Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני כבר הרבה זמן רוצה לקנות הונדה ג'אז. מצאתי אחת מהשכרה שנת 2009, קילומטארז 70,000, עולה 77,000 ש"ח.

ממבט ראשון ונסיעה קצרה, הכול נראה בסדר גמור. בכל מקרה, אני לא אקנה את האוטו לפני שאקח אותו למכון בדיקה מסודר

אבל נקלעתי לשאלה עקרונית: האם בכלל לשקול רכב מהשכרה או לברוח כל עוד נפשי בי ? הדעות אצלי במשפחה הן חלוקות ואיני יודעת מה נכון ומה לא נכון.

אני חושבת שחוץ מהקילומטאז' הגבוה אים שום דבר רע וחצמזה הקילומטאז' יתאזן כי הרכב ישמש אותנו בתור רכב שני במשפחה אז אני לא חושבת שזה אמור להדאיג אותי.

אני אמורה להיפגש עם הסוכן ביום ראשון ולקחת את האוטו למכון בדיקה.

מבקשת עיצה...[אפשר להרגיע עם סימני הפיסוק]

תודה רבה

אם צריך עוד פרטים תשאלו וארשום

פורסם

אין שום מניעה עקרונית של לקחת רכב מהשכרה,

כבר ענו על זה בפורום עשרות פעמים, מה שחשוב הוא מצב הרכב, יש מכוניות במצב נורא גם מפרטי ומכוניות שמורות טוב מהשכרה, אם את לוקחת את הרכב לבדיקה עצמאית והבדיקה יוצאת תקינה, אין שום מניעה לרכוש

פורסם

כמו שהדעות במשפחה שלך חלוקות, כך גם הדעות בפורומים חלוקות: שמעתי אנשים שאני מעריך את דעתם שלא היו נוגעים ברכב מהשכרה, ולעומתם אחרים שאני מעריך את דעתם באותה מידה, שאחרי בדיקה הולמת היו קונים רכב מהשכרה בלי שום בעיה.

אגב: את הרכב אתם קונים ישירות מחברת ההשכרה, או ממגרש פרטי?

וכרגיל, לא לשכוח כמה דברים:

1. לקחת לבדיקה במכון שאתם בוחרים, ולא ללכת על מכון שקרוב לחברה המוכרת או הומלץ על ידי נציגיהם

2. לשקלל את ההשכרה ואת הקילומטרים הרבים (מאוד!) במחיר

וחוץ מזה, בהצלחה. הג'אז היא רכב מוצלח מאוד, מניסיון.

פורסם

דעתי בנושא הזה ידועה.

אני אאיר אותה בזוית קצת שונה והיא אולי תסייע לך.

נסועה שנתית ברכב בערך 18-20אלף ק"מ.

את רוכשת רכב עם נסועה של 3-4 שנים במחיר של רכב של שנה.

כדאי?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

נסועה שנתית ברכב בערך 18-20אלף ק"מ.

את רוכשת רכב עם נסועה של 3-4 שנים במחיר של רכב של שנה.

כדאי?

ישה, האם ראית, מה מחיר המחירון של הונדה ג'אז מודל 2009? (אני מזכיר, הרכב הזה הוצא במחיר של 77 אלף ש"ח)

המחירון של "יד 2 " :

http://pricelist.yad2.co.il/search.php?Type=1&Gear=2&ManufacturID=22&Engine=0&CarModel=4579&SubModelID=-1&Year=2009

לא רשום, ממתי הרכב עלה לכביש, אולי בינואר 2009?

הרכב הולך להיות רכב שני , עם השנים הקילומטראז' יתאזן.

ולפי השוק של ג'אז (נכון לעכשיו), גם הרכבים מהשכרה וקילומטראז' לא קטן נמכרים במחיר רחוק מאוד משחיטה.

לדעתי, אם הרכב במצב טוב (ולדעתי אין שום סיבה שלא, אחרי 70 אלף ק"מ), כן הייתי שוקל את הקניה.

תוספת קטנה - זה מה שיש נכון לעכשיו למכירה , ג'אז 2009:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=14&SubModelID=105&FromYear=2009&UntilYear=2009&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הלינק הראשון הוא לדגם ידני עם מנוע 1200 סמ"ק .

רק אם זה הדגם שפותח שנושא מתכוון אליו, ההורדה במחיר לא מספיק גדולה.

הלינק השני הוא עם מחיר מחירון של 97 אלף ש"ח . זאת אומרת, הורדה של 20 אלף ש"ח.

הסתכלת בלוח יד 2 לגבי הדגם המדובר ורמת המחירים (בלינק שלי בהודעה הקודמת )?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ההורדה מהמחיר עבור השכרה היא הגדולה ביותר כאשר הרכב הוא חדש ביותר.

ז"א הרכב נרכש מראש עם הנחה של 15% על מחיר המחירון הרגיל + הפחתה נוספת על ק"מ גבוה.

הגיון אומר שמדובר בהפחתה של סביבות 15 אלף ש"ח ממחיר מחירון רגיל.

כאשר מגיעים למכור - יוצאים מנקודה של המחירון הרגיל, ורושמים - מחיר גמיש. טווח ההתגמשות הוא 15 אלף ש"ח, לא מעט.

ככה שזה לא ממש מדאיג.

פורסם

לפי דעתי עם נסועה של 10 בשנה(רכב שני במשפחה), הק"מ תוך 5-6 שנים יתאזן, לכן,לפי דעתי הוא לא אמור להוות בעיה במכירה ולכן עניין הק"מ בכלל לא דורש התייחסות מלבד הורדה במחיר לאחר שיכלול מחירון.

הבעיה לפי דעתי היא במקום אחר:שוב,רק לפי דעתי והיא לא מחייבת :

70 אלף ק"מ של נהיגה בנוסח "כל יום נהג אחר" , כנראה בתצורת שחיטה כלומר:

קיקים בלי סוף, משחקים בהילוכים בגיר,וזאת רק ההתחלה.

סתאם לשם השוואה, יש לנו בחברה שברולטים אבאו, שנת 2009, עם 40-50 אלף על השעון, חלק גדול מהדברים ברכב כבר לא מתפקדים כגון: לחצן בקרת משיכה בגיר,לחצנים חשמליים ועוד,ובכלל הרכב מתנהג כמו רכב בן 15 שנה ולא בן שנה אחת, אז זה שזה הונדה וזה איכותי יחסית, זה משהו אחד, מה שעשו איתו זה כבר משהו אחר.

אם את מרגישה טוב עם זה אז בבקשה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...