמנם חזק יותר ועם תיבה רובוטית מעט עדיפה (הבדל בטל בשישים), אבל זה מספיק כדי לתת

לך רושם ראשוני. למעט האופי הלא נעים של התיבה, לא ידוע על בעיות מיוחדות ביאריס והיא נחשבת לאמינה גם עם התיבה הזו.

פורסם

אולי לא בעיה במובן של תקלה, אבל האבזור הבטיחותי של היאריס לוקה בחסר במקרה הטוב, וביזיוני במקרה הרע.

אשמת היבואן, כמובן - בחו"ל הן מגיעות מאובזרות היטב מבחינה בטיחותית.

• תוכן חדש...