Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אז ככה, כיום אני נמצא באנטרנט זהב בחבילה של 10 מגה ובתשתית של בזק.

לזהב יוצא לי לשלם 70 ש"ח לחודש ולבזק 100 ש"ח.

כעת מסתיימת ההתחייבות ואנטרנט זהב יצרו עימי קשר והציעו לי את ההצעה הזאת:

התחייבות לשנה וחצי ב-99 ש"ח כל חודש לעבור ל-15 מגה + 111 ש"ח לבזק (על התשתית). לבזק מתחייבים לשנה.

לאחר שלחצתי את אנטרנט זהב, נתנו הצעה נוספת וטובה יותר:

התחייבות לשנה, וב-80 ש"ח לחודש לעבור ל-15 מגה + 111 ש"ח לבזק (בזק לא מוכנים להתפשר על המחיר).

מה דעתכם? ההצעה השניה טובה או לנג'ס עוד ע"מ שיורידו עוד קצת?

תודה, ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

תבדוק טוב טוב באנדל , בכל החברות , תרשום את ההצעות ותחזור לספק שלך ותשווה לו את המחירים שקיבלת מול שלו.

נראה מה הוא יציע לך אז.

בעקרון באנדל אמור להיות יותר זול מתשתית+ספק בנפרד.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אפשר לשאול מה מהירות ההעלאה בחבילה הזאת?

Daihatsu Charade 1.5i Classic

♦♦♦○○○♦♦♦○○○○○♦♦♦○○○♦♦♦

פורסם

אייל - אם אני צריך 10 מגה (מה שיש לי כבר שנה כיום) אז ה-15 יכול בהחלט הועיל לי.אני מרויד סרטים ומוסיקה בעיקר אך קבצים גדולים. קצב ההורדה בהחלט עושה לי את החיים מהירים וקלים.בשביל עוד 20 ש"ח להוסיף 50% לרוחב הפס זה לא רע, למרות שנראה לי שאנסה להורידם עוד קצת, מה יש לי להפסיד.לגבי מהירות ההעלאה - אין לי מושג :(

Twincharger Stratified Injection

• תוכן חדש...