Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי פעם ראשונה לתל אביב עם חברים עם האוטו של אבא מהעבודה (דלקן).

הכל היה טוב ויפה החנתי כל הזמן במקומות חוקיים לחניה , בין אם זה בדיזינגוף בחנייה שם או בחניון רידיניג שליד החוף ים.

לקראת הערב התחשק לנו לאכול משהו אז החלטנו לאכול בKFC בהרברט סמואל.

החניתי את האוטו מתחת לבניין האופרה , ליד חניית נכים , לא ראיתי שום סימון מיוחד על הכביש של נכים או שלט למעלה , מכיוון שהשלט על חניית נחים היה בחנייה מימיני , (תמרור - נכה על כיסא גלגלים). חשוב לציין גם שהיה רכב משמאלי ורוב הסיכוי שגם לו לא היה תו נכה.

אחרי שחזרנו מהKFC לקראת החזרה הביתה נדהמתי לגלות שאחרי פחות מחצי שעה האוטו נעלם , כי הבנתי שחניתי בחניית נכים.

מסתבר שהחנייה היא כן של נכים כי בחנייה יש שלט גדול של נכה על כיסא גלגלים , אבל הוא היה ממש דהוי עד כדי כך שלא יכולתי לזהות אותו בזמן שנסעתי לחנות שם. עוד משהו שחבר שלי העיר לי שמתחת לשלט שהיה מעל החנייה מימיני היה גם הכיתוב - "מ.ח 4 (ככל הנראה מקומות חנייה 4) , איך בדיוק אני אמור לדעת שיש עוד מקומות חנייה ??! מה אני פקח ?

בקיצור הנזק הכולל הוא 260 שקל על הגרר , ועוד 500 שקל על הדוח.

אני רוצה לצלם את המקום וללכת עם זה לבית משפט , זו העבירת תנועה (אם זה בכלל נחשב עבירת תנועה) הראשונה שלי ואני גם נהג חדש לפני גיוס ואין לי ממש מאיפה להביא להם 760 שקל , (במקרה חבר שלי עזר לי לשחרר את האוטו ששילם על הגרר באשראי).

מה אתם מייעצים ? תודה

פורסם

תגיד תודה שהחניון של הגרירה קרוב ולא היית צריך לקחת אליו מונית...

אני חושב שאני מכיר את המקום שחנית. כמעט כל השורה שם זה חניות נכים ומצויין בתמרור עם חץ שמדובר על כמה חניות.

קשה לי להאמין שביהמ"ש יבטל את הדו"ח.

אין דבר כזה "עבירת תנועה ראשונה" למישהו שהוא עדיין נהג חדש. יש לך רשיון כמה חודשים ספורים, אף שופט לא יתחשב בזה בשביל "ותק".

תעשה מה שכולם עושים, תצלם את המקום, תשלח מכתב לעיריית ת"א, תקבל דחייה, תשלם.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בלי צילום של המקום והשלט לא ניתן לייעץ.

על פניו, עפ"י ההסברים שלך, החנית בחניית נכים ואתה אשם בעבירה, בין אם בוצעה בהיסך הדעת או בכוונת תחילה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אין טעם לנסות בכלל להילחם עם זה,

בתיאור שלך מופיעה בעצם הודאה שלא הקדשת מספיק תשומת לב.

בחיים טועים, ככה זה. כסף זה לא הכול. כואב, לא נורא, יעבור.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

דווקא כדי לך לנסות

אמא שלי חנתה בחניית נכים ולא ראתה את התמרור מכוון שענפים של עץ שצמח ליד הסתירו את התמרור.

אמא שלי ערערה על הדו"ח ולא קיבלה דו"ח בסוף ועכשיו צבעו שם את הכביש בחנייה של נכים והורידו את העץ.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

לדעתי האישית ממש לא יוותרו לך על הדוח ויכריחו אותך לשלם בכל מקרה , זה ממש לא מעניין שום שופט או שוטר אם ראית או לא ראית את השלט , הדבר היחיד שמעניין את המדינה היום זה שתשלם כמו כולם ושתשלם ביוקר , הרי איך רצית שהמדינה שלנו תממן את כל השחיתויות של עצמה , רק כסף מעניין אותם וזה הכל...

