Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעות לחברת ביטוח - איביזה FR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חלפה לה עוד שנה והגיע הזמן לחדש את הביטוח (למעשה שמתי לב שאני נוסע כבר שבוע בלי ביטוח)

הייתי מבוטח בשירביט אחרי שעשיתי את הביטוח יצא לי לשמוע עליהם בפורום סיפורי אימה ואני לא רוצה להמשיך את הביטוח אצלהם.

אין לי כוח לעשות את כול הסקרים הטלפונים, הייתי שמח אם בעלי האיביזות בעלי מנועי 1.8T יחלקו את המחירים שהם משלמים ואת שם חברת הביטוח.

האם כדי להתעסק עם שמאי פרטים או חברות גדולות? (לא כול חברה מסכימה לבטח את הרכב הזה)

בן 25, ללא ההיסטוריה

מקיף+חובה

נהג יחיד

וותק 8 שנים

כרגע משלם 5500

:wink:

שלחו לי חידוש - חובה 1568 מקיף 2321

שזה

3900 שקל - מחיר מפתה, אפשר למצוא כאלה מחירים אצל המתחרים?

תודה

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

אם כבר מדברים על ביטוחים, יש אולי אתר שמחשב מחירי ביטוחים לגבי רכבים שונים לפי ותק שנים על כביש,תביעות,גיל,ועוד נתונים לקביעת מחיר ביטוח של חברות מסויימות,מבלי לצלצל לכל חברה ולבקש הצעות מחיר?

פורסם

עדיף דרך סוכן ביטוח.

אם שירביט - עדיף רק חובה. מקיף הייתי מציע ל לבטח בחברה אחרת. בכל מקרה- פה נכנס הסוכן ביטוח: גם בודק לך הצעות מכל החברות וגם מטפל בכל הכאב-ראש במקרה וחלילה קורה משהו.

אני מבטח דרך סוכן ביטוח וגם משלם גם את ההצעה שקיבלת +/- (אצלי רק החובה בשירביט. המקיף בחברה אחרת) עם אותם נתונים כמו שלך (חוץ מהגיל - 28 והנהגים: אצלי זה לא נהג יחיד אלא בני-זוג).

שורה תחתונה: אחלה, מחיר, אבל לא אצל שירביט. מצא לך סוכן ביטוח טוב :wink:

נ.ב: אם במקרה פספסת את הסמלון והחתימה - גם אני בעל FR מודל 2008.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אני מבין שיש סיפורי אימה סביב שירביט, אבל אני רוצה לציין שלי יש נסיון טוב איתם כבר כמה שנים טובות, כשהייתי צריך אותם הם סייעו.

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

פורסם

המחיר שהציעו לי משמעותית זול מכול חברה אחרת

בדקתי את הפרטים הקטנים וזה כולל שירותי דרך,רכב חלופי שמשות וכול מה שמסביב

השתתפות עצמית במקרה של תאונה חס וחלילה היא אלף ש"ח

סגרתי איתם לעוד שנה,

נראה שיש צד חיובי להזדקנות :?

שנה טובה

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

• תוכן חדש...