Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים (ואלי - חבר יקר)

אין לי כוונה להכנס פה לוויכוח או לקחת צד כלשהוא

אבל אני מאוד מאוד רוצה לראות קוף עם פרקינסון :-D:-D:-D מחבר RCA (לא משנה למה או לאן :-P:-P:-P)

עריכה - אלי, הפעם אני לא כל כך נוטה להסכים עם הביקורת שלך

תשים לב שרואים אחרי זה שהHU מותקן והוא מותקן יפה מאוד בתוך מתאם.

רואים שהם פירקו את הגומיה של הדלתות בלי לפגוע בה והעבירו דרכה את הכבלים ולא עשו חורים.

רואים שהם תופסים כבלים בצורה מסודרת עם אזיקונים.

רואים שימוש בסופיות ושמירה על סדר של חוטים בקרוסים הפאסיביים.

סה"כ באמת התקנה יפה ונקיה - מה שצורם פה באמת זה דווקא העניין שטוויטר של פולס צורם כשהוא לא אמור לצרום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דרור בוקר טוב,

אין פה שום מסיכת עצבים, בסך הכל ביקורת, לדעתי בונה, אפילו עם אינו תואמת לציפיותיך לגבי תגובה אוהדת.

מה לעשות, התמונות לא מעבירות שום דבר בקשר להתקנה נקיה, טובה או אסטטית.

1. אנני מבין מה תמונה של HU מפורק ומונח על הדש (ניסוח יותר פוליטיקליקורקט:wink:) מראה על התקנה. סמנטיקה חשובה

מאוד כשהיא הדבר האחרון שנתלים עליה באין דבר אחר,לא חשובה לגופו של ענין.

2.מגבר שזרוק/מונח/ מחובר (לא יודע מהתמונות לא ניתן להבין דבר) ישירות על הפח של המושב לא תורם לאיכות הסופית

ואף יכול להגדיל את הסיכוי לרעשי רקע במערכת (לא אומר שזהו המצב דנן אלא שהתקנה כזאת ישירות על מתכת יכולה לתרום לכך, מניסיון אישי שלי ולא ברכב אחד)

3.שוב אני אומר אין פה שום מסיכת עצבים, אותה את ה בחרת לשתול עלי, אם היית מסביר מה רואים בתמונה, אתה או מעלה התמונות, לא היה הכך צורך, רק חבל שדלת תא המטען מועכת את הRCA, בריאות זה לא מוסיף לו (לRCA כמובן לא לדלת תא המטען).

4. לא צריך למדוד את סימטריות הטבעות, את זה לפחות רואים יפה מאוד בתמונה.

5. טויטר של מורל לא צורם בהתקנה נכונה, מניסיון אישי עם כל קשת דגמי המורל לאורך השנים, ברכבי הפרטי.

החל בפולס וכלה בסופרימו. לא רק ברכבי אלא מהאזנה בהרבה מאוד רכבים של חברי הפורום בהם רכיבים אלו מותקנים.

אם הוא צורם הבעיה היא בכיוון הטויטר בו הוא הותקן או כיוונים המערכת לאחר ההתקנה.

6. היכן דרור ציינתי שההתקנה שכונתית, תעבור שוב על ההודעה שלי , היא די ברורה, בשפה קלה. מדובר על התקנות אחרות "שכונתיות" של חברי פורום אחרים שלא בחרו במתקין כלשהוא אלא התקינו מערכת בעצמם בבית. למה לעוות את מה שנאמר? (אם סמנטיקה חשובה לך תראה זאת).

חבל שאתה רואה בדברי פגיעה אישית, לא כתבתי שהתקנתך שכונתית (אלא אם אתה מנכס אימרה זאת אליך, אני לא עשיתי כן) וחבל שבניגוד אלי אתה בוחר בפגיעה אישית, לא תורם לשום דבר, לא לשרשור ולא לך.

זכותך לחשוב שהביקורת מגמתית (ולו בגלל שאיננה תואמת את ציפיותך) היא איננה.

קח את הדברים בפרופורציה. אם אתה/חבר פורום אחר בוחרים להעלות התקנה כל שהיא לדפי הפורום אתם צריכים לצפות לתגובות מכול הסוגים ולא רק אלו שמתאימות לך.

