Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

106 / סקסו /205 עד 10K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

פתחתי שרשור חדש ברור ומכוון יותר

אני רוכש רכב ראשון - אני לא מבין במכוניות. לא מבין בשיפורים. כן מעוניין לנהוג בנוחות בהנאה כמה שאפשר ובלי דאגות.

איך קונים אותו? הבנתי שככל שאני ממוקד יותר - נעשה קל יותר להחליט. ולחפש.

אז החלטתי על תקציב - 10K שיספיק לקנות רכב משנתון לא מאוד רחוק וגם לא להפריז מדי שלא אצטער שהוצאתי יותר כסף ממה שחשבתי שאצטרך.

בכל זאת אני רוצה להרגיש חופשי שאוכל לנסוע לכל מקום עם הרכב, אני גר בצפון והנסיעות ברובן ארוכות וחלקן בעליות.

האם אתם חושבים שהכיוון הוא נכון?

ואם כן, מה הדרך הנכונה לגשת ולחפש את האקזמפלר המתאים?

אני מחפש רכב שישרת אותי למס' השנים הקרובות.

תודה לכם המון

ותכתבו הרבה... :angel:

שרון

peugeot 206 xs 1.6 '99

פורסם

פיז'ו 106 וסיטרואן סקסו הן מכוניות זהות, למעט העיצוב החיצוני. כך שמבין שתיהן עדיף לקנות את הזולה יותר ואת זו שבמצב

השמור ביותר. ה-205 מיושנת יותר משתיהן, ופחות מומלצת.

הדגם המועדף לנסיעות שלך הוא 1.4 ליטר ידני (גם ב-106 וגם בסקסו), עדיף להימנע מ-1.1 ליטר או דיזל, מכיוון שאתה

מחפש מכונית זולה לאחזקה (והדיזל יקרה יותר בד"כ, למרות החסכון בדלק). ה-1.1 חלשה מדי לשימושים שלך.

לגבי דרכים למציאת הרכב המתאים - אשאיר לבאים אחרי. אני בטוח שתמצא מידע רב על זה, וגם על ה-106 והסקסו,

גם בחיפוש בפורום.

בהצלחה!

פורסם

רכב למספר השנים הקרובות? אולי, אם אתה מבין שלכל רכב שתרכוש בסכום כזה יהיה בלאי שידרוש ממך לא מעט הוצאות על תחזוקה שוטפת עם הזמן. אי אפשר להגיד לך בכמה כסף בדיוק יסתכמו ההוצאות האלו, אבל הם יבואו עם הזמן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אין 106 דיזל בארץ.

רוב הסקסו דיזל שתמצא הם, איך לכתוב בעדינות, עגלות מתות. קשה עד בלתי אפשרי למצוא אחת במצב תחזוקתי טוב.

פורסם

עגלות מתות בגלל הקילומטראז' האסטרונומי שצברו והתחזוקה הלא נאותה שקיבלו. הסקסו דיזל היא אחד מרכבי הדיזל הזולים שאפשר לרכוש, ואף אחד לא מתלהב להוציא אלפי שקלים על תחזוקה של רכב זול.

פורסם

נשמע שבכל מקרה צריך להוציא על יישור קו....

במחירים היום של הסולר זה גם לא ממש משנה. לגבי צריכת הדלק - אני לא יודע מה ההבדל

peugeot 206 xs 1.6 '99

פורסם

אני מתכוון לקנות 106 או רנו קליאו שנות 97'-99'

כיוון שאני לא מכיר מוסכניק שיבדוק עבורי

יש הצעות איך לגשת לקנייה כזו?

peugeot 206 xs 1.6 '99

• תוכן חדש...