פורסם

זה לא קשור אם ראיתי אם או לא , הסימון של הנחים על הרצפה של הכביש היה ממש דהוי , אין לך שום סיכוי לראות אותו גם כשאתה הולך שם בלילה ורק אחרי שממש התרכזתי במקום ראיתי סימון של כיסא גלגלים , אבל שוב , זה ממש היה דהוי.

ובטח כשאתה נוסע עם האוטו אין לך סיכוי לראות את השלט ברצפה.

זה לא אומר להיות שבכל מקום חניה של נחים יש שלט מעל של כיסא גלגלים ? כי מה שהיה פה זה שבצד הימיני ביותר היה שלט כזה ובשאר לא היה.

פורסם

Kardris,

אל תטחן מים, כבר כתבו לך:

בלי צילום של המקום והשלט לא ניתן לייעץ.

צלם את המקום היום, בשעה מקבילה לשעה שהיית שם. (כתבת "לקראת הערב").

תעלה תמונה לכאן ותקבל דעות יותר עניניות למקרה שלך.

שים לב - שעת העבירה רשומה בדו"ח שלך, כלומר יכול להיות שהדו"ח ניתן חצי שעה לפני שראית, כאשר עוד היו דימדומי אור יום.

כבר היו דברים מעולם שדוחו"ת בוטלו בגלל סיבות טכניות של נראות ותימרור לקויים.

לערער זאת אופציה אחת, להישפט זאת אופציה שניה.

אתה צריך לזכור שאם אתה מטריד את בית-המשפט שלא בצדק, אתה עלול למצוא עצמך משלם קנס גבוה יותר שיוטל עליך ע"י בית-משפט.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

נכים.!!! נכים.!!

לא נחים. נכים!

תצלם את המקום ותשלח להם מכתב עם הבהרה על מה שקרה. אין לך מה להפסיד.

אם יבטלו את הדוח. הרווחת. אם לא, אז התאמצת וכתבת מכתב.

יום טוב.

רותם.

פורסם

החניתי שם בסביבות השעה 9 וכמה דקות והפקח רשם את הדוח ב21:21 , אז מדובר בשעת לילה.

אח שלי התנדב להיות במקום האירוע ולצלם את המקום בעוד שבועיים, בתקווה שלא יצבעו את המקום או יוסיפו שלטים.

לגבי הנחים והנכים , יש אנשים שחייבים להיות כל כך קטנונים .. שבפוסט הראשון כתבתי גם נחים וגם נכים..:roll:

פורסם

כנראה שלא ממש דחוף לך לערער על הדו"ח אם רק בעוד שבועיים אחיך יצלם את המקום, אם הוא יזכור בכלל.

כשהוא יגיע למקום בדיוק יהיה רכב חונה ולא תהיה לו סבלנות לחכות שיצא כדי לצלם.

עירעור אתה יכול להגיש תוך 30 יום.

היית עם חברים, לאף אחד מכם לא היה טלפון עם מצלמה לצלם את המקום באותו הרגע?

לא חשבתם על זה? אולי גם לא הייתם עירניים מספיק לראות מה בסימונים?

אתמול החליטו שמעלים את הקנס על חניית נכים ל-1,000 ש"ח.

מתברר שרצו להעלות את הקנס ל-5,000 ש"ח אבל מבחינת החוק אי אפשר להטיל קנס תעבורה של יותר מ-1,000 ש"ח אז הסתפקו בזה בינתיים. כנראה שהשלב הבא יהיה לשנות את המקסימום בקנסות תעבורה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

על חנית נכים, תמרור ג-43 לא ניתן לקבל אזהרה או להמיר אותה לאחת כזו.

במקומות כגון ת"א, גבעתיים, ירושלים וכ'ו, ברגע שאתה מוצא חניה פנויה צריך להחנות את הרכב ולבדוק במקביל האם בתחילת הרחוב ישנו תמרור, האם המדרכה או האספלט צבועים מכיוון שאלו מקומות שנדיר למצא בהם חניה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...