Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

לאחר ששמעתי את האוזניות של JBL 230 OP שבאמת הדהימו אותי אני מחפש אוזניות .

הסכום הוא עד 20 $ כולל משלוח, אם אפשר בפחות מה טוב. אם לא אמצא באיבי אלך על המבצע שיש על הJBL בBUG - 99 שח.

הדגם המדוייק של האוזניות של JBL שמצאתי באיבי אך ללא משלוח\ מחיר יקר:

http://cgi.ebay.com/JBL-ROXY-REFERENCE-230-EARPHONES-EAR-BUDS-CASE-30_W0QQitemZ300441494732QQcategoryZ112529QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3286.m7QQ_trkparmsZalgo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D7350844002082472296

תודה רבה לכולם.

פורסם

בתקציב הזה - אני לא מכיר משהו יותר טוב מהסנהייזר CX300 - חברים קנו באיביי סביבות ה20 - 20 וקצת דולר עם משלוח.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כמעט ואי אפשר למצוא בתקציב הזה CX300 באיביי שהן לא מזוייפות.

אחרי חיפוש מעמיק ותקציב זהה העלתי את התקציב וחיפשתי CX500 ועדיין לא הצלחתי למצוא כאלו שבוודאות לא מזוייפות (יש המון מדריכים באינטרנט לזיהוי)

בסוף הזמנתי מהארץ CX400-II ב 120 ש"ח שהתבררו כזיוף גם כן.

פורסם

בארץ CX300 אמיתיות עולות כ150 ש"ח - אז להשיג 400 בפחות מ200-250 זה די ברור שהן זיוף.

חבר שלי קנה אמיתיות ב20 וקצת דולר (את הCX300-II, מה1 יש המון זיופים)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
בתקציב הזה - אני לא מכיר משהו יותר טוב מהסנהייזר CX300

ליביו

+1 מחזק

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• תוכן חדש...