Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הגעתי לפורום הזה במקרה כשחיפשתי מידע על חברות ביטוח, נראה לי הכי בטוח לשאול אנשים ולא את החברות עצמן.

רציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ על חברה זולה לביטוח חובה וצד ג' לא משהו מפואר משהו בסיסי....אני מבוטחת כבר 10 שנים באותה חברה והפעם עם החידוש התחלתי לעשות חקר וראיתי שאני משלמת הרבה יותר מכולם.

רציתי גם לדעת אם מישהו מכיר את "שירביט" ו"דורון ענק הביטוח" אלה החברות שנתנו לי את ההצעה הכי זולה ואני רק רוצה להיות בטוחה לפני שאני עוברת.

תודה

שלי

פורסם

בביטוח חובה אין הרבה הבדל בין החברות השונות. לכי על החברה או הסוכן שיתנו לך את ההצעה הזולה ביותר. יש מחשבון די טוב באתר של משרד האוצר, כנסי לשם ותדעי בדיוק כמה את צריכה לשלם על ביטוח חובה.

גם בביטוח צד ג' ההבדלים לא גדולים במיוחד, אבל כן יתכנו הבדלים בכיסוי של הפוליסה. לכן חשוב לבדוק גם מה התנאים מסביב ולא רק כמה צריך לשלם על הפרמיה - מה תקרת הביטוח, האם כלול ביטוח שמשות ורדיו, מה גובה ההשתתפות העצמית וכו'.

עלות של ביטוח צד ג' לרוב הרכבים, ללא נהג חדש או כל "עז" אחרת היא באזור ה1000 ש"ח ומטה. טווח המחירים כאן נמוך יחסית ואין הרבה "בשר" לעשות בו הנחות, במקסימום תצליחי לגרד עוד 100-150 ש"ח לשנה. לא הפסד גדול.

באתר זאפ או באתר b2bit יש מחשבון שנותן הצעות מחיר לביטוחי צד ג'. חפשי שם הצעת מחיר טובה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...