Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

מרוב ייאוש, החלטתי לחפש רכב יד 2 באחד ממכוני הטרייד מוביל מאחר ואיני מוצאת אנשים שרוצים למכור דייהטסו YRV או סיריון או טיויוה יאריס בשנים 2000-2003

תמליצו לי בבקשה על מכונים מסוג טרייד אין אמינים שנמצאים בתל אביב והסביבה בבקשה.

האם באמת שווה לרכוש מסוכנויות / מכונים מסוג זה רכב יד 2?

תודה

גלי

פורסם

"טרייד אין" ו"אמין" לא הולך ביחד.

אני לא יודע איפה חיפשת, אבל אם עושים חיפוש ארצי על מספר רכבים (ולא על שניים ספציפיים שלא מצטיינים בכלום) אז מוצאים אחלה רכבים.

כמו שגם ככה תצטרכי יום חופש בשביל לקנות את הרכב שלך מטרייד אין, אזי שווה לך לקחת יום חופש בשביל רכב שמור במיוחד, גם אם הוא נמצא בצפון הארץ או בדרומה.

יש רכבת בת"א, אפשר לקבוע עם בחורמהצפון להפגש בנהריה או עם הסטודנטית שמסיימת את לימודיה בבן גוריון, בתחנת הרכבת בב"ש. אם מדובר ברכב מצוין, שווה לנסוע "רחוק".

בכל מקרה בתקציב שלך הייתי מתרחק ממגרשי טרייד אין. החברה היחידה שאני מכיר שעוד איכשהוא שווה משהו, היא חברת טרייד מוביל - וגם שם, תמצאי במקרה הטוב, כרגע - פיאט פונטו 2006 עם 130 אלף ק"מ. אני מניח שאפשר למצוא עם ק"מ יותר נמוך בשוק הפרטי.

• תוכן חדש...