Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכל החברים המברכים! בהחלט כיף גדול להגיע לשלב הזה.

ולשאלה של בני:

שלום

זהו מוכן? אולי פנוי להובלה?

יש לי להעביר מקרר לעזה יש מצב :lol:

און מברוק והרבה הרבה נחת וכף

בברכה בני ל

אז בני, מי כמוך לדעת בטנדר אספנות מופיע במפורש ברישיון שאסורה העמסת מטען... :wink:

און את פיסת העץ לחלון תנסה להחליף בחומר לא מתקלה אולי פלסטיק או לחלופין לתת טיפול

מונע התיבשות/התנפחות כתוצאה מחדירת לחות לדלת. אם החלק יתנפח תהיה בעיה במנגנון. - רן

רן, ידידי. בכל הדלתות של הרומים שפירקתי (לפחות חמש), פיסת העץ הזו החזיקה שלושים שנים ויותר, ללא התנפחות מפריעה. עקרונית, אין ספק ששימוש בחומר לא מתקלה יבטיח עמידות לכל החיים, אבל לעת עתה ולאור העמידות שהוכיח הפיתרון הזה וגם בכדי להגיע לשלב הזה - אני חושב שזה מספיק טוב עבורי.

רום 1302 ..

צחוק בצד - ככה החברים מכנים את הרום שלי... :-D

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

קבלו תמונות של המכונית, אחרי השטיפה הראשונה שעברה. אחרי הכל, אי-אפשר לגשת לטסט עם אוטו מלוכלך כל-כך, לא ככה?

מרץ 8 030.jpg

מרץ 8 031.jpg

מרץ 8 032.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם

נראת פשוט פגז!

Subaru DL Hardtop 1978 ,Subaru DL station 1979

Triumph harld 1968, Piaggo Vespa SS 1966 with a sidecar

Volkswagen Caddy 1986, Piaggo Vespa Super 1969 with a sidecar

פורסם

וואוו,

אני ממש שמח בשבילך און... הטנדר נראה ממש מלא אופי, כל הכבוד !!!

נ.ב - הופעה מכובדת של המועדון בתוכנית הבוקר של היום.

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

פורסם

תודה לכל המברכים. זה באמת כיף גדול ולפעמים אני מביט בטנדר וקשה לי להאמין שהגעתי עד הלום.

אמנם הטנדר נראה מושלם, אבל רשימת המטלות עדיין ארוכה: החל מצביעת הדלת האחורית והפגוש, דרך החלפת שבכה קדמית, ריפודים, כיסוי על רצפת תא המטען ועוד כמה דברים שלא עולים בזכרוני כעת.

1. ממש לפני מכון הרישוי - צריך לבקר גם במכון לכיוון פרונט. אחרי הכל, הרי המכונית פורקה עד לרמת הבורג והורכבה מחדש ומה שהיה הוא לא מה שיש.

2. מאחר שמדובר במכון ממוחשב לכיוון פרונט ומאחר שלא חשבתי שבמאגר המידע של המכון יהיו נתוני כיוון המתלים המדוייקים של הרום, הבאתי ליתר-ביטחון את ספר הרכב המקורי של הרום, בו פירוט של מידות כיווני המתלים. באופן מפתיע למדי, לא היה צריך לעשות שום שינוי בזוויות! כיוון הגלגלים הידני שעשיתי בעזרתו ובהדרכתו של ניר היה מדויק מאוד. הקסטר במידה ורק הקמבר יותר מדי שלילי, לפי נתוני היצרן. הסיבה: הקפיצים הקדמיים שמתאימים במקור לספיטפייר נמוכים וחלשים מדי לגובה והמשקל של הרום. סט חדש של קפיצים בתכנון ואם זה האחרון לא יצא לפועל, יוחזר סט הקפיצים המקורית. אחרי החלפת הקפיצים נבדוק שוב את זוויות המתלים.

עוד יתרון חשוב של מכון ממוחשב לכיוון פרונט, הוא שאפשרות לבצע בדיקות נוספות, בהן מקביליות שלדה. ובהקשר זה - לא היה יותר שמח ממני לגלות שהשלדה ישרה לגמרי בין ימין ושמאל.

3. עכשיו אפשר לגשת למכון הרישוי, למטרת הטסט השנתי.

4. טסט, לראשונה מזה 22 שנים.

מרץ 8 043.jpg

מרץ 8 042.jpg

מרץ 8 033.jpg

מרץ 8 034.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

קראתי שוב את התגובות, ויש כמה הבהרות:

פשוט מדהים הגיע הזמן ל.....

חג שמח

תודה, דורון. הגיע הזמן, למה?

1. השקה?

2. פרוייקט חדש?

3. לפרוש?

מזל טוב !!! יצאה מדהים!

דני, ידידי היקר. אתה יכול להתרווח לך בכורסא, לחייך, לתפוח לעצמך על השכם בגאווה ולדעת, שאפילו שמעולם לא ראית, פיזית, את המכונית - יש לך חלק לא קטן באיך שהיא נראית. אז המון תודה גם לך, חג שמח וד"ש למשפחה.

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

איזה יופי!

איזו שמחה!!

ידעתי שהרכב יהיה ויראה מושלם, רק לא שיערתי עד כמה.

מחכה כבר לראות את המדבקה של הטסט, ועוד יותר מחכה כבר לראות את הרכב במציאות.

כמובן מצטרף לכל המברכים מעלי.

תודה על העדכונים המהנים וחג שמח.

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
פורסם
תיזהר לא להוריד בטעות את המדבקה מ-92!!!!

אל דאגה, את המדבקה אני לא מוריד מהשמשה. הבעיה היא שאת השמשה - אני כן מוריד!

השמשה הזו ישנה ושרוטה ובלתי שמישה. יש לי שמשה חדשה לגמרי וארכיב אותה בתום עבודת הרפדות.

חבר צוות פיברקלאב.

• תוכן חדש...