Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אם כבר סטיישן...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שמי אופיר,

לאחרונה פתחתי עסק חדש ולכן כרגע אני מחפש רכב סטיישן יחסית זול ואמין (מומלץ עם גגון מובנה).

התקציב כרגע די נמוך אך אשמח לשמוע תגובות בעניין(אולי עדיף להשקיע עוד כמה שקלים).

רכבים שיצא לי לראות ולהתעניין בהם טווח מחירים 6000-20000:

פיאט מריאה

יונדאי אלנטרה או לנטרה

סוזוקי בלנו

פולקסוואגן פאסאט\פולו

ניסאן אלמרה

תודה,

אופיר.:roll:

פורסם

כמה זמן יש לו אותה? יומיים וחצי?

עם כל הכבוד לזה שהוא קנה רכב במחיר כזה, זה לא אומר שמחר לא מתפגרים לו ביחד גם הטורבו וגם המזרקים, ועלותם היא כמעט כמו עלותו של הטנדר. תתקשר למוסך פיאט ותשאל, תקבל חום ותקום ממיטתך רק מחרתיים.

אני החזקתי רכב כזה, במשך כמעט 3 שנים - דיזל עם 340 אלף ק"מ. בלי טורבו, בלי מסילה משותפת - ועדיין יש המון דברים שמצליחים להשתבש ברכבי הדיזל הנ"ל, כשאתה מגיע לק"מ היסטרי.

אין מציאות ברכבי עבודה בתקציב נמוך. פשוט אין.

בהחלט עדיף ללכת על סטיישן - לחפש את השמורה ביותר שאפשר למצוא.

אופציה נוספת שלא חשב עליה פותח השרשור - סיטרואן קסארה סטיישן. לדעתי האוטו עם התמורה הכי טובה לכסף.

פורסם

על הצד הנמוך של הסקאלה - פליסיה/פולו סטיישן דיזל. עלויות רכישה ואחזקה זעומות וחלפים בשפע.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...