Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכנתי אינפוזיה עם התוסף דלק 44K, ניתקתי את הכבל דלק מהמזרקים וחיברתי במקום זה את האינפוזיה ניסיתי במשך כ15 דקות להניע והאוטו לא הניע עם החומר, שחיברתי את הכבל דלק בחזרה האוטו הניע, ניסיתי שוב לחבר את האינפוזיה אבל הפעם עירבבתי את החומר עם דלק וזה עדיין לא עזר האוטו לא הניע

מה הבעיה כאן? :roll:

פורסם

התערובת שהכנת אינה מוזנת בלחץ אל המזרקים ולכן המנוע לא מניע.

אצל בעלי המקצוע התערובת הזאת נתונה בתוך מיכל מיוחד שבונים בו לחץ וכך התערובת מסופקת אל המנוע בלחץ הראוי.

אזהרה: בביצוע אינפוזיה כזאת חובה לנתק את פעולת משאבת הדלק החשמלית ע"י הוצאת נתיכה או הממסר שלה

כדי למנוע התזת דלק, שריפה ועוד.

בברכה - רפי לין

פורסם
התערובת שהכנת אינה מוזנת בלחץ אל המזרקים ולכן המנוע לא מניע.

אצל בעלי המקצוע התערובת הזאת נתונה בתוך מיכל מיוחד שבונים בו לחץ וכך התערובת מסופקת אל המנוע בלחץ הראוי.

אזהרה: בביצוע אינפוזיה כזאת חובה לנתק את פעולת משאבת הדלק החשמלית ע"י הוצאת נתיכה או הממסר שלה

כדי למנוע התזת דלק, שריפה ועוד.

בברכה - רפי לין

יש איזה דרך שאני יכול ליצור לחץ?

ותודה על האזהרה, אני פשוט חיברתי צינור מאריך ואת הדלק שהגיע מהמשאבת דלק הכנסתי לתוך מיכל

פורסם

כמובן שיש דרך שאתה יכול לייצר לחץ כזה וזה אם תקנה מיכל יעודי כזה שמייצר לחץ או ע"י משאבה ידנית או ע"י חיבורו אל מקור של לחץ אויר.

אתה עושה טעות גדולה בנסותך לבצע אינפוזיה כזאת ללא ידע, נתונים וציוד מתאימים ועם פוטנציאל ליצרת נזקים.

בברכה - רפי לין

פורסם

אני עושה את זה עם חבר של אבא(הוא מוסכניק) והוא ניסה על האוטו שלו פגו 407 ועל שלו בלי לחץ זה הניע

כמה אמור לעלות מכשיר כזה של לחץ או המזרקים הגדולים?

פורסם

לדעתי תשפך את התוסף למיכל הדלק ותקבל את אותו האפקט.

אם אתה רוצה לנקות פיח בצורה אגרסיבית ללא ניקוי המזרקים תבצע אינפוזיה ישירות לסעפת היניקה בזהירות דרך צינורית וואקום.

פורסם

אם אתה רוצה לנקות פיח בצורה אגרסיבית ללא ניקוי המזרקים תבצע אינפוזיה ישירות לסעפת היניקה בזהירות דרך צינורית וואקום.

שפכתי את התוסף דלק למיכל ושום שיפור לא הרגשתי, לא בביצועים ולא בצריכת דלק

יש לך תמונה של צינור הואקום?

פורסם

מי אמר שאתה צריך להרגיש שינוי כלשהו?

מה הבעיה ברכב שבגללה אתה זקוק לאינפוזיה או לפחות חושב שאתה צריך?

אולי הרכב בסדר גמור והוא לא צריך כלום ולכן אין שום שינוי?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

הרכב לא בסדר הוא מקרטע לי מדי פעם בדקנו את הזרם בחלקים של האוטו ובכולם היה זרם תקין

החלפתי חוטי הצתה כי חוט אחד היה עושה ניצוף חלש וזה עדיין לא עזר

פלגים תקינים, פילטר אויר חדש, פילטר דלק חדש עשיתי ניקוי בית מצערת, שמתי תוסף דלק במיכל וכל זה לא עזר

מה שנשאר זה לבדוק אם אין סתימה באחד המזרקים

תקנו אותי אם יש עוד דברים לבדוק

פורסם

תבדוק מערכת פליטה ,חיישנים למיניהם , ראש הזרקה תקול , משאבה לא מספקת דלק טוב , ועוד מליון דברים.

HONDA CIVIC LS

פורסם

בצורה זו החומר "מדלג" על מערכת ההזרקה ובעצם מגיע ישירות לתא הבעירה (ומנקה על הדרך את הסעפת). בצורה זו החומר לא עובר בחליל ובמזרקים, ואם שם הבעיה/סתימה חלקית אזי שום שינוי לא יורגש.

אולי ניתן להתעלק על צינור היניקה של הדלק, למשל על ידי חיבור מחבר T כלשהו (זמני כמובן) שמצידו ה-1 יגיע דלק כרגיל, מצידו השני יוחדר החומר של האינפוזיה, וצידו השלישי כמובן ממשיך דרך המזרקים אל המנוע.

דעתכם?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
תבדוק מערכת פליטה ,חיישנים למיניהם , ראש הזרקה תקול , משאבה לא מספקת דלק טוב , ועוד מליון דברים.

המשאבה טובה, במערכת פליטה לא איבחנו בעיה

בראש הזרקה יש חישנים כאלה נכון? אם כן בדקנו את כולם ובכולם היה זרם נכון

פורסם
בצורה זו החומר "מדלג" על מערכת ההזרקה ובעצם מגיע ישירות לתא הבעירה (ומנקה על הדרך את הסעפת). בצורה זו החומר לא עובר בחליל ובמזרקים, ואם שם הבעיה/סתימה חלקית אזי שום שינוי לא יורגש.

אולי ניתן להתעלק על צינור היניקה של הדלק, למשל על ידי חיבור מחבר T כלשהו (זמני כמובן) שמצידו ה-1 יגיע דלק כרגיל, מצידו השני יוחדר החומר של האינפוזיה, וצידו השלישי כמובן ממשיך דרך המזרקים אל המנוע.

דעתכם?

מאיזה סיבה החומר מדלג על המזרקים אם אני שם אותו בתוך המיכל דלק?

וצינור T זה רעיון טוב אבל אני חושב שהלחץ החזק שמגיע מהמשאבת דלק יעביר מלא דלק לתוך האינפוזיה

פורסם

זרם נכון לאו דווקא אומר שהוא עובד נכון.

בדקת עם רב מודד? זה רק נותן לך אינפורמציה לגבי החיישן, אם הוא חי או מת.

הוא יכול לעבוד אבל לזייף.

קובי

• תוכן חדש...