Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אומנם הבעיה נפתרה אך שמתי לב שהיחידה הפנימית מתחילה לנזול שוב כעבור 10-20 דקות של הפעלה.

וידאתי שצינור הניקוז החיצוני משוחרר ומופנה ישירות כלפי מטה ללא "סיפון" כל שהוא בדרך, פירקתי את הפלסטיק של היחידה הפנימית וראיתי שהנזילה מגיעה מהחיבור של הצינור (כנראה למאייד?) ומשם היא ממשיכה לאמבטיה התחתונה.

מה שהפתיע אותי זה שהצינור הזה די צמוד לכל חיבורי החשמל (המנוע שפותח את התריסים וכו', נוצר מצב שאחד מהחוטים החשמליים פשוט רטוב)

האם ישנה אפשרות לנתק את הצינור מצד היחידה הפנימית כדי לנקות אותו? או שמדובר באטם שיושב בחיבור שדורש החלפה?

תודה.

פורסם

הטורנדו שלי עובד מצוין עם לינוקס אבל המסך שלו קטן מדי.

הASPIRE ONE שלי בהחלט מספיק לחדר של יותר 14 מטר מרובע.

אני ממליץ לא לשים תוכנות של מיקרוסופט על טורנדו, אלא אם כן יש לך 4GB פנויים ומספיק יחידות קירור.

מה גם שהוא לא תומך בעכבר אלחוטי.

אגב, הטורנדו שלי מאוד נוח לסחיבה בתיק ובשיעורים מספיק נוח בשביל לכתוב.

מה שכן, הייתי רוצה שיהיה לי גם את הלפטופ שלי בשביל להתקרר, כי המחשב הנייח באוניברסיטה פשוט לא עושה את העבודה והבנות שם משנות כל הזמן את הטמפרטורה.

• תוכן חדש...