Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי גם אפלאוז מזה כ7 שנים.

פעם אחת עשיתי את הטעות וקניתי תחליפיים. שנגמרו אחרי 10000 ק"מ.

מאז רק מקוריים! מחזיקים יותר. אין שריקות. והרכב מגיב טוב יותר.

אני גם דוגל בלהחליף כל פעם דיסקים.

עלות של רפידות מקוריות היא כ500 ש"ח (יקר משמעותית מתחליפי)

זוג דיסקים כ150 ש"ח.

אל תשלול גם תקלה אחרת..

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם
שלום.

אני צריך ייעוץ לרפידות לאפלאוז, לא מחפש משהו מיוחד נוסע רגוע, רק שהאוטו יעצור כמו שצריך,

כי עכשיו הוא במצב שהוא בקושי עוצר גם שלוחצים ממש חזק.

תודה (:

שלום רב !

איכות בלימה , לא מסתכמת בהחלפת רפידות בלם,אחוריות או דיסקיות בלם קדמיות.

איכות הבלימה קשורה גם לתקינות מגבר בלם, אשר כשמו כן הוא מגביר את כושר הבלימה, צינור מגבר בלם סתום למשל, יפגע בפעילות הבוסטר/ מגבר הבלם, והלחיצה תיהיה חזקה יותר, ומרחק העצירה יהיה ארוך יותר.

תקינות משאבת בלם שלא שומרת לחץ יכולם לגרום לאיבוד נוזל בלם, ולחדירת אוויר למערכת הבלימה, שתדרוש לחיצות ממושכות על דוושת הבלם, או דוושת בלם נמוכה מאד.

בדיקה יסודית במוסך, יכולה לאשר או להפריך הנחתי זאת.

במקום להקפיץ את ההודעה, קפוץ למוסך הקרוב, לאט ובזהירות.

התייחס גם ברצינות הראוייה, למגיב מעלי.

חזור לפורום לעדכון, הממצאים שהתגלו.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אם הדיאגנוזה היא רפידות - יש לקנות רק רפידות מקוריות, התחליפים דופקים כאשר נוסעים רוורס ולוחצים על הבלם.

איך הגעת למסקנה שהרפידות גמורות ? - אם הם גמורות אתה צריך לשמוע רעש של חיכוך מתכת על מתכת אם אין לך את הרעש הזה הפיתרון שצביקה הציג היא במערכת הבלמים (בוסטר, משאבות...).

amirmoshe- התחליפי אצלי עובר את ה- 40000 קילומטר, תלוי באיכות הרפידות שניקנו.

פורסם

באפלאוז הבלמים גם כך לא משהו ועם רפידות תחליפיות המצב קטסטרופלי....... החלף לצלחות ורפידות מקוריות ותרגיש את ההבדל.

פורסם

לוי שלום רב !

אתה צודק חלקית, בנוגע לחריטת צלחות, הבעייה היא שמחיר חריטה, משתווה למחיר צלחת חדשה, כיצד היית נוהג במקרה שכזה?

בנוגע לתגובתך הקודמת, אני כמובן מסכים עם כל מילה, מי קבע שיש להחליף רפידות , וזאת מבלי לפרק גלגלים?

בברכה

צביקה

פורסם

אם הצלחות אכותיות ויש מספיק חומר לחריטה אז אין בעיה. ......הרפידות זה העניין הקריטי יותר מאשר הצלחות ואני ממליץ על מקוריות...... מעבר לזה, תקלות בבוסטר או במשאבות בלם קשה לי להאמין שיש.

פורסם

דן אם כך מה השערתך לגבי קשיי עצירה, והצורך בלחיצה חזקה על דוושת הבלם, אם לא מגבר בלם , משאבת בלם מרכזית, וצינורות בלם סתומים חלקית?

בברכה

צביקה

פורסם

באפלאוז זה ידוע....עם רפידות זבל הרכב בקושי עוצר וההרגשה בדוושה שנדרש להשקיע כוח רב.....אבל תמיד שווה שמוסכניק יבדוק רק כדי להיות בטוחים.

פורסם

קודם כל תודה לכל מי שענה.

ואני לא מבין בזה כל כך, אבל בגלל שאני צריך ללחוץ חזק כל כך והאוטו בקושי עוצר, אז חשבתי שאלה הרפידות.

ועל איזה מוסך אתם ממליצים לי ללכת ? כי גם ככה אני צריך לקחת את האוטו לטיפול גדול. (אני מיבנה)

מחפש פנסי ערפל לקליאו בי 2001 RTE :-)

החלפת קלאץ וציריות Clio B 1.2 8v 2001

• תוכן חדש...