Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מצבר שנפ באחריות, הם החליפו לי מצבר וטענו שהמצבר מתרוקן וצריך למצוא את הסיבה, במקביל בדקו את האטלטרנטור והוא תקין, המערכת סטראופונית נכבית עם הרכב. מה יכולה להיות הסיבה?

פורסם

היי,

נסה לבדוק צריכת זרם 'הפרזיטית' בצורה הבאה.

1. סגור את כול הדלתות

2. הוצא את המפתח מהסווי'ץ

3. תמתין מספר דקות

בדוק את צריכת הזרם בעזרת מד-זרם פשוט על-ידי ניתוק כבל המינוס וחיבור מד-זרם כאשר המד זרם נמצא על סקלה של עד 1 אמפר. צרכית זרם פרזיטית תקינה היא בין 15-60 מיליאמפר.

בכדי למצוא את הצרכן הפרזיטי תתחיל לשלוף כול פעם פיוז אחר ולבדוק במקביל את צריכת הזרם.

יש מקרים שקיימת זליגה דרך האלטרנטור לכן במקרה כזה מומלץ לפרק את כבל המינוס של האלטרנטור.

איזה כייף לי :)

פורסם

לפני כמה חודשים היה ברכב של דוד שלי אותו סיפור , בסוף התברר שהמנורה בתא מטען הייתה דולקת קבוע , והייתה גומרת את המצבר כל פעם מחדש.

HONDA CIVIC LS

פורסם

גם אצלי הייתה אותה הבעיה, והתגלה שזאת המערכת, שגם כן "נכבית עם הרכב".. כרגע יש לי פשוט לחצן על לוח השעונים שאיתו אני מפעיל ומכבה אותה...

• תוכן חדש...