Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תגובות לכולם:

טיבי - הקלאץ לא מדויק - איפה זה נכתב? ביחס לאיזו מכונית? אין לי כוח לחפש, ואני גם לא מבין מה לא מובן ב"קלאץ לא מדויק"?

ג'וקר - זה שהרכב נחשב לאחד הטובים בקטגוריה לא שווה הרבה אם לא לומדים לנצל אותו - לך לקורס!!

בראבוס - כי זו השוואת הוט האצ'ים במחירים של כ-15000 פאונד. פוקוס RS היא גרסה מוגבלת בייצור (5000 יחידות למיטב זכרוני) ויקרה הרבה יותר, וקליאו V6 גם יקרה בהרבה וגם לא נמצאת בקטגוריה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
תגובות לכולם:

טיבי - הקלאץ לא מדויק - איפה זה נכתב? ביחס לאיזו מכונית? אין לי כוח לחפש, ואני גם לא מבין מה לא מובן ב"קלאץ לא מדויק"?

רוני

מכל מה שרשמתי, זה הדבר היחידי ששמת לב?

על הקלאץ' הלא מדויק נאמר על הפיג'ו 180.

Back to the original - NC again.

פורסם

אחלה השקעה...היה ממש מעניין...

אם היו נותנים לי לבחור הייתי הולך על הקליאו...יש בה משהו כל כך שובב וספורטיבי, במיוחד בדגם הנבחן עם הצבע הכחול בהיר הזה... :roll:

פורסם

רוני כל הכבוד על הכתבה

הערה קטנה: למה כל המכוניות אולי ואני חוזר אולי חוץ מהקליאו כולן

נראות מכוניות שהייתי קונה לאישתי ולא מעז ליסוע באחת כזאת (לא שהייתי מתנגד למיני :yum: )

אבל סך הכל באמת המיני איכזבה על מנוע חלש יחסית שבגלל שהרכב יקר גם ככה אז הם

לא רצו להוסיף עוד כוח ולייקר את המחיר שלה, וגם יש עוד משהוא שמתי לב שרק המד טורים

נמצא מול ההגה (לא שבמכונית כזאת הייתי מסתכל על כמה אני נוהג) אבל למה הם שמו את

השאר באמצע??? זה פשוט זוועה! אני מוחה! :x

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

רוני,תשמע.......אני לא מצליח להוריד את החיוך מהפנים,ובלי שום קשר למנצחת או המפסידה,אני לא נאמן למותגים אלא למכוניות.

פשוט כייף לקרוא כתבות כאלו ולראות תמונות כאלו,לי אישית מתחיל להימאס היובש במגאזינים הישראלים,לא עשיתי מנוי כדי לראות את הפיקאסו מנצחת בפוטו פיניש את הסניק (מסוג המבחנים שחוזרים עליהם יותר מידיי בזמן האחרון) ולצערנו חלק מהמכוניות כלל לא מיובאות ואלו שכן לא נמכרות יותר מפורשה בוקסטר בגלל מחירים מופקעים (הונדה רוצים 180K על סיוויק TYPE R שנשארו להם משנת 2002!!!ממש לקנות ולאבד 60K במכה!).

התמונות דרך אגב גרמו לי חשק עז לצבוע את הרכב באותו שילוב צבעים (כמה כוסיות שיבס והעניין סודר :shock: )

אז תודה רבה.

TB-אם לא ענו לך עדיין בקשר ליבוא הקליאו קאפ 172 אז: אין לה מזגן וזו עובדה בסיסית שאוסרת על יבוא לארץ מה גם שהיבואן הפסיק את היבוא של הקליאו ספורט כרגע ואין להנהלת מחלקת השיווק שלו מושג אפילו מי היא הקליאו 182 (פשוט לא הכירו כאשר שאלתי על יבוא באוטומוטור),כך שלקאפ אין סיכוי להגיע גם אם היה מזגן.

פורסם
תגובות לכולם:

בראבוס - כי זו השוואת הוט האצ'ים במחירים של כ-15000 פאונד. פוקוס RS היא גרסה מוגבלת בייצור (5000 יחידות למיטב זכרוני) ויקרה הרבה יותר, וקליאו V6 גם יקרה בהרבה וגם לא נמצאת בקטגוריה.

רוני

פוקוס RS כבר לא מיוצרת יותר.

פורסם

ואו אחלה כתבה

אבל הם לקחו מכוניות עם תקציב מחיר מאוד שונה ורחוק?!?!

אפשר לשם תמונה בחטימה???????????

