Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקיצור מקרה קלאסי של פריצה, שברו את שמשת הנוסע הקידמי ותלשו את הרדיו דיסק.

יש לי ביטוח צד ג' וחובה, קראתי אותו יפה וטוב וכתוב שם במפורש שיש ביטוח שמשות וביטוח על רדיו דיסק, הגשתי תלונה במשטרה וקיבלתי את הטפסים הדרושים.

השאלות שלי : האם ביטוח שמשות מכסה גם שמשות אחרות ולא רק את הקדמית?

האם הפעלת ביטוח של רדיו תייקר לי את הפרמיה שנה הבאה?

תודה.

פורסם

ביטוח שמשות מכסה את כל השמשות, אין לו משמעות על עלות הביטוחים העתידיים.

לגבי הרדיו תמתין לתגובה נוספת.

(צר לי לשמוע על הפריצה לרכבך ועל הנזק שעשו לך)

פורסם

הפעלת ביטוח שמשות ורדיו דיסק לא תייקר את הפרמיה של שנה הבאה, אך קח בחשבון שאם צריך גומיה חדשה לשמשה אתה תשלם עליה, ועל הרדיו דיסק החדש שתקבל מהביטוח תשלם השתתפות עצמית (ברוב המקרים). קרא את הפוליסה כדי להיות בטוח במאת האחוזים.

חבל על הנזק שנגרם לרכבך, העיקר הבריאות.

פורסם

רשום לי כך :

השתתפות עצמית :

רדיו דיסק חליפי 269 שח או רדיו דיסק MP3 חליפי 377 שח כמפורט בכתב שרות.

ז"א אני צריך לשלם 377 שקל כדי לקבל חדש??

מה הבדל בין ללכת לחנות ולקנות?

פורסם

אני מניח שזה כולל התקנה, שעלותה ברוב המקרים 100 ש"ח.

בכל מקרה אני לא יודע מה הרדיו דיסק MP3 שהם הולכים לשים לך - אם מדובר בג'אנק סיני של PILOT או EAGLEROAD אתה יכול להשיג כאלה באותו המחיר כולל ההתקנה.

אם מדובר ברדיו דיסק חביב ביותר של KENWOOD, עם 50X4 בעוצמה שלו - אזי מדובר במחיר משתלם ושווה להפעיל את הביטוח.

האם נגרם נזק היקפי נוסף למעט הרדיו דיסק? בזמנו כשנגנב לי הרדיו דיסק (העלוב) מהסובארו ליאונה, נתלשה גם הקונסולה המרכזית כולל מפסק מזגן שהיה עליה - חור מכוער באמצע הדשבורד וחיים ללא מזגן עד לסידור התקלה.

פורסם

מחיר לא כלל התקנה, כתוב עליה בנפרד - 50 שקל.

הם גנבו טסה מגלגל אחד. אני לא יודע מה לעשות - לקנות 4 חדשות או לנסוע עם 3 טסות.

פורסם

אם אכפת לך מהרכב/איך שהוא נראה והפרוטה מצוייה בכסך תשים טסות חדשות שעולות 100 שקל,ותקנה רדיו דיסק בסיסי MP3 שעלותו לא תעבור את ה400 כולל התקנה.

פורסם

אוקי, תודה לכולם על התשובות.

אני אפעיל את הביטוח גם על השמשה וגם על הרדיו דיסק.

ממה שמצאתי באינטרנט - השתתפות עצמית בסך 377 שקל מקנה אפשרות לקבל רדיו דיסק בשווי עד 1000 פלוס 50 שקל התקנה במקום 100.

לקנות רדיו דיסק ב300 שקל והתקנה ב100 ... נשמע טוב אבל זה לא להוציא את הטוב ביותר מהמצב הנ"ל. תודה בכל זאת.

לגבי הטסות עדיף שהיו גונבים את כל 4 - ככה אפילו לא הייתי מתלבט. אבל זה משהו שאני אסגור ביני לעצמי, תודה.

פורסם

לגבי הרדיו דיסק:

שים לב שבהרבה מקרים זה לא "תמצא רדיו דיסק שמוכרים בזאפ בעד 1000 ש"ח ותביא לנו חשבונית" אלא "תבחר מתוך רשימה של רדיו דיסקים שאנחנו אומרים לך שהם עולים 1000 ש"ח אבל אם תחפש בזאפ תראה שהם עולים 300-400".

כשלאמא שלי פרצו לאוטו וגנבו את הרדיו, הביטוח שלה אישר "רדיו דיסק עד 1200 ש"ח", מתוך רשימה סגורה של רדיו דיסקים שהעלות האמיתית שלהם לא עלתה על 400 ש"ח - אז גם למדתי את הטריק של הביטוחים בעניין הזה.

פורסם

לגבי הטסות: באיזה רכב מדובר? שקול את האפשרות להזמין טסה בודדת (משומשת קצת או חדשה) מ-eBay. זה יוצא הרבה יותר זול. יש יבואנים שמוכרים טסות בנפרד.

האימפקט של זה על המראה של הרכב כל כך גדול, שלא הייתי מהסס :lol:

פורסם

בקשר לטסות , בד"כ בכל פנצ'ריה יש טאסות בודדות באיזה פינה, תבקש לראות ואם יש משהו מתאים אז בד"כ (אצלי לפחות) נתנו בלי כסף.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...