Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו (206 ידני =הכיטוב) החליק, הפרונט עלה על המדרכה (מקום מבודד) והג'נט הימני קדמי חטף ראשון, ואחריו עלה גם הגלגל השמאלי

- האוטו נעצר - ירדתי לעשות "הערכת נזק" - לא שאני מבין

הכל נראה תקין אבל ההגה התעקם - כלומר ההגה צריך להיות מסובב קצת לצד ימין כדי שאוכל לנסוע ישר

מבקש שתסבירו לי איזה מכלולים יכלו להפגע או איך אני יכול לבדוק, וכמה זה אמור לעלות

ואם כדאי לתבוע את הביטוח וכל מידע רלוונטי נוסף שתוכלו לספק לי

תודה מראש וחג שמח לכווווווולנו

פורסם

היה בדיוק אותו המקרה לפני כמה ימים למישהו אחר מפה.

חיפוש.

המכלולים שיכולים להידפק מסוג נהיגה שכזה:

החיים של הולכי הרגל.

גלגלים,איזון גלגלים

כנ"ל לפרונט

מערכת היגוי.

אם עלית יותר מדי על המדרכה יכולת לדפוק עוד הרבה דברים,בלמים,פליטה קארטר...

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

טוב, אכן יגעתי ומצאתי, לא בדיוק אותו מצב אבל לא משנה

כמה יכול לעלות כיוון פרונט או החלפת חלקים במערכת היגוי?

כדאי לעשות את זה במוסך המרכזי ? או שזה לא משנה איפה אני מתקן

פורסם

אתה בטח הולך לאכול סרט רע עכשיו, יש סיכוי טוב שדפקת את המשולשים והמוט מקשר...

וגם תפוחים בסכנה...

קיצר נזק לא קטן, תנהג בזהירות...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

יש להתייחס למקרה כמו לכל תאונה - מוסך ומייד (לא להמשיך לנסוע) , דיווח לחברת הביטוח ושמאי , כמו שכבר כתבו.

GOD DAMN IT , לא מבין מה קורה עם כולכם בזמן האחרון - תורידו קצת את הרגל מהגז אם אתם לא יודעים או לא בטוחים.

שמר .

פותח פורום תאונות ושטויות על הכביש :evil:

פורסם

אולי כדאי באמת לבנות איזה תוכנית למודעות שתתחיל בפורום לפחות

וככה נהיה קודם אנחנו בסדר ואחר כך נתקן אחרים...

רק רעיון...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אצלי זה קרה (לא בדיוק אבל בערך) ליפני כמה חודשים זה נגמר יקר (6000) מזל שהיה ביטוח. (תנסה לחפש העלתי אז שרשור על זה)

לדעתי כדאי לבדוק קודם במוסך מה בדיוק התוצאות של התאונה בכדי שאם זה רק משהו קטן כמו שהפרונט יצא מכיוון או גנט עקום חבל שהפרמיה תעלה על דבר קטן.

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

ובשביל זה חיכית 4 שנים ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...