Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני שגיא חדש כאן בפורום וחדש על הכביש,נגמרה תקופת המלווה לפני מספר ימים :p ורכשתי לי רכב חדש הונדה סיוויק (הונדה אצלנו זה עובר במשפחה,לכולם יש הונדה),אוטומטית שנת 2000,יפייפה כמו שאני אוהב עם סאנרוף ובאמת רכב מושקע חוץ מהקטע עם המערכת לצערי.

אני מעוניין להוסיף מערכת איכותית לרכב,אבל אין לי שמץ של מושג בכל הנוגע למערכות שמע לרכבים,אילו חברות מותג מומלצות,איזה טייפ לאוטו מומלץ? סאב? איזה חברות מומלצות? וחנויות מומלצות לרכישה.

-תקציב 2500 ש''ח לערך אפשר לגלוש טיפה אם זה שווה את זה-

כמה שאלות כדי למקד את הנושא:

*המלצה לטייפ עם חיבור USB+קורא צרובים,ראיתי כאלו טייפים עם מסך מגע של 7 אינץ בערך שאנשים הוסיפו אצלהם ברכב,מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הדברים האלה או האם זה מסך שנקנה בנפרד מהטייפ של הדיסקים וכו'?

*אני מעוניין ברמקולים עם צליל איכותי שיפגינו נוכחות וישמעו אותם טוב בו נגיד ככה,אילו חברות מומלצות,ואיזה דגמים של רמקולים?

*סאב\מגבר? כמה הם חיוניים ומה בעצם התפקיד של המגבר ובאמת סליחה על הבורות פשוט לא יצא לי להתעמק בנושא =\

*אשמח מאוד לעזרה ותשובות מקיפות עם הצעות בנושא,פשוט הפנו אותי לפורום הזה בתקווה שיוכלו לעזור לי בצורה הטובה ביותר.

אגב אני מעונין גם להוסיף להונדה שלי פנסי אנג'ל אייז מישו יכול לכוון אותי לחנות באיזור אשדוד שמוכרת?

תודה רבה רבה לעוזרים!

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
ראיתי כאלו טייפים עם מסך מגע של 7 אינץ בערך שאנשים הוסיפו אצלהם ברכב,מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הדברים האלה או האם זה מסך שנקנה בנפרד מהטייפ של הדיסקים וכו'?

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=t-indashdvd

זה?

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

כן ***מספיקה אות סופית אחת בסוף מילה***

בידיוק כזה! ולא בידיוק הבנתי זה מסך מגע כזה ששולט בדברים שונים באוטו או שזה ממש טייפ בפני עצמו שיש לו מקום שאפשר לשים דיסקים ולחבר USB וכו'?

ולבחור למעלה,רשמתי שהתקציב רק למערכת 2500 שקל ואני גמיש ולא פתוח ליד שנייה מניסיון קודם גרוע אני מעדיף חדש,ותלוי כמה עולה בערך התקנה וחיווט? אם זה עניין של 300 שקל אז אני מוכן להוסיף אם עניין של מעל 500 אז אני מוכן לגלוש בתקציב עד 3 אלף שיכלול גם את המערכת וגם התקנה

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

מחירים מ4-5K אז זה לא בשבילך יש לי כזה ואני מרוצה חוץ מדבר 1 אני תמיד צריך לרשום קוד סודי כדי מערכת יעבוד.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

בד"כ כדי להרכיב מכשיר 2DIN ברכב שאין לו הכנה מקורית לעניין יעלה קצת יותר מ300 ש"ח, צריך להכין/לרכוש במידה וקיים מתאם פלסטיקה, שזה לבד כמה מאות שקלים.

אם אתה ממש רוצה מסך, קיימים כאלה גם בגודל של 1DIN (גודל של רדיו דיסק סטנדרטי) עם מסך נשלף.

ANYWAY, מכשיר ברמה טובה יזלול לדעתי את רוב התקציב שיש לך, ולא תוכל להרכיב מגבר וסאב למשל.

אתה צריך לבחור סדר עדיפוית.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

בעיקרון מערכות כאלו עם מסך מגע / בלוטוס / USB בדרך כלל עוברות את התקציב שלך רק הם.

אתה צריך לציין איזה מוסיקה אתה שומע בעיקר, האם אתה מעוניין בסאב, ומה הדרישות הכלליות שלך מהמערכת.

