Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל מקרה יש פילטר דלק לפני הכניסה למנוע.

במיכלי דלק בהם המשאבה טבולה, הדלק עצמו גם עוזר לקרור המשאבה, אולי משם קיבלת את ההמלצה שלא לנסוע עם מיכל ריק.

סיבה נוספת לא לנסוע עם מיכל ריק - הרכב יעצור. :-P במיכל עם סולר גם ייכנס אויר למערכת.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

דיון קטן עם חבר הביא אותי לשאלת מומחי הפורום: מיכל דלק מודרני (נניח רכב בין 3 עד ל7), אין ספק שמצטבר לכלוך. השאלה הגדולה, האם הוא מגיע למנוע (כמובן שכשהמיכל כבר צמא) בכמויות שיזיקו לו?

משאבת הדלק לא ממוקמת בתחתית המיכל, ככה שהגיוני שהלכלוך לא יכול להגיע אליו, אלא אם כן נוסעים על בורות, גבשושיות, ושאר מתנות נתיבי ישראל כשהמיכל ריק לחלוטין.

יש נכון בדבר? או שבעצם המשאבה באמת ממוקמת בתחתית המיכל ואז לא הגיוני שיהיה לכלוך בכלל?

הכי שומר בארץ :scatter:

AAA: Audi 80>Audi A6>Alfa Romeo GT

פורסם

באופן מפתיע המשאבה תמיד שואבת מ... תחתית המיכל.

לכן זה לא ממש משנה אם יש במיכל 50 או 5 ליטר דלק.

חוץ מזה, מיכלי דלק נשארים נקיים למדי, גם ברכב בן 20.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מכלי פלסטיק או ציפוי פלסטיק כמו שיש ההיום מיכלי הדלק תמיד נקייים כל עוד אתה מתדלק דלק תקין

ואם תקלת דלק לא תקין זה מיד יתגלה ולא רק אם תסע על השארית מה גם שיש למשאבת הדלק מסנן ראשוני גס שמונע חדירת לכלוך למשאבה

פורסם

למשאבה יש סנן ראשוני וברוב המקרים יש גם סנן נוסף (אותו מסנן דלק שאנחנו תמיד מחליפים כל כמה טיפולים שגרתיים).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא מגיע למנוע הלכלוך מצטבר על הפילטר הדבר הכי גרוע שיכול להיות זה שחליף אותו בתדירות יותר גבוהה וגם זה יקח המון זמן

😉

פורסם
למה ?

כי כביכול אומרים שכל הלכלוך שוקעה ואז מרבע טנק בערך המשאבה מתחילה לשאוב לכלוך, אבל זה חרתה כי גם ככה המשאבה ממוקמת בתחתית הטנק אז מה זה משנה כמה יש לך וחוץ מזה יש לדלק עוד סינון בפילטרים! כך שלכלוך לא מגיע למנוע!

😉

פורסם

לפי מה ששמעתי, כיוון שהמשאבות לרוב טבולות, המשאבה תעבוד בטמפ' גבוהה יותר כאשר גובהה מפלס הדלק נמוך.

ומשאבה שעובדת בטמפ' גבוהות יותר צפויה לבלאי מואץ. נשמע לי הגיוני.

פורסם
כי כביכול אומרים שכל הלכלוך שוקעה ואז מרבע טנק בערך המשאבה מתחילה לשאוב לכלוך, אבל זה חרתה כי גם ככה המשאבה ממוקמת בתחתית הטנק אז מה זה משנה כמה יש לך וחוץ מזה יש לדלק עוד סינון בפילטרים! כך שלכלוך לא מגיע למנוע!

לפי מה ששמעתי, כיוון שהמשאבות לרוב טבולות, המשאבה תעבוד בטמפ' גבוהה יותר כאשר גובהה מפלס הדלק נמוך.

ומשאבה שעובדת בטמפ' גבוהות יותר צפויה לבלאי מואץ. נשמע לי הגיוני.

שטויות כל עוד דלק זורם דרך המשאבה הוא מתקררת אז המפלס לא ממש חשוב

הבנתם את זה.

איזה כייף לי :)

פורסם

למה שטויות ? אם המשאבה עובדת באוויר או כאשר היא טבולה בנוזל יש הבדל. בנוזל מקדם הסעת החום גבוהה יותר, ולכן היא "תתקרר" יותר. אבל האם השינוי הזה בטמפ' העבודה באמת משפיע באופן רציני על אורך החיים של המשאבה, אין לי מושג.

• תוכן חדש...