למרות הכל

בידידות, באמת ללא שום כוונת זדון,

אלי

פורסם

בוקר טוב אלי

ותודה אדי

אני לגמרי לא מסכים עם הביקורת שלך והראיה היא שאתה ממשיך להשתמש בצילומים כמפתח לביקורתיך כשאני בפירוש הודעתי שלא הייתה כוונה לצלם צילומים לטובת אנשי הפורום אלא למטרותינו בלבד

לכן הצילומים הם לא "אומנותיים" מספיק :-P

אני מקבל ומקווה שאתה מתכוון למה שאתה אומר (מהבחינה האישית) וגם אם בבוקר הרגשתי את זה זורם לי בדם עכשיו זה יצא וזה מאחוריי והעיניין סגור

מחינת ההתקנה פרופר שוב אומר אתה טועה ובגדול בכל היערותיך

אבל אתה זכאי לדעתך וזו זכותך המלאה

דרור

פורסם

תשמע דרור ידידי,

יש פה הרגשה כאילו אתם מפספסים.

אתה בתור איש מכירות יודע טוב מאוד שלצורת ההצגה יש משמעות מכרעת.

לדעתי מה שיעשה פלאים זה שתעלה התקנה ברכב באופן מסודר.

תסתכל על ת'רדים אחרים איך עושים את זה.

תתחיל מקצת טקסט הסבר על ההתקנה.

תן תמונה של לפני.

תמונה של הרכיבים.

תמונות של תהליך הפירוק.

תמונה של הרכב מפורק.

תמונות של תהליך העברת החוטים.

תמונות של החוטים מועברים.

תמונות של ההרכבה.

תמונה של הכל מורכב.

כל מקבץ תמונות מלווה בכמה הסברים פשוטים ויש לך ת'רד והתקנה מוסברת לתפארת.

אף אחד לא ביקש שתהיה צלם מוכשר.

שאתה סתם נותן כמה תמונות קשה לחבר אותם אחת לשנייה, ואף אחד לא יודע באיזה שלב זה נמצא...

מקווה שהבנת את כוונתי.

כל טוב.

פורסם

דרור,

לא הייתי בהתקנה כך שלשפוט אותה אני יכול רק לפי התמונות והרשמים ומה לעשות התמונות

לפחות אלו שהועלו מראות לי אחרת. לפי אילו קריטריונים אני אמור לשפוט התקנה אותה לא ראיתי

במו עיני אם לא לפי תמונות שלה ורשמים של בעל הרכב לגבי איכות הסאונד.

אני מתכוון תמיד למה שאני אומר (לטוב או לרע) גם עם זה לא תמיד פופולארי, לעניות דעתי כנות

הינה מעלה חשובה הרבה מעבר לרצון למצוא חן בעיני מאן דאו.

אלי

עריכה,

נקאמיצ'י הציג את הבעייתיות בצורה הטובה ביותר וזאת היתה כוונתי שהתקנות אישיות של חברי פורום

נראות יותר טוב, לפחות מעל דפי הפורום.

הוצגו טוב יותר עם תמונות מפורטות ומוסברות לפני, במהלך, אחרי כך שהתוצאה הסופית, לפחות כמו שמוצגות

כאן בפורום נראות הרבה יותר טוב

פורסם

אני חושב שאתם מפספסים משהו חשוב שדרור רושם פה.

לא היו לו שום כוונות להעלות את התמונות. הן עלו רק בגלל שביקשו פה בתרד' לראות תמונות.

אני בתמים חושב שאלא אם כן היו מבקשים, הוא בכלל לא היה כותב כלום בתרד', למעט אולי תודה לדברי.

סה"כ כמו שאמרתי וכמו שדרור ציין גם כן- הם ביצעו את ההתקנה, למעט המגבר את כל מרכיבי הסאונד אני "הבאתי מהבית" ומדובר במותגים שמתחרים במותגים שהם עצמם מייצגים. כך שממש לא היה טעם מבחינתם להעלות את זה לאתר, בטח שלא לתעד את זה ברמה הנדרשת על מנת להשתמש בזה ליחצ"נות.

בשורה התחתונה אני שמח לבשר שלאחר שביליתי עם המערכת מספר ימים נוספים, כל תחושה שלילית שלי כלפי הטוויטרים נעלמה ואני מאוד מרוצה מהם. במהלך הסופ"ש הייתי חולה וייתכן שזה קשור לכך.

אני מקווה שזה ירגיע את כולם - את אלו שטוענים שמורל טמפו לא צורם (כי הם צודקים), ואת דרור שמגן בחירוף נפש על ההתקנה (כי גם הוא צודק). היחיד שלא הותקן טוב זה כנראה אני... :lol:

המטרה שלי בתרד' היתה משולשת: אחד לידע אחרים פה על דעתי על רכיבים שבחרתי (במיוחד כאלו שייעצו לי, שבוודאי ישמחו לשמוע מה התוצאה), שתיים - לתת ביקורת חיובית על שירות חיובי שקיבלתי (חשוב לפרגן שמגיע), והאחרונה היא לספר על איכות הכיוונונים של אלכס (מבחינתי בגדר אומן).

