Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בימים האחרונים בנסיעה איטית, פקקים לרוב, שמתי לב שחום המנוע עולה עד כמעט לקו האדום, כמובן שמיד עצרתי בצד ובדקתי מים ומפלס המים היה תקין, כמו כן המזגן מפסיק לקרר לסירוגין, במיוחד כאשר חום המנוע מתחיל לעלות, וכאשר המנוע מתחמם חוץ מפעמים מעטות המאווררים לא נכנסים לפעולה, אך כאשר אני ממשיך בנסיעה מהירה חום המנוע יורד במהירות ומתייצב על החצי ולפעמים גם טיפה מתחת לחצי.

חרשתי את אופציית החיפוש, שבעקבותיה הבנתי שהבעיה יכולה להיות אחת מהבאות:

1.החלפת טרמוסטט.

2.ניקוי/החלפת רדיאטור.

היום ירדתי לרכב על מנת לבדוק אם המאווררים עובדים, הנעתי את הרכב כאשר המנוע היה קר והפעלתי את המזגן, המאווררים ישר התחילו לפעול וכיוון זרימת האוויר היה בכיוון הנכון, לכיוון המנוע ולא החוצה.

האם מישהו נתקל בבעיה דומה ויודע לכוון אותי לפתרון התקלה?

האם יש בדיקה נוספת שאני יכול לבצע על מנת לשלול חלק מהאופציות לתקלה?

במידה והבעיה היא ניקוי/החלפת רדיאטור, מישהו מכיר מקום טוב ואמין לבצע בו את התיקון?

תודה מראש, נתי.

106GTI-גם יפה וגם אופה

פורסם

תתחיל מהחלפת טרמוסטט, אם הכל שם ג'יפה זה סימן שיש לך גם לכלוך במערכת הקרור עקב נסיעה עם נוזל קרור לא מתאים\ סיבות אחרות שאתה יכול לחשוב עליהם לבד.. ואתה יודע מה עושים במצב כזה, ניקוי כללי של כל מערכת הקרור. אם הוא נקי תעשה לו בדיקה, שים אותו במים מורתחים ותראה אם הוא נפתח\ לא נפתח פעל בהתאם ותמצא את התשובה :)

פורסם

הייתי מציע לבצע ניקוי ראדיאטור, או החלפה לאחד אחר (מקורי) אם יש יותר מידי רקבונות.

החלפת טרמוסטט.

ובדיקה של משאבת המים, אם הכנפיים אכולות להחליף לאחת מקורית.

יש לך מנוע שעולה הרבה כסף חבל שילך על שטויות

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
שלום לכולם,

בימים האחרונים בנסיעה איטית, פקקים לרוב, שמתי לב שחום המנוע עולה עד כמעט לקו האדום, כמובן שמיד עצרתי בצד ובדקתי מים ומפלס המים היה תקין,

תודה מראש, נתי.

לא ציינת את שנתון הרכב ?

איך בדקת מים ברכב מייד אחרי נסיעה ? אני מנחש שהסתכלת על מיכל העיבוי/עודפים.

ואם כך עשית - זה לא אומר כלום לגבי מצב המים ברדיאטור.

מיים בודקים ברדיאטור ורק כשהרכב קר לגמרי.

זה תבדוק דבר ראשון.

עוד רכיב שאתה צריך לבדוק - פקק הרדיאטור- לראות שהוא אוטם טוב.

...

פורסם

קרה לי בעבר עם הפזו 205 שלי.

זה שהמאווררים נכנסים לפעולה עם הפעלת המדחס זה לא אומר שהם מופעלים בטמפ' מנוע הנדרשת.

אצלי הייתה בעיה בכבל שיצא מהחיישן שאחראי על הפעלת המאווררים אל המאווררים עצמם, הוא היה רופף ובעקבות כך פעם הפעיל את המאווררים ופעם לא.

כל פעם שהחום מנוע היה עולה הייתי מפעיל את המדחס כדי שיפעיל את המאווררים, עד שעליתי על הבעיה.

נסה לבדוק את זה.

פורסם

כמו שעופר שם לב - המאוורררים לא פועלים כראוי.

גם ההתנהגות המתוארת (תקין בכביש מהיר - עקב הרוח, מתחמם בכביש עירוני איפה שמסתמכים על מאווררים) - היא קלאסית של מאווררים לא פועלים.

לתקן בבהילות ועדיף לא לסוע ככה (אלא אם לא אכפת לך באמת מהמנוע ...)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...