Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משחק אהוב עלי היה TD5. ללא ספק ששם לא היה שום פיזיקה של התנהגות, אבל היה אפשר להתחרות עם שקחנים וירטואליים וכאשר הם הפסידו עשו פרצופים מצחיקים. היה מוזיקה נחמדה יחסית ל-PC SPEAKER. זה היה משחק נהיגה אהוב שלי בתחילת שנות ה-90' על 286 עם מסך צהוב שמאוחר יותר השתדרגתי למסך VGA שהראה 256 צבעים. איזו נוסטלגייה!

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ב nfs Porsche מה שהכי אהבתי זה את ה"אבולוציה" שאתה מתחיל עם טרנטה ומשפר אותה ואז מגיע מצב שאתה עם הטרנטה קורע מכוניות חדשות יותר וגם ככה נפתחים מסלולים חדשים.

אני סיימתי את המשחק, בהחלט אהבתי אותו נורא.

פורסם

גם קארמגדון 3 היה נחמד. לדעתי הוא עובד על מערכות הפעלה של ימיניו.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם
היה בזמנו משחק שנקרא STUNTS אם אני לא טועה,

ששם אתה בונה את המסלול שלך, ואז נוהג בו... זה היה בימי הXT/AT העליזים.

גדול!

הייתי משחק בו שעות.

לא חותם

פורסם

אצלי ה-NFS must wanted שוחק הכי הרבה.

carmageddon היה משחק ענק בזמנו.

היה עוד משחק שאני לא ממש זוכר איך קראו לו אבל היה אפשר שם לבנות את המסלול (עם לופים, אגמים וכאלה), ממש ישן אבל בזמנו היה להיט היסטרי.

פורסם

גם אני שיחקתי בזמנו המון ב- Porsche Unleashed, בהחלט משחק מדהים !!

מכל ה- Need For Speed "החדשים" אהבתי הכי הרבה את Underground 2.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

רק אני פה אהבתי הכי הרבה את ה NFS הראשון ?

המסלולים הלא מעגליים המכוניות שהיו כייפיות, אני זוכר היה שם פורש ירוקה , טויוטה מאזדה, פרארי למבורגיני בלתי נשלטת. הייתי שורף אליו שעות אפילו שיצאו כבר ה 2,3 עדיין אחד המשחקים שיש להם מקם חם בלב אצלי.

למרות שכבר אין לי אותו.

פורסם

עקב הנוסטלגיה שתקפה אותי , יש פה מישהו שיודע איך להשיג את המשחק הראשון THE NEED FOR SPEED . נתקפתי געגוע. בינתיים הורדתי את ה CARMAGEDON 2,3 אני זוכר בעבר הרחוק איך המחשב היה מתקשה עם המשחקים עם כרטיסי ה VOODO למי שזוכר עכשיו הכל חלק.

פורסם

דרך אגב נוסטלגיות, למישהו יש במקרה איזה XT או 286 באיזה פינה בארון?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

ESTK, יש ברשותי קולקציית מעבדים. יש לי מעבדים 286 של AMD, INTEL ו-HARRIS (למיטב הבנתי חברה הזאת לא קיימת, היה מדובר על מעבד מיוחד 80C286 בטכנולוגיית CMOS שהייתה באותו זמן משוכללת).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...