B.M.W

M3

Burago

1/18

פורסם
רוני כל הכבוד על הכתבה

הערה קטנה: למה כל המכוניות אולי ואני חוזר אולי חוץ מהקליאו כולן

נראות מכוניות שהייתי קונה לאישתי ולא מעז ליסוע באחת כזאת (לא שהייתי מתנגד למיני :yum: )

אבל סך הכל באמת המיני איכזבה על מנוע חלש יחסית שבגלל שהרכב יקר גם ככה אז הם

לא רצו להוסיף עוד כוח ולייקר את המחיר שלה, וגם יש עוד משהוא שמתי לב שרק המד טורים

נמצא מול ההגה (לא שבמכונית כזאת הייתי מסתכל על כמה אני נוהג) אבל למה הם שמו את

השאר באמצע??? זה פשוט זוועה! אני מוחה! :x

תראה, ככה נראות ספורטיביות חמות.. אני דווקא מאוד אוהב את המראה של הפוקוס וההונדה, למשל. ושל המיני כמובן.

המנוע של המיני לא כזה חלש, בדוק את נתוני הביצועים. בנוגע למד הטורים - אני מעריך שהם רצו שהמידע החשוב ביותר יהיה מול העיניים, ולא היה מקום לדברים האחרים במיקום הזה. זו גם הצהרת כוונות - המכונית הזאת מיועדת לנהיגה. מה שחשוב זה מד הסל"ד ולא המהירות. במיני רגילה למיטב זכרוני לוח השעונים מסודר אחרת.

ולטיבי:

בנוגע ל-206 ולקלאץ' - יכול להיות שהוא לא מדויק, עדיין לא הבנתי מה לא מובן.

בנוגע להגה של ההונדה - אותי זה כלל לא מפתיע שהגה של הונדה הוא גרוע. זה מאוד צפוי, אפילו. לא יודע בנוגע לאותם נהגים שהתרשמו ממנו לטובה בארץ. אני מכיר כתבי רכב שממש לא התלהבו ממנה.

ובקשר ל-CUP, קודם כל עוד לא ברור בכלל אם הקליאו 182 תגיע לארץ. אבל בהנחה וכן - מי יודע מה יהיה עם ה-CUP. אני מעריך שהתוספות עוזרות - צמיגים וחישוקים שונים, בולמים וקפיצים מחוזקים, הנמכה ועוד דבר או שניים.

ול-PORSCHE - כל המכוניות הללו נעות בין 14500 ל-16500 בערך. כאשר הפוקוס היא היקרה ביותר אמנם, אבל היא גם מכונית מסגמנט אחר - קומפקטיות ולא סופר מיני. התוספות שמייקרות את הפוקוס ל-20000 פאונד הן תוספות של נוחות בעיקר, ולכן לא ממש משנות את חווית הנהיגה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כולי נפעם ונרגש! :inlove: רק חבל שהיא לא תגיע ארצה... :cry:

אני הלכתי לסוכנות בכפ"ס להזמין אותה, ובעטו אותי החוצה, אז הלכתי לסוכנות הראשית בת"א להזמין (אמרתי להם שאני מוכן לשלם מראש!) ונאמר לי המשפט הבא "הייבוא של הקליאו ספורט הופסק בגלל שהוא לא ריווחי, תהנה ממה שיש לך זו ה"אחרונה" שיובאה ארצה"

לפי הבנתי גם DrorZi מהפורום השכן עשה כמוני וזכה לתשובה דומה.

שלחתי מכתב לרנו צרפת, בשאלה הגורלית אני עדיין מחכה לתשובה (אם הם יוכלו לעזור לי בנושא הזה בכלל...)

רוני,תשמע.......אני לא מצליח להוריד את החיוך מהפנים,ובלי שום קשר למנצחת או המפסידה,אני לא נאמן למותגים אלא למכוניות.

פשוט כייף לקרוא כתבות כאלו ולראות תמונות כאלו,לי אישית מתחיל להימאס היובש במגאזינים הישראלים,לא עשיתי מנוי כדי לראות את הפיקאסו מנצחת בפוטו פיניש את הסניק (מסוג המבחנים שחוזרים עליהם יותר מידיי בזמן האחרון) ולצערנו חלק מהמכוניות כלל לא מיובאות ואלו שכן לא נמכרות יותר מפורשה בוקסטר בגלל מחירים מופקעים (הונדה רוצים 180K על סיוויק TYPE R שנשארו להם משנת 2002!!!ממש לקנות ולאבד 60K במכה!).

התמונות דרך אגב גרמו לי חשק עז לצבוע את הרכב באותו שילוב צבעים (כמה כוסיות שיבס והעניין סודר :shock: )

אז תודה רבה.

TB-אם לא ענו לך עדיין בקשר ליבוא הקליאו קאפ 172 אז: אין לה מזגן וזו עובדה בסיסית שאוסרת על יבוא לארץ מה גם שהיבואן הפסיק את היבוא של הקליאו ספורט כרגע ואין להנהלת מחלקת השיווק שלו מושג אפילו מי היא הקליאו 182 (פשוט לא הכירו כאשר שאלתי על יבוא באוטומוטור),כך שלקאפ אין סיכוי להגיע גם אם היה מזגן.

