Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים,

אחרי די הרבה זמן שאני מחפש סמארט במצב טוב ומחיר סביר מצאתי היום איזה מודעה שעניינה אותי:

הרכב הוא סמארט פיור שנת 2004 יד 1 עם 115,000 ק"מ

הרכב פרטי ועבר טיפולים במורשה (יש היסטוריה) ועבר את האוברול במנוע שכל סמארט בערך עוברת אחרי שעושה 100,000 ק"מ (עלות האוברול למנוע מסכמת בקרוב ל13,000 ש"ח) .

הבעיה היחידה היא שהרכב עבר תאונה מקדימה, אשתו לא הספיקה לבלום ונכנסה מאחור בג'יפ (קיה סראטו) הוא הציג לי גם תמונות של הרכב הנפגע (שבקושי רואים שקרה לו משהו), על פי בדיקה מהירה של המוכר במוסך עלות התיקון היא בסביבות ה5K ש"ח ולפי מה שהבנתי ממנו אין פגיעה בשלדה של הרכב.

הייתי רוצה לקבל חוות דעת מכם האם באמת עלות התיקון ברכב כזה מסתכמת בכ5K או הרבה יותר? הנזק הוא בעיקר לרדיאטור שהתעקם ולפלסטיקים שנשברו (כזכור בסמארט המנוע יושב מאחור ובעצם אין כמעט חלקים מקדימה).

מצורפות תמונות של הרכב לאחר התאונה, אנא עזרו לי אם תוכלו לאמוד בערך מה יכול להיות עלות התיקון של רכב כזה.

** מחיר מחירון של הרכב הוא 45,000 ש"ח המוכר מבקש 17,000 ש"ח בגלל התאונה **

m2ydomog3yj2.jpg

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

לא היה לו ביטוח מקיף, רק צד ג'.

הוא טוען שהוציא כבר כ13,000 ש"ח על האוברול (הוא הראה לי חשבוניות) ואומר שלא יכול לעמוד יותר מבחינת תקציבית בהוצאות על הרכב הזה.

השאלה שלי האם על פי מה שאתם יודעים על הרכב וכמה שכבר ניתן לראות מהתמונות האם זה באמת סיפור של 5K הוא הרבה מעבר..?

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

הרכב נראה רע.

יש פגיעה רצינית ברדיאטור ובגשר שמחזיק אותו, אני ממש בספק שאין לך שם "שאסי". הסמארט ידועה כמכונית מאוד חזקה שלמעשה בנוייה כולה ככלוב אחד גדול (ולא כמו רכבים אחרי בהם ה"כלוב" נמצא בתא הנוסעים בלבד), וככזאת אני בספק שאין שום נזק לשלדה.

לעניין העלויות, יש נזק די רציני לחרטום המכונית. תאלץ להחליף את כל הפגוש הקדמי (פגוש גדול המגיע כיחידה אחת), פנס, רדיאטור ובטח עוד כמה פלסטיקים שהלכו לעולמם. בהתחשב בכך שעל כל החלקים יש הטבעה קטנטנה של סמל מרצדס אני ממש (אבל ממש) בספק שהתיקון יסתכם ב 5K ש"ח, ועוד לא הזכרנו עבודה. כנראה בעל הרכב קיבל הצעת מחיר גבוהה והחליט למכור את הרכב לפראייר.

רד מזה. אני בטוח שאפשר למצוא סמארט שמורה מאיזו צפונבונית מרמת אביב שנסעה איתו קילומטר וחצי לעבודה כל יום.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...