Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש יונדאי

darkmanxxx
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
:shock::twisted::shock::twisted::shock:

כן? אני מניח שמדובר בניסיון להיות ציני על גבי הציניות? :wink:

ולדארקמןXXX - מה שניסיתי להגיד בצורה עדינה יותר, הוא שאני פשוט לא רואה את ההיגיון שבעריכת מפגש "רכבי יונדאי" ושבאותה המידה באמת היה אפשר לעשות מפגש רכבים עם ארבעה גלגלים. אתה יכול להסביר את ההיגיון?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במקום לפתוח שרשור, אז אני ירשום פה.

מפגש צמיגי 195 50 15 r888 ייערך שבוע הבא במתחם איקאה בנתניה.

סתם סתם הייתי חייב גם להיות ציני כמה שעות לפני כיפור.

ובנימה יותר רצינית, על מה ומה תדונו במפגש המדובר?

נ.ב

אם קיים מועדון הרודסטארים חייב להיות קיים מועדון יונדאי( עקיצה מנעקץ לשעבר לעוקץ):lol: :lol:

הכל ברוח טובה, גמר חתימה טובה

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אין ספק שמטרתו הבסיסית של כלי רכב להביא את הנהג (ונוסעיו) מנקודה א' לנקודה ב'.

חלק , די שולי, מהבעלים/מתפעלים את אמצעי השינוע מפתחים עניין , בחלקו אמוציונלי, באמצעי הממונע הנ"ל.

רובם של אלו הרואים באמצעי השינוע הממוכן , שנקרא בעבר אוטומוביל, כלי להדגשת ערכם / יכולתם/ מעמדם / הצלחתם /

יחודם - מחפשים דרכים לחיזוק והדגשת נטייתם.

רוב רובם של משתתפי פורום זה שייכים לקטגוריה זו . אם נצרף למרכיבי יסודות המוטיבציה של בעלי מגדר מאפיין זה ("חובבי

מוטוריקה") היבטים בסיסיים של התנהגות אנושית חברתית , כגון הצורך לחברה, להזדהות , להשתייכות לעדר, להרגשת

ייחוד , ערך ושייכות וכיו"ב - הרי מובן שמי שמגיע לפורום זה ואינו בעל רכב שתדמיתו "ייחודית" דייה יחפש סובלימציה הולמת

לחידוד תיסכוליו (שבעצם אינם לגיטימיים).

מדוע לגיטימי לקיים מפגש בעלי איטלקיות אקזוטיות (שאין) או מועדון קונברטיבל או מועדון רכבים בעלי מועד ייצור מסוים (ישן)

ולא לגיטימי לקיים מפגש של מכנה משותף ספציפי , שאינו "יוקרתי" / "יחודי" ?

גילו נאות : בעברי מסיבות "פוזה" מטופשות הייתי בעל B.M.W - כיום אני נוהג ברכב רציונלי המותאם לצרכי ואפשרויותי.

פורסם

עם יד על הלב, מאחר ורוב רכבי יונדאי נוטים לבנאליות ואינם יותר מתחבורה בסיסית(מוצלחת יותר או פחות, תלוי בדגם), קשה לי לראות מפגשים או מועדון כזה "מחזיקים מים". על מה ידונו? על המושבים ונוחות הנסיעה הגרועים של האקסנט? על תצרוכת הדלק של הגטס? על איבוד הערך של הסונטה? על ההגה הנמוך מדי ב-i30? על כמה ש-i30 CW היא קניה מוצלחת?

אני כן מוצא מקום למועדון נישתי של רכבי שטח או רכבי ספורט. לגבי זה האחרון, אני מניח שהיבוא המתקרב של הג'נסיס קופה(קיבלה תקינה אירופית, מוצגת בתערוכת פריז הקרובה, שיווק באירופה מתחיל כעת וכנראה שבקרוב גם בישראל) ושל גרסת היצור של הוולוסטר(מחליפת היונדאי טיבורון/קופה) יכולים לקדם את הקמתו של גוף חביב, בנוסח מועדון השירוקו.

מועדונים הם חלק מתרבות מוטורית ויש לברך על קיומם.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
אם קיים מועדון הרודסטארים חייב להיות קיים מועדון יונדאי( עקיצה מנעקץ לשעבר לעוקץ):lol: :lol:

מדוע לגיטימי לקיים מפגש בעלי איטלקיות אקזוטיות (שאין) או מועדון קונברטיבל או מועדון רכבים בעלי מועד ייצור מסוים (ישן)

ולא לגיטימי לקיים מפגש של מכנה משותף ספציפי , שאינו "יוקרתי" / "יחודי" ?

