Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני חושב על קנייה של רכב מסוכנות טרייד של יבואן סיטרואן. מה המחיר המקובל שאפשר להגיע אליו (באחוזים מהמחירון) כאשר קונים מסוכנות כזו?

האם ידוע על דברים נוספים שניתן לקבל במשא ומתן כמו ביטוח מוזל או תוספות לרכב?

אשמח לכל טיפ בנושא.

abcde

פורסם

אנחנו חיפשנו אוטו בכלמוביל ואני חייב להודות שהם לא נחמדים בכלל. רואים עליהם כמה שהם פשוט רוצים את הכסף שלך ולא באמת אכפת להם מה תקנה, כל המכוניות שהציעו לנו היו גרועות, במצב זוועתי עם הגה מתקלף ודשבורד שרוט. אני ממליץ לך אפילו לחפש במגרשי סוחרים בנתניה (אנחנו קנינו באוטו פלוס שזה סוכנות שעובדת עם אלדן) יש שם כמה טובים ששווה לראות.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

מה הקשר בין הניסיון שלך לשאלה שלו?

לובינסקי טרייד נחשבים דווקא דווקא לטרייד יבואן טוב מאוד. הם אמינים, מתקנים את כל הליקויים שנמצאו ברכב ונותנים שנה אחריות על מכלולים עיקריים והיום (או עד 20000 ק"מ שזה מעל לסביר), הם אפילו מציעים ביטוח חובה +מקיף מתנה לכל רוכש.

בתנאים האלה, אני הייתי מוכן לקנות במחיר מחירון. אף אדם פרטי (ולא מגרש שאני מכיר), לא יתחייב לתקן לך את כל הליקויים שימצאו במוסך מורשה ועוד לתת לך אחריות לשנה על מנוע וגיר, ובטח לא לשלם לך את הביטוחים.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

הכל נכון, ובנוסף אפשר לקבל מימון בלי ריבית ל 3 או 5 שנים, לא זוכר בדיוק.

זה שקול לעוד הלוואה שלא צריך לקחת, הלוואה שמי שלוקח אותה ישלם נכון להיום ריבית של כ 4000 - 6000 ש"ח.

מה שכן, למרות שכל מה שכתבו מעלי נכון, אני לא אהבתי את העובדה שכל רכב שמגיע לשם עם שריטה הכי קטנה על הדלת, ישר הולך לצביעה אצל פחח שעושה להם הכל בסיטונות, וככה גם הרכב נראה. יש רכבים טובים שמגיעים בלי פגיעות פח, ולמי שקוסמטיקה לא מעניינת אותו, הרעיון לקבל רכב עם מימון + יישור קו מקיף במוסכי הרשת במחיר מחירון זה רעיון לא רע.

בכל מקרה ,רכבים עם פגיעות שילדה / קצה שילדה וכל השטויות האלה לא מגיעים לשם.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
אנחנו חיפשנו אוטו בכלמוביל ואני חייב להודות שהם לא נחמדים בכלל. רואים עליהם כמה שהם פשוט רוצים את הכסף שלך ולא באמת אכפת להם מה תקנה, כל המכוניות שהציעו לנו היו גרועות, במצב זוועתי עם הגה מתקלף ודשבורד שרוט. אני ממליץ לך אפילו לחפש במגרשי סוחרים בנתניה (אנחנו קנינו באוטו פלוס שזה סוכנות שעובדת עם אלדן) יש שם כמה טובים ששווה לראות.

אתה פוסל טרייד אין של יבואן מוכר ושולח אותו למגרשי סוחרים בנתניה ?! בכל אופן, לדעתי, ומניסיון - קניה מטרייד אין של יבואן היא בד"כ די משתלמת, ואפילו עם יתרונות על קניה מאדם פרטי.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

אני כרגע בדיוק איתם במו"מ על רכישת C4. הם מאוד מאוד נחמדים ועושים רושם טוב, כל מה שנכתב מעלי בנוגע לאחריות וכדומה נכון. הרכבים שהם הראו לי היו במצב מצוין. אחד מהם לקחתי לבדיקה והבדיקה הייתה טובה מאוד. בנוסף, ניתן להתמקח איתם.

Toyota Hilux Adventure 2019

Toyota Corolla GLI 2006

פורסם

אחרי היחס שקיבלנו אצל טרייד אין של יבואן אנחנו פסלנו אותם ופנינו לסוחרים ויש כמה מאוד נחמדים שמוכרים מכוניות לא רעות בכלל ואתה לא מקבל מהם את הרושם שהם רוצים להפתר ממך העיקר לקבל את העמלה שלהם. אולי זה לא נכון לגבי שאר היבואנים, כלמוביל בכל אופן נותנים שירות זוועתי, לפי מה שראיתי פה בתגובות באמת נראה עסק משתלם ושווה בדיקה אצל לובינסקי.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
  • תוכן חדש...