הבהרה של כמה דברים (ביררתי עם היצרן):

נמכרות 3 תצורות של הקליאו 182.

1. קליאו 182 סטנדרטית.

2. קליאו 182 משודרגת (שילדה, הנמכה, צמיגים, בולמים, ספויילר ועוד).

3. קליאו 182 CUP.

המשודרגת היא בדיוק כמו ה- CUP רק שיש מזגן וכל שאר הפינוקים (לכן היא שוקלת כ- 70קילו יותר מה- CUP).

בעבר נמכרו רק שתי תצורות של ה- 172.

1. קליאו 172 סטנדרטית.

2. קליאו 172 CUP.

Finger's gonna kill me.

פורסם
כולי נפעם ונרגש! :inlove: רק חבל שהיא לא תגיע ארצה... :cry:

אני הלכתי לסוכנות בכפ"ס להזמין אותה, ובעטו אותי החוצה, אז הלכתי לסוכנות הראשית בת"א להזמין (אמרתי להם שאני מוכן לשלם מראש!) ונאמר לי המשפט הבא "הייבוא של הקליאו ספורט הופסק בגלל שהוא לא ריווחי, תהנה ממה שיש לך זו ה"אחרונה" שיובאה ארצה"

לפי הבנתי גם DrorZi מהפורום השכן עשה כמוני וזכה לתשובה דומה.

שלחתי מכתב לרנו צרפת, בשאלה הגורלית אני עדיין מחכה לתשובה (אם הם יוכלו לעזור לי בנושא הזה בכלל...)

הבהרה של כמה דברים (ביררתי עם היצרן):

נמכרות 3 תצורות של הקליאו 182.

1. קליאו 182 סטנדרטית.

2. קליאו 182 משודרגת (שילדה, הנמכה, צמיגים, בולמים, ספויילר ועוד).

3. קליאו 182 CUP.

המשודרגת היא בדיוק כמו ה- CUP רק שיש מזגן וכל שאר הפינוקים (לכן היא שוקלת כ- 70קילו יותר מה- CUP).

בעבר נמכרו רק שתי תצורות של ה- 172.

1. קליאו 172 סטנדרטית.

2. קליאו 172 CUP.

בעניין תשובת היבואן:תראה,בכל מדינה מתוקנת כזו תשובה מצד המוכר היתה גורמת לו לפשיטת רגל,אני בכלל לא מבין את העניין של היבואן לספר ממה הוא מרוויח וממה לא,אם הוא כל כך חסר הבנה בכל מה שנוגע לתדמית של המותג ותדמיתה של "קרסו" אז שיהיה בריא...אבל המותג בארץ חולה (גם ניסאן).

שימשיך למכור קנגו להמונים ושיתרכז בתחרות נגד חברות הודיות ורוסיות,העיקר שבסוף יביא לנו דאצ'ה מרומניה!

יצרנית כמו רנו ששולחת את הקנגו להתחרות בפריז דקאר,מריצה קבוצה כל צרפתית עצמאית מצליחה מאוד ב-F1,מארגנת ליגות כמו ה-CLIO CUP ועד אין ספור שבחים חידושים ורעיונות עתידיים בדגמי קונספט לא פחות ממובילים בענף הרכב צריכה לזכות ליבואן שהאצ'בק חמה וקטנה לא כדאית לו ליבוא...

מי ישמע...גירסת AMG לקליאו,סה"כ האצ'בק...

מאזדה בזמנו החלו יבוא של ה- MX-3 והמיאטה והעסקים התחילו לרוץ ביום שאנשים ראו שמדובר ביצרן רציני,סובארו החלה מסעות פרסום לאימפרזה טורבו ומכירות הלגאסי\B4\אימפרזה הכפילו ואף שילשו את עצמם,כך הגולף עם ה-VR6 וכך יונדאי עם הקופה וכו'...

...אין שכל אין דאגות...

בקשר להיצע הדגמים שבהם מוצעת הקליאו ספורט:

כאשר הרכב התחיל להימכר בשנת 2000 (בחו"ל) רנו הציעה אותו רק בצבע הטיטניום (כסוף),הביקוש גבר השבחים לא הפסיקו להגיע ומהאצ'בק חמה שנראתה בהתחלה כבדיחה (מה לרכב ספורטיבי והעיצוב של הקליאו B) קמה מכונית שהיתה יותר טובה מקודמתה,דבר שקשה לעשות היום עקב כל התקנים והאילוצים למינייהם.

פשוט מדהים איך מדגם אחד בצבע אחד התחילה שושלת שתזכר עד הרבה שנים,גם אחרי שהקליאו 3 או קליאו 4 בעשור שניים הבאים יגססו עם צורתם המיניוואנית ללא כל יורשת ראויה ל-172\182,זאת תיזכר (ואם הכל ילך כמו שצריך אצלי היא תגיע למועדון ה-5).

• תוכן חדש...