אבל זה בדיוק העניין - יש סיבה למה כתבתי "מפגש לקסוס" ולא "מפגש פורשה" או "מפגש פרארי" - בהחלט יש לגיטימיות לקיום מועדון פרארי או מועדון רודסטרים או מועדון רכבי שטח לצורך העניין. מועדון יונדאי, או אפילו מפגש יונדאי - הוא די חסר טעם... (בניגוד למפגש יונדאי קופה, נניח, שעוד יש לו איזו הצדקה).

אתם יכולים לדמיין היכרות של חברים במפגש יונדאי?

"היי, אני שמוליק"

"היי שמוליק, משה"

"אז מה, איזו מהבובות פה היא שלך?"

"אני בגטס הכסופה"

"וואלה? GLF? יש כזו ברחוב שלי"

"מגניב"

"אני עם האקסנט הלבנה"

"פשש, יפה. 96?"

"97"

"וואלה"

"וואלה"

...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
גילו נאות : בעברי מסיבות "פוזה" מטופשות הייתי בעל B.M.W - כיום אני נוהג ברכב רציונלי המותאם לצרכי ואפשרויותי.

אבל הכינוי בפורום יזכיר לך שוב ושוב את ימי הב.מ.וו, שאתה מנסה להדחיקם ברציונליזציה קרה :lol:

אני נוהג בב.מ.וו(סדרה 3) מכל סיבה שהיא למעט פוזה. היא מהנה, נוחה, זריזה, שימושית וחסכונית ביחס לביצועיה, אמינה ובנויה היטב. אין בה שום דבר לא רציונלי שאינו עונה על צרכי ואפשרויותי.

את חובבי הפוזה עם הב.מ.וו אני פוגש במוסך, ברמזור או בתור לרחיצה. Not my cup of tea, בלשון המעטה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

רוני הנכבד ,

תאורך הפלסטי את מפגש בעלי היונדאי אכן מרגש , אולם אולי תואיל לכבד את קוראי פורום זה באיזכור וציטוט רבי שיח נעלים

וראויים אותם חווית במפגש קולגות אמצעי השינוע הדו מושבי היפאני נטול הגג בו אתה מתגאה.

פורסם
אבל זה בדיוק העניין - יש סיבה למה כתבתי "מפגש לקסוס" ולא "מפגש פורשה" או "מפגש פרארי" - בהחלט יש לגיטימיות לקיום מועדון פרארי או מועדון רודסטרים או מועדון רכבי שטח לצורך העניין. מועדון יונדאי, או אפילו מפגש יונדאי - הוא די חסר טעם... (בניגוד למפגש יונדאי קופה, נניח, שעוד יש לו איזו הצדקה).

אתם יכולים לדמיין היכרות של חברים במפגש יונדאי?

"היי, אני שמוליק"

"היי שמוליק, משה"

"אז מה, איזו מהבובות פה היא שלך?"

"אני בגטס הכסופה"

"וואלה? GLF? יש כזו ברחוב שלי"

"מגניב"

"אני עם האקסנט הלבנה"

"פשש, יפה. 96?"

"97"

"וואלה"

"וואלה"

...

לא לזלזל:

"יש פה מישהו שהאלנרה שלו צורכת פחות מ10:1? ): "

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
א. מכיוון שהשורה הראשונה שכתבתי בהחלט עלולה לפגוע כי היא צינית מאוד, כתבתי את ההמשך - בדיוק כדי שאנשים לא יקפצו ויטענו שכל כוונתי היא לזלזל.

ב. אין כאן שום קביעה ש"יונדאי זה רכב סתמי", בדיוק כשם שאין שום קשר לעובדה שלך יש יונדאי אקסנט. באותה המידה זה יכול היה להיות מפגש ב.מ.וו או מפגש לקסוס.

ג. לא רמזתי שום דבר בעקיפין. העליתי תהייה מדוע אנשים כל כך ממהרים לאשר הגעתם למפגש שבסופו של דבר - אין להם מושג את מטרתו.

רוני

פשוט כי משעמם.

אם יגידו לי שיש מפגש וולוו אני אגיע.

אם יגידו לי שיש מפגש פיאט אני אגיע.

כבר עזרתי פעם אחת לתכנן שני מפגשים לבעלי רוברים כשהרובר שלי הייתה אצלי תמיד (כיום היא אצל אחותי).