פורסם

אלי ,

התמונה של הטבעת עץ ועליה הרמקול , צולמה מ"למעלה" ועל כן נוצר האפקט שבחלקה העליון אורכה נניח ,X ובחלק התחתון החלק קטן מX.

אם היום מצלמים את התמונה בגובה מול הטבעת בדיוק , התמונה הייתי שונה.(זאת בהנחה שהטבועת סמטריות).

פורסם
אני חושב שאתם מפספסים משהו חשוב שדרור רושם פה.

לא היו לו שום כוונות להעלות את התמונות. הן עלו רק בגלל שביקשו פה בתרד' לראות תמונות.

אני בתמים חושב שאלא אם כן היו מבקשים, הוא בכלל לא היה כותב כלום בתרד', למעט אולי תודה לדברי.

סה"כ כמו שאמרתי וכמו שדרור ציין גם כן- הם ביצעו את ההתקנה, למעט המגבר את כל מרכיבי הסאונד אני "הבאתי מהבית" ומדובר במותגים שמתחרים במותגים שהם עצמם מייצגים. כך שממש לא היה טעם מבחינתם להעלות את זה לאתר, בטח שלא לתעד את זה ברמה הנדרשת על מנת להשתמש בזה ליחצ"נות.

בשורה התחתונה אני שמח לבשר שלאחר שביליתי עם המערכת מספר ימים נוספים, כל תחושה שלילית שלי כלפי הטוויטרים נעלמה ואני מאוד מרוצה מהם. במהלך הסופ"ש הייתי חולה וייתכן שזה קשור לכך.

אני מקווה שזה ירגיע את כולם - את אלו שטוענים שמורל טמפו לא צורם (כי הם צודקים), ואת דרור שמגן בחירוף נפש על ההתקנה (כי גם הוא צודק). היחיד שלא הותקן טוב זה כנראה אני... :lol:

המטרה שלי בתרד' היתה משולשת: אחד לידע אחרים פה על דעתי על רכיבים שבחרתי (במיוחד כאלו שייעצו לי, שבוודאי ישמחו לשמוע מה התוצאה), שתיים - לתת ביקורת חיובית על שירות חיובי שקיבלתי (חשוב לפרגן שמגיע), והאחרונה היא לספר על איכות הכיוונונים של אלכס (מבחינתי בגדר אומן).

אם המטרה היתה, מעבר לחוות דעת על הרכיבים ( שאותה הרי לא הספקת לגבש בפרק זמן כה קצר) גם להמליץ על המתקין, עבודתו וכיווניו אז לפי דעתי הייתי מעיין בשרשור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=311220

אני חושב שהוא די ברור.

מוטי,

תאמין לי שלקחתי את זוית הצילום בחשבון, גם אני בונה ובניתי טבעות בבית. הטבעות לא סימטריות אין מה לעשות.

מעבר לכך, ההערות הן בונות לצורך שיפור התקנות בעתיד והם באות מתוך ניסיון במס' רב של רכבים (רובם שלי) של התקנות

מערכות וכיוונן, למה לקחת את זה לרצון להתנגח סתם? אם אתם לא מעוניינים לקבל ביקורת, אל תפרסמו שרשור המלצה על מתקין זה או אחר ועבודותיו.

אלי

פורסם

אם התמונות הן לא ברורות מספיק בשביל להעריך את העבודה כמו שצריך, למה אתה יוצא בהצהרות כאלו החלטיות. זה רלוונטי גם למה שהבחור שהתקינו אצלו רשם - אולי לו טוויטרים של מורל גם בהתקנה הכי טובה צורמים, איך אפשר להסיק מהמשפט לגבי זה שהטוויטרים חדים שההתקנה לא טובה.

בקשר למה שהעלית זה לא נוגע לספונסרים של הפורום לפי ידיעתי.

פורסם

אולי לא הבנת מספיק נכון.

התמונות אינן ברורות מספיק כדי לראות עם ההתקנה איכותית, ממה שרואים יש הרבה מקום לשיפור

וזאת עם להיות עדין. אנני יוצא בהצהרות החלטיות, אם אתה בוחר לקרוא להם כך. אחזור שנית אם ישנה

בעיה בהבנת הנקרא (או שלא כתבתי מספיק ברור): ביקורת, מה לא מובן פה? הדברים שכן רואים בתמונות מצריכים שיפור, מה כל כך מפריע לך בזה? אם דעתך הפוכה, תרשום.

בקשר לידיעתך אם זה נוגע לספונסרי הפורום או לא, ישנם מנהלים בפורום וזהו תפקידם להחליט אם כן או לא.