אה, טייפ-> רדיו דיסק =]

והמערכות עם המסך האלו הם כמו רדיו דיסק רגיל, פשוט בעלות מסך 6/7 אינצ' של מגע. אבל עובד על אותו עיקרון, עם כמה פונקציות

נחמדות.

פורסם
מחירים מ4-5K אז זה לא בשבילך יש לי כזה ואני מרוצה חוץ מדבר 1 אני תמיד צריך לרשום קוד סודי כדי מערכת יעבוד.

רשום שיש גם בפחות 2500~3 אלף בכל אופן אמרתי שאני מוכן להשקיע אין לי את החיסרון הזה בכסף כי שמרתי כסף לאוטו הרבה זמן בצד אני עובד מגיל 15 אחי,2500 זה רק למערכת (רמקולים סאב ומה שמסביב)

עריכה:לפי מה שאתם אומרים לבינתיים ארד מהקטע עם המסך ובהמשך נראה אולי נוסיף..

בינתיים אני צריך רדיו דיסק טוב ואיכותי שתומך בכניסת USB וקורא צרובים,וכן לבחור מלמעלה אני צריך סאב אני שומע מוזיקה שחורה ושירים שלא נשמעים אותו דבר ללא סאב ומערכת איכותית :D

עקרונית אני מחפש מערכת אודיו לרכב ברמה של הZ-5500 של לוגי'טק שזה למחשב בכלל וזה מה שיש לי בבית,אני רוצה משו ששומעים צליל איכותי וכמובן לא מפחד לעשות רעש ולהקפיץ הכל באויר

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

הייתי ממליץ לך ללכת על סט קומפוננט קידמי של מורל טמפו, או הרץ ( הרץ לא שמעתי, טמפו כן ואהבתי )

מגבר יש לך את הJBL 100.4 שהרבה ממליצים עליו כמגבר אמין שעושה את העבודה ( לי אין ניסיון איתו )

רדיו דיסק תנסה להשיג את ה4050 של פיוניר, למרות שהרבה לא מצליחים עקב חוסר במלאי TT

פורסם
התקציב כולל התקנה?

לא,אני מוכן להשקיע נטו במערכת 2500~2700,התקנה חד פעמית אני מוכן לשלם כמה שצריך,אגב כמה עולה בערך התקנה של כל הסיפור D:?

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
התקנה כוללת 2500-2700???? עם לא עז זה בעיתי תקציב קטן

שוב אני אחזור...

רק המערכת לא כולל התקנה אני מוכן להשקיע 2500~2700 ש''ח...

התקנה אני מוכן להשקיע כמה שצריך בנפרד... חוץ מה2500~2700 של המערכת אני מוכן להוסיף עוד כסף.

הסיבה שאני לא אומר תקציב של התקנה ומערכת ביחד זה כי אין לי שמץ של מושג כמה עולה התקנה.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

Warez

תוכל להסביר לי איך המגבר בידיוק תורם? מה הוא נותן? איפה הוא יושב בידיוק? הוא בא במקום סאב או ביחד איתו? מה אני עושה איתו כי תאכלס אמרתי למעלה כבר אין לי מושג בשיט בכל הנושא הזה,אגב הסט של מורל טמפו יספיקו לי רק 2 קדמיים?

ואיזה סאב אתה ממליץ?

ולגבי הרדיו דיסק שהמלצת של פיוניר הוא עולה 1700 שקל ואין לו איזה מסך מגע או משו,למה הוא כל כך יקר? במה הוא שונה מהשאר?

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

מחיר ההתקנה משתנה מרכב לרכב וממתקין למתקין .

אתה מחפש שישמעו אותך בכל הרחוב או יותר איכות ?

תיכנס לfa שבהתחלת הפורום , ותקרא מה זה מגבר , מה הקשר בינו לבין סאב וכו',

אחר כך תחזור ויהיה הרבה יותר קל לכוון אותך :)

בהצלחה

פורסם

כמו שמוטי אמר סאב ומגבר הם חלקים חיוניים מאוד למערכות איכותיות,כדאי שתיקרא איך הם משפיעים על שאר הרכיבים ותישאל שאלות פחות כלליות ויותר ספציפיות ככה תבין יותר מאשר שכל אחד יזרוק לך חצי הסבר ותתבלבל לגמריי.

• תוכן חדש...