להיות חלק מקבוצה מסוימת זה נחמד, במיוחד כשזה קשור בצורה כלשהי לרכב שלך, שאצל חלק גדול מאיתנו הוא חלק אולי לא מרכזי בחיים, אבל כן אלמנט שמשפיע.

אתה מתעלם לגמרי מהאלמנט התרבותי והצורך להתאגד בקבוצות כדי להגדיר מי אנחנו (אבל לא רק, ברור שיש לכל אחד מאיתנו זהות משלו).

למפגש כזה לא צריכה להיות מטרה חוץ מהמפגש עצמו.

בפעם הראשונה רואים את האנשים, רואים אם מתאים להפגש שוב ואז מתארגנים יותר טוב.

זה בדיוק מה שאני עושה עם המפגשים שלי מפגש שבועי חדש בכרמיאל.

פורסם
מועדון יונדאי, או אפילו מפגש יונדאי - הוא די חסר טעם...

בעיניך, וכאן ההתנשאות

תגיד עד מחר שאתה לא סובל טויוטה קורולה וינדאי גטס, כי הן אפורות ומשעממות, אבל להעליב ולעקוץ את בעליהן, שרוצים להיפגש סתם ככה כי מתחשק- זה לא לעניין.

ובתור אחראי בפורום חבל שאתה מרשה לעצמך להתנהג כך.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
רוני הנכבד ,

תאורך הפלסטי את מפגש בעלי היונדאי אכן מרגש , אולם אולי תואיל לכבד את קוראי פורום זה באיזכור וציטוט רבי שיח נעלים

וראויים אותם חווית במפגש קולגות אמצעי השינוע הדו מושבי היפאני נטול הגג בו אתה מתגאה.

מצטער, גם לאירועים האלה אני לא באמת מגיע... :?

בעיניך, וכאן ההתנשאות

תגיד עד מחר שאתה לא סובל טויוטה קורולה וינדאי גטס, כי הן אפורות ומשעממות, אבל להעליב ולעקוץ את בעליהן, שרוצים להיפגש סתם ככה כי מתחשק- זה לא לעניין.

ובתור אחראי בפורום חבל שאתה מרשה לעצמך להתנהג כך.

אל תכניס לי מילים לפה בבקשה. לא אמרתי כאן שאני לא סובל גטס או קורולה (וזה גם לא משנה מה אני חושב עליהן) וגם לא העלבתי את הבעלים שלהם. העליתי תהייה, שאלה, בנוגע למטרת המפגש המדובר. זה הכל. בהחלט יש סיכוי שאני מפספס משהו ושיהיה להם המון על מה לדבר. ההשערה שלי היא שאם כך המצב, זה בטח לא יהיה בגלל המכוניות עצמן. ואם כך, אפשר לקרוא לזה "מפגש חובבי רכב" ותו לא (ובעצם, פותח השרשור ממילא הזמין את כל מי שיש לו רכב למפגש).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

שביט שמתי לב שאתה אוהב לתקוף בהודעות שלך, חבל שכך, זה מצייר אותך באור לא טוב.

ובנוגע למפגשים, כל אחד ודעותיו לגבי המפגש, בסופו של יום מגיע מבחן התוצאה.

אם המפגש יתקיים או לא את זה נצטרך לראות, ביינתים אני לא רואה היענות, אז כנראה שבעלי גטס ואקסנט מרגישים אותו דבר.

לדעתי עדיף להציג את זה בתור מפגש חברי פורום או משהו בסגנון, כדי להכיר מי נמצא מאחורי המקלדת, לאו דווקא רק בעלי אקסנט, אבל איך שאתם רוצים...8)

צום קל לכולם :lol: :lol:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אין היענות בדיוק מהסיבה שציין רוני. הטעם לעשות מפגש אספנות הוא כדי להתפאר בהישגים, כדי לבצע השקות של מכוניות שסיימו שיפוץ, כדי לחלוק מידע, כדי לבכות על העבר, כדי לתכנן את העתיד, כדי להציג את המכוניות גם לאנשים שאין להם רכב אספנות, כדי שיהיה לבעלי המשופרות איפה להשתולל ולראות איפה הם יהיו בעוד 30 שנה. ואני די בטוח שיש עוד סיבות.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
ברמזור או בתור לרחיצה.

שימרון, אני מניח שהכוונה "ברמזור בתור ללחיצה".

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...