בשרשור אין איפא ואיפא, האיסור נוגע לכולם. עם המצב היה שונה אני מאמין שאיציק היה מציין זאת.

אלי

פורסם

ערב טוב לכולם.

אני חושב שאלי צודק.

מהתמונות שצולמו לא ניתן להבין כלום לגבי איכות ההתקנה.

מלבד שני דברים שמפריעים ובולטים בתמונות, לא ניתן לחוות דיעה לגבי שאר הדברים, לטובה או לרעה, וקצת תמוה בעיני העובדה שישנם כאלו שמגיבים לטובה מאחר ומהתמונות שצולמו לא ניתן להסיק דבר, וזאת מלבד 2 דברים -

1. התקנת בית הפיוז צורמת על הפלסטיק, וחבל שלא השתמשו שם בשרשור מפלסטיק על מנת להגן על כבל המתח.

2. ניתן לראות בבירור שהרמקול לא יושב בצורה סימטרית על הטבעת.

ואגב - בתמונה עם החלק האחורי של הרכב - לא ניתן לראות שום מצלמה, וכמו שאלי אמר - מלבד RCA שהדלת נטרקה עליו, לא ניתן להבין במאום.

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

אלי ורזי - ביקורת זה דבר טוב אבל צריך לקחת בחשבון שמאחורי המילים שנכתבות יש אנשים שזה הפרנסה שלהם שיכולה להפגע כתוצאה ממילה/אות שגויה, צריך לקחת דברים קצת יותר בפרופורציות כי בסופו של דבר הלקוח שיצא מרוצה מאוד לפי מה שהוא כתב, הוא זה שפתח את השרשור ולא אף אחד אחר, אם הוא לא היה מרוצה מהעבודה כנראה שהשרשור הזה היה נפתח בנימה קצת אחרת.

בקשר לשרשורים האלו שאתם מדברים עלייהם - אני לא מאמין שחתיכת דרעק פלסטיק סינית תשנה משהו מעבר ליופי, זה הזבל שבזבל מה שנמכר פה, היא לא מבודדת ולא נעליים ואם משהו צריך להחתך זה יחתוך את הפלסטיק יחד עם החוט מתח, הדבר היחיד שבאמת שווה משהו זה בידוד של מטוסים שעשוי מחומר שאינו נשרף ושקשה מאוד לחתוך אותו, אם מישהו מעוניין לברר מחירים אני אשמח לדעת, יש לי כמה עשרות מטרים בבית שאני מת להפתר מהם.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

בוקר טוב חברים

מספר הערות ברשותכם

אתחיל בכך שאחזור על שאמרתי וכתבתי בעבר "אני לא !! זה שפתח את השרשור ואני גם לא !! תכננתי לפתוח אותו ואני לא !! מתכוון לחזור על זה שנית. (במיוחד לך נקמיצ"י שהיערותיך היו על דרך פתיחת הת"רד והצגתו לציבור הפורום)

מצד שני אני גם חוזר שוב שאני מאושר שהרשור הזה נפתח, מבחינתי אין דבר יפה וממלא גאווה ושמחה מלראות לקוח (שאני מרשה לעצמי לקרוא לו חבר) שמח מהעבודה ברכבו.

העבודה על הרכב בוצעה בצורה הנקיה ביותר וההתקנה מדוייקת ונכונה

ואני מבין את ההתעקשות של החברים הנחמדים עם הביקורת ה""בונה"" לעמוד על טענותיהם שהרמקול לא יושב במרכז הטבעת והטבעת לא סימטרית או משהוא בסגנון הזה.

כי הרי תמונה זוויתית יכולה להיות גורם וסיבה לשתי האופציות

אבל אני אומר ומודיע בוודאות שהרמקול והטבעת יושבים בול במקומם ובצורה סימטרית (על סמך טביעת עין ולא חישובים הנדסיים) וזאת מידיעה ברורה, ללא שום קשר גם אם זה לא יושב בול אז WHAT THE FUCK זה משנה ???

לגבי בית הפיוז אומר שהוא יושב במקום נגיש בתא המנוע, קרוב למצבר, ואין שום בעיה עם שני הברגים בקופסת הפלסטיק

ומה הקטע שלכם עם השרשור שאתם נתפסים עליו בכזו אדיקות

להזכירכם כבל המתח מצופה בשכבה יפה של סיליקון שמתמודד עם פגעי מזג האוויר ואינו צריך שום שירשור של שלושים אגורות למטר כדי לשמור עליו (ראו הודעה קודמת של אלעד שהסביר זאת טוב ממני)

אז אם זו הביקורת ה""בונה"" שלכם ובקטנות האלו אנו עסקינן אז אומר שכנראה שעשינו עבודה טובה

דרור

• תוכן חדש...